Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

LEDvance pærer og lamper

Vidste du, at LEDvance er det nye navn for Osram? I løbet af 2019 skiftede Osram navn til LEDvance for at sikre historien om at LED er i fokus hos LEDvance. I dag finder du en række LEDvance produkter som du tidligere fandt under Osram navnet, det betyder at du i dag finder både LEDvance pærer og LEDvance lamper. Men de også de smarte produkter i serien LEDvance Smart+ 

Læs mere

1-51 af 65

1-51 af 65

Hvem er LEDvance?

Det er ikke sikkert at du har hørt om LEDvance tidligere, men faktisk er LEDvance det kendte mærke som du temmelig sikkert har hørt om - Osram. De har bare skiftet navn for i dag at sikre, at alle forstår at deres første-prio er LED pærer og lamper og netop LED er noget som LEDvance har rigtig godt styr på. Hos LampeGuru har vi solgt LEDvance produkter i flere år, også dengang de gik under navnet Osram.

De fleste af LEDvance produkterne produceres, som så mange andre mærkers produkter, i østen. Men LEDvance har et skarpt øje for at sikre at den kvalitet de sender ud fra fabrikkerne stemmer overens med den kvalitet vi forventer af det tidligere Osram mærke. Derfor er der altid skarp kontrol med alle LEDvance produkter som i dag tæller både pærer og lamper til inde og ude.

LEDvance LED pærer

I alle år vi har drevet LampeGuru har vores mål været at sikre at vores hjemmeside er til, og kan forstås af, almindelige forbrugere. Det betyder også at vi helst undgår at have for mange forskellige varer som ligner andre varer - det kan f.eks. betyde at vi i dag ikke har mange LEDvance LED pærer i sortiment, men det betyder bestemt ikke at vi ikke har nogle. 

Vi har i vores sortiment af LEDvance LED pærer som vi ikke mener at vi ellers har i sortimentet, for faktisk har LEDvance LED pærer flere smarte funktioner som mange af vores konkurrenter ikke kan tilbyde i dag. Derfor finder du i denne kategori en række LEDvance LED pærer som feks automatisk tænder når det bliver mørkt eller ved bevægelse. Men vi har også de smarte pærer med fjernbetjening.

LEDvance LED lamper

Vi har naturligvis også taget så mange lamper fra LEDvance i sortiment som vi mener er relevant. Dels er LEDvance LED lamper faktisk ofte utrolig smarte og de funktioner de har, typisk er de meget til det vi kalder for praktisk brug. Altså med praktisk brug mener vi, at LEDvance LED lamper er gode som grundbelysning i gangen, i køkkenet og på værelser f.eks. 

Omvendt har LEDvance måske et lidt mindre fokus på det smarte design, det er mere praktisk anlagt og det har den store fordel, at du er sikker på at få et godt fordelt lys i rummet du sætter en LEDvance LED lampe op.Sådan helt ærligt omkring LEDvance LED lamper super gode til at skabe det grundbelysning som er så vigtigt at have styr på i alle rum, her anbefaler vi absolut LEDvance LED lamper til dig.