• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Happy Lights Big pendel lamper

Big lamperne fra Happy Lights udgår, men bare rolig - vi har en ny leverandør på vej :)

Tilbud på Happy Lights

Læs mere

15 vare(r)

15 vare(r)

Store farvede kugle-lamper i bomuld

Lamperne fra Happy Lights er faktisk lavet i bomuld, og de laves i Thailand. Her sidder kvinder og vikler bomuldstråde omkring en oppustet ballon. På disse sprøjtes en form for lim på, sådan at skærmen holder sin facon. Når limen er tør, kan ballonen springes og lampen er "fri". Men da fragt er dyrt, gør man det, at man folder skærmen ind i sig selv, altså klapper dem sammen, således at de ikke fylder ret meget og kan stables. Af samme grund kan disse lampe laves til rigtigt fornuftige priser for dig, selvom du får en relativ stor lampe, selvfølgelig alt efter hvad du vælger og synes passer til dit hjem. Lamperne fra Happy Lights findes i masser af farver, og vi skifter lidt farver hele tiden, så hold øje med vores side, hvis du stadigvæk venter på den helt rigtige farve. Hos LampeGuru.dk prøver vi nemlig altid at ramme sæsonens farver, og vi reagerer hurtigt,  når en ny farve bliver populær. Hvis du er mere til den mindre udgave af belysning fra Happy Lights, findes der også lyskæder i masser af flotte farver.

Happy Lights lamper giver nemlig lidt ekstra liv i et ellers kedeligt rum. Vi har også valgt at sætte klare LED pærer i vores pendler fra Happy Lights, hvilket givet er fint lysspil på væggen. Men sætter du LED pærer i, som er matte i glasset, vil dette lysspil være begrænset, men det er selvfølgelig en smagssag. Du kan få disse lamper fra Happy Lights som løse skærme, så kan du bruge, de ophæng du måske har hængende i forvejen eller købe dem som pendler med ophæng – valget er dit. Derudover fås kuglelamperne fra Happy Lights også som bordlamper i tre størrelser, og disse kan også bruges som gulvlamper, hvis du synes. De findes også som lyskæder i to størrelser, dog med mindre kugler, som måske kan pynte og give lys og liv i en lille lejlighed. Hos LampeGuru.dk har vi også klyngependler med Happy Lights skærme, hvor du selv vælger to eller tre skærme, lige i den farve og størrelse du vil have. Happy Lights lamper, kugler og pendler er altså en alsidig type belysning, hvor du altid kan være sikker på, at farve, funktionalitet og design går op i en højere enhed, hvor end du vælger af placere dem – måske i gangen ligesom os, over spisebordet i stuen eller over sengen i soveværelset? Der er mange muligheder for at dekorere hvert rum i hjemmet med lamper fra Happy Lights, så det er faktisk næsten kun din egen fantasi, der sætter grænserne. Lamper fra Happy Lights er også en ideel gaveidé til ham eller hende, der har alt, og som går op i, at hjemmet får et personligt og unikt udtryk.   

Du har nok set dem før. Disse store, flotte pendellamper som ligner garnnøgler, og som er lavet i mange flotte farver. Det er nemlig Happy Lights' specialitet at lave disse smukke lamper af kugler, som kan bruges mange steder og på mange måder. Selv har vi hos LampeGuru.dk to af disse Big pendellamper hængende. Vi har valgt at placere dem ude i vores gang, og vi har ikke et eneste sekund fortrudt – de pynter nemlig helt fantastisk.