Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

PineApple lampe er dansk design

En PineApple lampe er ikke bare et flot design og ikke bare et fantastisk lys over spisebordet. En PineApple lampe er nemlig Dansk Design og Dansk produceret - ydermere får du altid din PineApple lampe samlet, lige til at hænge op. Det er der ikke mange lamper som kan bryste sig af. Du finder komplet sortiment af PineApple lamper herunder.

Læs mere

22 vare(r)

22 vare(r)

PineApple lamper findes her

Vi har komplet udvalg af PineApple lamper som jo i dag findes i mange forskellige størrelser, farver og lampetyper. For selvom du måske kun kender PineApple lamper som én type, så findes der faktisk flere forskellige udgaver i alt fra pendler til gulvlamper. Det er en fantastisk lampe uanset om hvordan den bruges, og det ligger udelukkende i den måde som lamperne er designet. En nem måde at beskrive en PineApple lampe design på er, at sige at den har kogleform, altså dette system med en opbygning af en masse mindre plader forskudt af hinanden.

Når man laver en design på denne måde betyder det, at selvom du hænger den over spisebordet, så vil du ikke blive blændet når du sidder ved den, for der er ikke nogle steder i lampen, at du kan se direkte ind til pæren - medmindre du hænger den så højt, at du kan kigge direkte op i bunden. Derfor er en PineApple lampe også ofte benytte som spisebordslampe da den netop egner sig fantastisk til det.

Du kan få Dyberg-Larsens PineApple i mange smukke farver og størrelse fra XS Ø18 cm og op til Ø70 cm, så alle har mulighed for at pynte deres hjem med en lampe fra Dyberg-Larsen, som står for utrolig flot og funktionelt design. Priserne ligger også på et fornuftigt leje, hvilket også har haft betydning for den danske virksomheds enorme designsucces for PineApple lamperne, som passer ind i ethvert nordisk inspireret hjem, hvor et enkelt og elegant udtryk ikke er til at komme udenom.

PineApple lampe "Made in Denmark"

Selvom det næsten ikke er til at tro, så er alle PineApple lamper faktisk produceret i Danmark. Det bliver de nemlig på DybergLarsen's egen fabrik på Fyn hvor alle PineApple lamper bliver produceret ved, at der skæres blade ud til de forskellige farver og størrelser, hverefter de bliver sat på stellet inden de pakkes sammen og sendes til os og andre PineApple lampe forhandler.

Det har mange fordele, at DybergLarsen har valgt at producere deres PineApple lamper i Danmark. Det betyder f.eks. at de hurtigt kan reagerer på efterspørgslen så der ikke bliver udsolgt, men også at de har nemt ved at udvikle nye udgaver af de smukke lamper. Så er der naturligvis også en klar fordel, nemlig at det mindsker den transporttid der er fra hvor lampen produceret, og hjem til dig. Der bliver på den måde sparet meget unødig transport da lamper ofte bliver produceret i østen, og der er meget lang vej derfra og til os.

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed at vi er fuldstændigt vilde med de smukke PineApple lamper som med deres kogle facon er smukke, tidsløse og ellerede en klassiker i lampeverdenen. Inspirationen er tydelig og lyser som stråler smukt ud giver en fantastisk stemning og et godt lys hvor end du sætter dem op. Efterfølgerne i serien illumin er lige så smukke og giver ligeledes et godt lys. Opbygningen er den samme, men der er ændret lidt i materialerne og så skal du selv samle illumin lamperne, det er klaret for dig i PineApple lampen. 

Køb PineApple lamper i alle udgaver

VI har, som vi vist har fået skrevet et par gange i denne tekst, komplet sortiment af PineApple lamper. Det betyder at du her på LampeGuru finder alle de smukke PineApple lamper som DybergLarsen har i sortiment i øjeblikket. Er der lamper fra serien som du ikke kan finde, så kan det betyde at de er udgået, men skriv endelig bare til os, så kan vi da i hvert fald give dig et svar omkring det.

Hvilke typer lamper findes PineApple så i? Det har vi listet op herunder, men inden da vil vi gerne fortælle, at du faktisk kan bruge din PineApple lampeskærm i alle udgaver. Det vil sige, at hvis du har en pendel i dag som du vil have som gulvlampe, så kan du sagtens bruge skærmen fra din pendel og sætte på et gulvlampestativ. Du kan endda bare stille den på gulvet helt uden stativ, for at få et mere kunstnerisk udtryk.
Men du finder i af lampetyperne som..:

  • PineApple pendel lampe (hængelampe)
  • PineApple bordlampe
  • PineApple gulvlampe
  • PineApple væglampe

Husk desuden, at vi gerne hjælper dig med special ordre. Det er nemlig muligt, at få lavet PineApple lamper i en anden farve hvis man ønsker det, dog mod et gebyr. PineApple pendel lamper findes også i flere størrelser, helt ned fra Ø18cm og op til den kæmpe store på Ø75 cm.