Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Udendørs væglamper med godt lys

Hvis du spørger os, er det alfa og omega, at de udendørslamper vi sælger, faktisk også giver et godt lys. Så vores udendørs væglamper ikke bare er flotte men også funktionelle. For hvad skal man ellers med væglamper udendørs? Hos LampeGuru.dk optimerer vi hele tiden vores sortiment, så efterhånden har vi fået en del, forskellige udendørs væglamper, også dem med sensor, så der skulle vist være lidt til enhver smag. Så hvis har du en enkel og moderne smag, kan vores udvalg af udendørs væglamper og væglamper med sensor pifte ethvert nordisk inspireret hjem udenfor og indenfor, når du kigger ud.

Læs mere

1-51 af 118

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 af 118

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Udendørs væglamper til det nordiske vejr

Det er ingen hemmelighed, at det vejr, vi har her i norden, er hårdt mod vores udendørs møbler, hus og lamper. Så derfor er de udendørslamper, vi har hos LampeGuru.dk, også testet til brug udendørs. Det gælder også vores væglamper og væglamper med sensor, selvom de ofte hænger i tørvejr. Det er nemlig vigtigt, at lamperne til udendørs brug ikke bliver grimme eller slidte for hurtigt, så du skal købe nye efter kort tid, da det er en investering at købe udendørs væglamper og væglamper med sensor. Du kan dog alligevel ikke forvente, at dine væglamper udendørs, med eller uden sensor, holder lige så længe, som væglamper, der er beskyttet fuldkomment mod den danske vind og det danske vejr.

Søger du standerlamper til haven/stien, så finder du dem HER.

Vælg LED udendørs væglamper

Vi anbefaler dig til enhver tid at vælge LED udendørs væglamper. Hvorfor? Ganske enkelt fordi at LED lys er som skabt til udendørs brug. Det tænder straks og elsker kulde! Og hvis du ikke kan finde en lampe med indbygget LED, så gør det ingenting, for du kan nemlig bare sætte en LED pære i din udendørs væglampe. De bruger i langt de fleste tilfælde helt almindelige pærer og kan derved bruge LED pærer også. Så snart der ikke er en pære med lampen, så vil du blive tilbudt en LED pære, og vi anbefaler altid LED pærer – du kan i øvrigt finde alle vores LED pærer her. Udover udendørs væglamper med LED kan det også være en idé at overveje, om du ønsker en udendørs væglampe med sensor? Udendørs væglamper med sensor gør rart at komme hjem, fordi den lyser din vej op, når du går fra bilen og ind til huset eller fra bilen til skuret. Samtidig afslører en udendørs væglampe med sensor også altid, når du får gæster, og du er sikker på, at de kan finde vej til din hoveddør, så du allerede fra start har budt dem varmt velkommen.

Væglamper til udendørs med sensor indbygget

Har du overvejet, at du måske kan bruge udendørs væglamper med indbygget sensor? En sensor er super smart fordi, at lampen tænder ved bevægelse, når det er mørkt. Det gør, at du ikke behøver at gå og tænde og slukke din udendørs væglampe hver gang det bliver mørkt - og endnu bedre, så er du fri for at bruge strøm på at lamen lyser når det er lyst udenfor. 

Vi har ikke en søgefunktion som kan sortere på sensorlamper, men du kan enten vælge at bruge den samlede søgefunktion og søge på "Sensor", men du kan også kigge væglamperne igennem, og se efter det lille "øje"som sidder på alle væglamper med sensor i. På en sensor væglampe kan du ofte justere hvor meget lys der skal være inden lampen tænder, kan hvor langt væk sensoren skal reagerer.