Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Køb udendørslamper med sensor

Det er nemlig super praktisk med udendørslamper med sensor som selv tænder og slukker ved bevægelse når det er mørkt. Det er en nem måde at få lys udendørs uden at du selv skal gå og tænde og slukke lyset, og uden at du bruger unødig strøm. Desuden er en udendørslampe med sensor en god ekstra sikring mod indbrud. Du finder i denne kategori alle vores udendørslamper med sensor.

Læs mere

26 vare(r)

26 vare(r)

Udendørslampe med sensor fordi..

En udendørslampe med sensor er praktisk af flere grunde. Derfor er vi glade for at kunne vise dig alle vores flotte udendørslamper med sensor som du kan sætte op på væggen og som sørger for at du har lys når du har brug for det udenfor. En af de mest åbenlyse fordele ved at vælge en udendørslampe med sensor er, at du kun får lyset tændt når du skal bruge det. En sådan lampe fungerer nemlig ved, at når du har sat den op så er den hele tiden sat til strøm. Som udgangspunkt er din lampe slukket, men så snart den kan se bevægelse så tænder lampen i et antal sekunder som man typisk selv kan justere på lampen, for så at slukke igen. På den måde bruger du ikke strøm ved at have lys tændt som du ikke har behov for.

Derudover er der en anden klar fordel, en fordel som vi aldrig håber du får brug for, men som er værd at tage med i dine overvejelser omkring udendørs belysning. En udendørslampe med sensor vil nemlig kunne være med til at skræmme en mulig indbrudstyv væk fra dit hjem, ved at den tænder når man nærmer sig den. Det sidste som en indbrudstyv ønsker er nemlig den opmærksomhed som en lamper der tænder giver, så både naboer, dig selv og folk som måtte gå og køre fordi huset vil kunne give.

 • Udendørs lys når du har behov for det.
  Sensoren tænder kun når det blvier mørkt.
 • Spar at bruge unødig strøm.
  Undgå at dine udendørslamper er tændt hele tiden.
 • Udendørslamper med bevægelsessensor
  Lamperne tænder du de ser bevægelse.

LED udendørslamper med sensor

Vi anbefaler altid at du vælger LED udendørslamper med sensor. Dels fordi at en LED lampe sparer dig for en masse strøm i forhold til dyrere gammeldags lyskilder såsom glødepærer og de gamle sparerpærer. Men også fordi, at LED udendørslamper med sensor er en perfekt kombination da LED lyskilden tænder straks - modsat netop de gammeldags sparerpærer som først skal varme op inden der er nok lys i dem. 

Derudover anbefaler både vi og producenterne også udendøslamper med sensor fordi, at det er en lyskilde som ikke tager skade af at blive tændt og slukket mange gange i løbet af den levetid de holder i, iøvrigt en levetid som lyder op op til 25.000 timer svarende til 25 år ved 3 timer om dagen. En LED lyskilder tåler at blive tændt og slukket i op til 30.000 gange, hvilket er perfekt med udendørslamper med sensor som jo oftere til tænde og slukke, end hvis det var almindelige udendørslamper uden sensor som du selv ville skulle tænde og slukke på en kontakt.

Gode råd til udendørslamper med sensor

Det er egentlig ikke for, at der er så mange ting du behøver at tage stilling til inden du køber udendørslamper med sensor, men der er bare et par overvejelser du bør gøre dig inden da. Det kommer i høj grad an på om du bare skal bruge en eller flere lamper udendørs. Men selvfølgelig også et spørgsmål design og smag, og at det skal passe til dit hus eller sommerhus, men også hvis du har andre udendørslamper som de skal stå sammen med.

 • Flere udendørslamper med sensor
  Skal du f.eks. have 4 væglamper op, så skal du ikke vælge alle 4 udendørslamper med sensor. Vi anbefaler at du kun vælger én af lamperne med sensor og lader den lampe tænde for de andre lamper i rækken.
  Der kan selvfølgelig være årsager som gør det praktisk at alle dine udendørslamper er med sensor.
 • Køb en sensor til udendørslamper
  Det er også muligt at købe en bevægelsessensor uden lampe som du så sætter i forbindelse med dine udendørslamper, i stedet for at købe udendørslamper med indbygget sensor.
 • Køb pærer som kan tilknyttes en sensor
  Hvis du allerede har flotte og gode udendørslamper men gerne vil have bevægelsessensor til at tænde dem, så kan du vælge løsningen herover, eller du kan vælge at købe pærer hvor du kan tilslutte en udendørs sensor trådløst til.
  Det vil kræve at du vælger Philips Hue pærer og en Philips Hue udendørs sensor. Her anbefaler vi at du starter med at læse vores guide om Philips Hue først.

Er der langt fra lampen og til der hvor den skal registrerer? De fleste lamper med sensor kan række op til 15-30 meter, hvilket er ret langt. Men jeg har feks. en lang indkørsel, og min sensor lampe kan ikke nå helt ud, hvorfor jeg må have en anden lampe derude.
Bor du ved en vej med meget trafik (biler eller fodgængere)? I så fald bør du overveje, om det vil genere dig, hvis din lampe monteres et sted hvor den tænder hver gang der kommer en bil eller andet.