• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Flotte pendler fra Nielsen Light - fokus på dansk design

Hos Nielsen Light har du kæmpe mulighed for at få pendler lige som du ønsker dem. Nielsen light har mange flotte pendler og loftslamper i klassisk flot design. Men er du til det mere farverige har Nielsen Light også pendler til dig i alverderns flotte farver og pendler i finurlige former. Et godt lys er vigtigt, det ved Nielsen Light alt om og de sætter en ære i, at deres pendel loftlamper er både praktiske og giver et godt lys over spisebordet, sofabordet eller hvor du skal bruge en pendel.

Læs mere

30 vare(r)

30 vare(r)

Nice Kuglependel fra Nielsen Light er et sikkert hit!

Fra Nielsen Light har også de ekstremt populære Nice Ball pendler som fås i kobber, messing og mange andre super flotte farver. Den klassike Nice Ball pendel er virkelig flot og egner sig godt samlet i en klynge eller et par stykker over bordet. Køber man en loftslampe fra Nielsen Light bliver du bestemt ikke skuffet og kvaliteten er altid i top. Nielsen Light designer selv deres pendler loftslamper med øje for det danske og nordiske hjem i alt enkelthed men alligevel en designmæssig kant i deres lampe udtryk.

Pendler i mange forskellige design og materiale hos Nielsen Light!

Nielsen Light er trods deres størrelse, udstyret med pendler i alle slags materialer - den velkendte (og føromtalte) Nice Ball pendel i enten blank eller mat metal og så har også wire pendler i flere forskellige farver, giver et helt specielt udtryk - så hold dig endelig ikke tilbage!
Køb trygt din næste Nielsen Light pendel online hos LampeGuru.dk – vi har hurtig levering og billige priser!