Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Nordlux bordlampe

De kan efterhånden "det der" med design hos Nordlux. De har faktisk rigtigt godt styr på det, hvis vi skal give dem lidt ros - og det skal vi selvfølgeligt. Ikke bare har de løftet deres design op i en anden liga, men der er samtidig også sket et løft på kvaliteten som er fulgt rigtigt godt med. Vi er faktisk begyndt at holde af Nordlux lamper i en sådan grad, at den nu skal have fuld gas. Så søger du bordlamper med LED lys, eller uden, så bør der være en at finde blandt Nordlux' mange fine af slagsen.

Læs mere

18 vare(r)

18 vare(r)

Køb Nordlux bordlampe i flot design

Skrivebordlamper er en svær ting, for der er så utroligt mange forskellige måder at man bruger dem på. Derfor har vi ikke sorteret Nordlux skrivebordlamper op i en særlig kategori, men derimod bare lagt dem blandt de flotte bordlamper. Du finder et godt udvalg af skrivebordslamper fra Nordlux og vi håber at du kan lide dem - er der nogle som mangler, så skriv endeligt til os.

Vi elsker Nordlux bordlamper for det umiddelbare og enkle design som skaber en ro omkring dig, uden at de bliver kedelige. Hvis du ikke allerede ved det, så er Nordlux faktisk et dansk mærke og flertallet af deres bordlamper er dansk designet, hvorfor der er så meget fokus på det enkle design. Men det giver også en mulighed for dem for, at de kan lave enorm nærværende designlamper som skaber en super stemning og gør den meget pyntelige når du stiller dem på skænken, bruger dem som sengelamper eller lign. 

Skal du bruge en Nordlux bordlampe som vi ikke lige har på siden, så anbefaler vi at du tjekker deres egen hjemmeside og ser om den stadig er tilgængelig derinde. Hvis en bordlampe findes på nordlux.dk så kan vi i de fleste tilfælde også skaffe den. Faktisk er vi blandt de få forhandlere som også har adgang til Nordlux designmærke som de kalder for Design For The People og som er bordlamper med ekstra stort fokus på både belysning og design. Her får du lamper som også typisk er designet i Danmark, men der er kælet ekstra meget for både kvalitet, design og lys i disse bordlamper - lamper som du altså ikke har adgang til hos alle Nordlux forhandlere.

Billig Nordlux bordlampe

For os er en Nordlux bordlampe en perfekt blanding af et godt, simpelt Nordisk design blandet med fantastisk gode priser. Her kan man virkelig tale om at der er value for money hvor du altså, oversat til dansk, får værdi for dine penge. Vi har i dag et meget bredt udvalg, at du bør kunne finde enhver Nordlux bordlampe fra deres katalog i vores sortiment, både de nye lamper og de lamper som har været i sortiment fra dem i flere år, og derfor efterhånden er velkendte. 

Det, at vi kalder dem for billige kan godt komme til at lyde negativt, men det er det absolut ikke ment. For os er Nordlux bordlamper nemlig billige forstået på den måde, at vi mener at du får meget for dine penge. Det er meget vel muligt at finde en bordlampe som er endnu billigere, men tager man og sammenholder kvaliteten i Nordlux Bordlamper med den pris vi tager for dem, så synes vi bestemt at det er ok at kalde dem for billige. Er du ikke enig, kan det være fordi at du ikke har kigget hele kategorien med bordlamper fra Nordlux igennem endnu, gør lige det og er du stadig ikke enig, så hører vi fra dig!