Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Find Nordlux gulvlamper her

Søger du en gulvlampe som ikke kan det helt store andet end at lyse? Eller søger du måske en gulvlampe som ikke bare kan lyse, men som også ser ret flot ud? Ja, så er Nordlux faktisk et rigtigt godt bud, for de har både gulvlamper som giver et supet godt lys og ser "ok" ud, men de har bestemt også super flotte gulvlamper som er i et design du måske ikke lige kender fra Nordlux ellers.

Læs mere

13 vare(r)

13 vare(r)

Nordlux standerlampe til flot design

Ja, faktisk har de efterhånden fået et virkeligt stort sortiment af standerlamper som er designet, som vi ellers kun kender andre leverandører. Vi er blevet lidt forelsket i det nye, spændende design som Nordlux tør komme med, både med masser af stemning og farve, men også de mere enkle men alligevel flotte standerlamper.
Fælles for dem er, at Nordlux er god til at tænke den gode belysning ind i det flotte desing - vi elsker det! Derfor er vi gået all-in på Nordlux lamper og det gælder især også de enkle, flotte og billige Nordlux standerlamper som i dag finder i mange udgaver, former og design. Vi har i dag et sortiment som spænder fra det helt enkle med smukke hvide opal glasskærme som giver en dejligt lysspredning til hele rummet, og ud i det ekstraordinære som skaber opmærksomhed og er lavet i et design som dine gæster bare må snakke om, røre ved og aldrig går udbemærket udenom. 

Du kan samtidig i dag få en Nordlux standerlampe som er lavet i en god kvalitet og som leveres med en solid fod som ikke står og vipper eller vælger når du får forbi dem. Nordlux standerlamper har altså i dag en standard som er helt på højde med forventningen til dansk-designede lamper, og som vi mener er endnu højere end de priser som Nordlux selv i dag ligger i i markedet - det er absolut lamper til lamper!

Køb en billig Nordlux gulvlampe

Vi har et primær fokus på hele vores webshop på lamper som er til at betale, hvilket vi nok et par gange nu allerede har nævnt at vi mener, at Nordlux gulvlamper er lavet til absolut rimelige priser - og det giver et naturligt salg i dem, for de er ikke til at overse. Deres design er måske ikke altid absolut nyskabende, men de rammer en designlinje i tiden som er perfekt, og det blandet med en god pris gør at du gør en god handel, og at vi vælger at kalde dem for billige.

Vil du have gulvlamper i dansk design vil i hvert fald anbefale dig at tage et kig på disse lamper. Mange af dem er designet på deres hovedkontor i Aalborg her i Danmark og det giver dem naturligvis en direkte link til den danske og skandinaviske stil, som ofte er minimalistisk. Det er i de fletse tilfælde også muligt at få et fuldstændig fantastisk lys i deres gulvlamper da vi i norden har et stort fokus på net op det gode lys. Det lyder måske indlysende at en gulvlampe også skal være med godt lys, men en Nordlux gulvlampe er altså bestemt ikke bare tænkt til at skal stå og se godt ud, den skal også give et godt lys, som vi har brug for i norden da vi i snit har en del mere mørke timer end i en stor del af europa f.eks.

Nordlux er Dansk design

Bare lige for at slå det endnu mere fast, så er Nordlux et godt valg hvis du vil have enkel og smuk dansk designet gulvlampe med et dejligt lys, som stadig er til at betale. Det er ikke ved denne leverandør at du beter 50% for at det er dansk designet, og det er nemlig super vigtigt, både for Nordlux som leverandør og for LampeGuru som forhandler. Vidste du iøvrigt at Nordlux også ejer designmærket Design For The People gulvlamper? Det er gulvlamper hvor der er lagt ekstra fokus på designet, der er brugt en del flere timer på at nytænke de gulvlamper i det design og de koster derfor også lidt ekstra.

Nordlux gulvlamper er derfor også vores fortrunkne valg når vi skriver ud til kunder omkring valg af billige gulvlamper, hvor lyset stadig er med på et godt niveau. Er der Nordlux standerlamper som du ved findes, men som du ikke kan finde på vores hjemmeside så skal du endelig bare sende os en mail om det. Vi kan altid skaffe alle lamper fra dem, og det er også med hurtig levering.