• Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Køb D.C lamper online her

D.C lamperne er en dansk-designet nyhed fra Halo Design, med fokus på det gode lys. D.C har designdetaljer som ikke er til at stå for. For den danske leverandør af DC lampeserien, Halo Design, har det være ideen at kombinerer skandinavisk minimalisk design med det industielle look. Spørger du os, så elsker vi deltajen med træ (egetræ) som holder skærmen som giver lidt kant til en ellers klassisk DC lampeserie.

Læs mere

5 vare(r)

5 vare(r)

DC Lamper med træ holder fra Halo Design

Det er den store danske leverandør af lamper, Halo Design, som står bag DC lamperne. Halo Design har tidligere gået under navnet Halo Tech og de står i dag for flere kendte lampedesign, som måske ikke er kendt per navn, men i den grad er kendt per design og gode pris. For Halo Design har nemlig, ligesom de har skabt DC lamperne ud fra, sikret en række lamper til gode priser - de fleste er designet i Danmark, enten af ejeren bag Halo, eller af flere kendte designere.

D.C. lamper er en serie af lamper som du vil komme til at støde på i både danske og udenlandske lampebutikker og møbelhuse. Designet er nemlig udpræget nordisk inspireret og grundet de attraktive priser vil den blive svær at holde på hylderne.

Lamper i sort og hvid med træ top

Toppen på D.C lampen er lavet i ægte egetræ som der er blevet olieret i en smuk nuance som skaber en fantastisk stemning, og gør designet mere varmt og hyggeligt. Indretningen vil uden tvivl få et pift op med de smukke D.C lamper, som passer i både en helt enkle sort/hvid indretning, men også i hjemmet med flere farver og indtryk.

Lamperne i DC serien er lavet i metal, i smukke bløde hvide og sorte nuancer som er lavet i en mat udgave for at gøre det industrielle look stærkere. Det gør sig også fantastisk godt i kontrast til det smukke egetræ. Ledningen som matcher farven på metalle hhv sort eller hvid, går ikke indeni stellet men derimod udenpå. Det gør at lampen udstråler et mere råt look, og der er desuden afbryder på både gulvlampe og bordlampe i DC serien.

Lampeserien DC findes i flere varianter

Du kan i skrivende stund få DC lamper som gulvlampe med enten 1 eller 2 arme. Den findes også som bordlampe som både er velegnet som skrivebordslampe og dekorativ bordlampe i vinduet mv. Så findes den som væglampe med en lang stang som giver et fantastisk flot look og et design som skaber opmærksomhed i rummet, på den gode måde.

Til sidste er der selvfølge DC pendler (hængelamper) som er lavet i 3 perfekte størrelser. Perfekte fordi de både kan bruges over køkkenbordet, over sofabordet, over spisebordet, som klynge i din entre eller stue - Og alle andre steder i hjemmet. De findes naturligvis i både den hvide og sorte udgave, hvor de begge har det smukke olieret træ på toppen. Samtidig giver de alle naturligvis et dejligt lys, som spreder lyset flot ud i rummet og en varm glød alt efter pæretype.