• Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

DC lamper fra Halo Design

DC lamperne er en dansk designet nyhed fra Halo Design, med fokus på det gode lys. DC har designdetaljer som ikke er til at stå for. For den danske leverandør af DC lampeserien, Halo Design, har det være ideen at kombinerer skandinavisk minimalisk design med det industielle look. Spørger du os, så elsker vi deltajen med træ (egetræ) som holder skærmen som giver lidt kant til en ellers klassisk DC lampeserie.

Læs mere

6 vare(r)

6 vare(r)

DC Lamper med træ holder fra Halo Design

Det er den store danske leverandør af lamper, Halo Design, som står bag DC lamperne. Halo Design har tidligere gået under navnet Halo Tech og de står i dag for flere kendte lampedesign, som måske ikke er kendt per navn, men i den grad er kendt per design og gode pris. For Halo Design har nemlig, ligesom de har skabt DC lamperne ud fra, sikret en række lamper til gode priser - de fleste er designet i Danmark, enten af ejeren bag Halo, eller af flere kendte designere.

D.C. lamper er en serie af lamper som du vil komme til at støde på i både danske og udenlandske lampebutikker og møbelhuse. Designet er nemlig udpræget nordisk inspireret og grundet de attraktive priser vil den blive svær at holde på hylderne.

DC Opalic

Det nyeste fra Danske Halo Design i deres DC Opalic lamper som er lavet i hele den store serien af DC pendler, bordlamper, gulvlamper og væglamper. Faktisk er DC Opalic slet ikke glas, selvom det absolut ligner det, men det er lavet i super lækker akryl. Og sidder du så nu og tænker Akryl, altså plastik? Så ja, DC Opalic er lavet i mat hvid akrul, men der er absolut en god grund til netop det.

DC Opalic er lavet i hvid akryl for at give dig en lampe som faktisk hænger lige, hvilket er stort set umuligt at lave i glas, hvis man skal holde prisen nede. Faktisk er en sjov detalje, at det er en dyrere proces at lave DC Opalic i akryl end hvis den var lavet i den type glas som Halo Design normalt bruger. Udover at sikre dig en perfekt lampe, så har DC Opalic også den fordel, at du får et helt fantastisk lys som både er blødt og lækkert - og som stadig spredes ud i hele rummet. Vi er super bebegjstret!

DC lampe i sort eller hvid med træ top

Toppen på D.C lampen er lavet i ægte egetræ som der er blevet olieret i en smuk nuance som skaber en fantastisk stemning, og gør designet mere varmt og hyggeligt. Indretningen vil uden tvivl få et pift op med de smukke DC lamper, som passer i både en helt enkle sort/hvid indretning, men også i hjemmet med flere farver og indtryk.

Lamperne i DC serien er lavet i metal, i smukke bløde hvide og sorte nuancer som er lavet i en mat udgave for at gøre det industrielle look stærkere. Det gør sig også fantastisk godt i kontrast til det smukke egetræ. Ledningen som matcher farven på metalle hhv sort eller hvid, går ikke indeni stellet men derimod udenpå. Det gør at lampen udstråler et mere råt look, og der er desuden afbryder på både gulvlampe og bordlampe i DC serien.

Lampeserien DC fra Halo Design

Du kan i skrivende stund få DC lampeserien fra Halo Design som gulvlampe med enten 1 eller 2 arme. Den findes også som bordlampe som både er velegnet som skrivebordslampe og dekorativ bordlampe i vinduet mv. Så findes den som væglampe med en lang stang som giver et fantastisk flot look og et design som skaber opmærksomhed i rummet, på den gode måde.

Til sidste er der selvfølge DC pendler (hængelamper) som er lavet i 3 perfekte størrelser. Perfekte fordi de både kan bruges over køkkenbordet, over sofabordet, over spisebordet, som klynge i din entre eller stue - Og alle andre steder i hjemmet. De findes naturligvis i både den hvide og sorte udgave, hvor de begge har det smukke olieret træ på toppen. Samtidig giver de alle naturligvis et dejligt lys, som spreder lyset flot ud i rummet og en varm glød alt efter pæretype.