• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Loftplafonder og spots fra Nielsen Light

En god grundbelysning er super vigtig og det korrekte valg af plafond eller loftlampe er af stor betydning. Skal du have god belysning til indgangen eller i gangen, skal du bruge en kraftig lyskilde som tænder hurtigt samt en loft plafond i glas og gerne med mat hvidt glas. En plafond lampe med mat hvidt glas giver den bedste, brede belysning så du får en god grundlysning.
Plafonder er super gode til at give god grundbelysning og en meget billig måde at give lys på. Mange loftsplafonder er bare almindelige hvide, men du kan sagtens få nogle flotte og smarte plafond lamper som endda også er energibesparende.

Læs mere

2 vare(r)

2 vare(r)

Nielsen Light har plafonder i alle design og prisklasser og til både børn og voksne

For Nielsen Light er ordentlig belysning super vigtig og det flotte design følger altid med. Nielsen Light er en dansk virksomhed som designer plafond lamper til danskerne i stilrent design. For alle Nielsen Light plafond gælder det, at kvaliteten er i top og leveringstiden hurtig. Nielsen Light byder altid på billige plafonder og gode tilbud til enhver smag. Mangler du en plafond i hvid eller med mønster så se alle de flotte plafonder fra Nielsen Light og køb en god lyskilde fra Philips samtidig med. En god lyskilde er lige så vigtigt som en god lampe ifølge Nielsen Light selv. Køb Nielsen Light plafonder online hos LampeGuru.dk med den bedste service!