Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Væglamper til stuen og sengelamper

Vi ved, at væglamper bruges til mange forskellige former for belysning. Derfor har vi også et bredt udvalg af billige væglamper, som skulle dække de fleste behov. Skal du bruge en væglampe stue eller væglampe soveværelse har vi masser af gode bud, herunder LED væglamer. Væglamper bruges også ofte som sengelamper, ligesom bordlamper gør.

Læs mere

154-155 af 155

154-155 af 155

Billige væglamper og læselamper

Væglamper er både flotte og funktionelle, og derfor ved vi at væglamper bruges til mange forskellige former for belysning. Det er også grunden til, at vi hos LampeGuru.dk har et bredt udvalg af billige væglamper, som skulle dække de fleste behov. Skal du bruge en væglampe til dekorativ belysning i stuen, en væglampe til grundbelysning i gangen, eller en læselampe til soveværelset, så har vi masser af gode bud, og så findes mange af dem endda i flere forskellige former og farver. Vi har også sørget for et bredt udvalg i materialer, så du kan finde væglamper i stof og i glas, eller måske i metal hvis du hellere vil have det. Du kan også mikse forskellige materialer for et mere unikt og personligt udtryk i stuen, gangen eller soveværelset. Alternativer til væglamper kan være spotlamper eller plafonder til væg.

Hos LampeGuru.dk har vi massere af billige og super flotte væglamper og sengelamper fra alle de små og store mærker, så du kan finde et design, der passer til dig! Herstal væglamper er de frække i designstilen og kommer til en super god pris! Philips væglamper er med design og kvalitet i topklasse, og Philips væglamper er super gode til LED væglamper. Til sidst er der Halo Tech væglamper, som har væglamper i mange farver og design – og altid til gode priser!

Sengelamper til væggen

En funktion hvor væglamper ofte bruges er som sengelamper. Det som sengelamper skal kunne kan naturligvis variere en del, men mange har ikke plads på natbordet til en bordlampe, men har derimod nemt plads på væggen ved siden af sengen, så der kan hænge lille lille væglampe. 
Vi har ofte forespørgsler på sengelamper, og i de fleste tilfælde viser det sig, at væglamper passer bedst. Det gælder i særlig grad til dem som har elevationssenge, der er væglamper med en lang arm et must. 

Når du vælger sengelamper, skal du tage højde for hvad de bruges til.

  • Skal dine sengelamper både kunne være hyggelys OG læse lys, skal du vælger en lampe med indbygget lysdæmper. 
  • Skal de derimod bare være godt læselys, så bør du vælge LED sengelamper.

HUSK, at du kan bruge vores sortering i venstre side af shoppen til f.eks. at vælge LED som lyskilde, eller bestemme farverne du vil have.

LED væglamper til en billig pris

Væglamperne kan du selvfølgelig også få med en LED pære. LED væglamper er blevet rigtigt populære, da LED væglamper er super gode læselamper, men samtidig kan de også bare bruges som hyggebelysning, da de også givet et godt og behageligt lys! Samtidig lyser LED væglamper også klart fra det sekund, du tænder for kontakten, så du ikke skal vente på den gode belysning, som ofte er tilfældet med sparepærer. Desuden har LED pærer og væglamper lang levetid – op til 15-30 år. Hos LampeGuru.dk anbefaler vi næsten kun altid Philips LED væglamper, da vi kender kvaliteten og ved, hvad de (og vi) står for, så tag endelig et kig på dem og lad dig ellers inspirere af vores store udvalg af væglamper.

Væglampe til hyggebelysning

Når du skal vælge væglampe, skal du være opmærksom på ,om din væglampe blot skal oplyse væggen som hyggebelysning, eller om den også skal kunne bruges som læselampe. Hvis den skal kunne bruges som læselampe enten i stuen eller soveværelset, kan der med fordel vælges en lampe med flex-arme. De fleksible arme sørger for, at du får lyset, lige hvor det skal bruges, så du altid kan se i mørke – måske når du læser en god krimi eller løser den sværeste sudoku, du kan finde, som både kræver lys, fantasi og koncentration! Hvis du skal bruge en væglampe til hygge og ikke primær belysning, kan væglampen placeres i en krog enten ved siden af sofaen, sengen eller spisebordet. En væglampe kan også bruges som gallerilampe, fordi den kan sætte fokus på en dekorativ væg eller din samling af bøger, som ellers bare vil stå og samle støv på hylden. En væglampe, uanset form, facon og funktion, kan altså give dit hjem nyt liv, hvor end du ønsker det. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan anvende vores udvalg af lamper til væggen.