• Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Le Klint lamper på tilbud

Vi har altid været lidt forelsker i Le Klint lamper, så at vi nu har fået mulighed for at sælge et parti af de smukke lamper, er helt fantastisk. Da det er et parti vi har købt, kan vi desværre ikke tilbyde hele sortimentet, men et udvalg af lamperne i deres sortiment. Det er alle sammen lamper i dansk design, som er designet ud fra tanken om, at lyset i lampen skal være smukt, mindst lige så smukt som lampen i sig selv.
Vigtigt er det at nævne, at alle lamperne er på lager og vil blive leveret dag-til-dag.

Læs mere

1 vare(r)

1 vare(r)

Danske designlamper fra Le Klint

I sig selv er dansk design ikke af største betydning, hvis du spørger os. Hvis det da ikke lige var fordi, at vi har nogle er verdens bedste designere, ikke kun anerkendt i Danmark, men i hele verden. Le Klint har taget det danske design helt til dig, og mestre det til yderste detalje. Designs som i dag er kendt i hele Danmark, skandinavien og endda i en stor del af verden. 

Der er i disse år en stor efterspørgsel efter smukt design, som også vil være pænt om 2 år, 10 år eller 20 år. Brug-og-smid-væk samfundet er så småt ved at rykke sig, hvor vi er gået fra at meget skal være billigt, og bare kan smides ud når vi ikke vil se mere på det, mærker vi i højere grad at kunderne ønsker ekstra værdi. En værdi som f.eks. kan ligge et i smukt design som vil holde i mange år frem.

Plisserede Le Klint skærme lamper

Et af de design som jeg kender Le Klint mest for, er de smukt formede plisseskærme. Det er skærme som er foldet i hånden, af mennesker som uden tvivl kan deres håndværk. Plisseskærmene giver et smukt lys, og i selve skærmen et fint spil som vi holder meget af. 
Disse skærme er lavet i flere forskellige slags, både som løse skærme, som loftlamper, pendler og bord- og gulvlamper. 

Alt sammen et fint design, som kun Le Klint mestre og samtidig forstår at få et smukt lys ud af.