I DAG 15% EKSTRA på outlet
Brug kuponkode: sommer

×
  • Fri fragt over 799,- (ellers 39,-)
  • 100 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Bordlamper i herskabelig stil

Faktisk fra disse Eja bordlamper nogle som vi fik helt tilbage da vi startede LampeGuru.dk - Men vi meldte den relativt hurtigt udsolgt, da de havde svært ved at levere det vi skulle bruge, og fordi at de var rimeligt svære at sende. Men vi er i dag blevet end del klogere, hvis vi selv skal sige det. Det er derfor ikke længere noget problem at sende Eja bordlamperne afsted. 
Det vi faldt for ved disse store slots-agtige bordlamper, var helt klart den herskabelige stil de har. De fine fødder som fås i flere forskellige farver og de lige så flotte stofskæmre.

Læs mere

12 vare(r)

12 vare(r)

Store bordlamper med stofskærme

Lige præcis dét at de leveres med stofskærme er unikt, for de fleste af de leverandører vi finder med så store og flotte bordlamper, sælger skærmene løst ved siden af. Det gør ofte, at en sådan bordlampe bliver dyr og besværlig at håndterer. 
Men Eja har virkeligt fået en god leverandør med styr på priserne og med en god finish. De smukke bordlamper findes helt op til 73 cm i højden og med skærme på op til 43cm i diameter - det er ret stort, skulle jeg hilse at sige!