Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Billig Terrassevarmer

Vi har fundet et lille men perfekt udvalg af billige terrassevarmere i forskellige modeller. Vælg mellem en terrassevarmer som kan stå på jorden, hænge på væggen eller hænge i loftet. Vidste du at det koster kun ca. 4,50 kr. i timen på fuld styrke, at have en 2000W terassevarmer tændt? (2000W er maks styrken på vores terrassevarmer).

Læs mere

4 vare(r)

4 vare(r)

Hængende terrassevarmer

En praktisk måde at få en god varme over et bord er, at hænge en terrassevarmer op over det. Gør du det sikrer du nemlig en god varmefordeling til alle omkring bordet, sådan at du undgår at det kun er de 2-3 som sidder tættest på får varme, men her kan du opvarme alle omkring apparatet. En hængende terrassevarmer er en fantastisk måde at skabe lidt ekstra varme udendørs når det bliver lidt køligt, men faktisk også en ret dekorativ måde at få lidt ekstra lys udenfor. En klar fordel når du hænger en terrassevarmer op over bordet er, at du på den måde skaber det vi kalder for "rum-i-rummet", ligesom du kender det fra over dit spisebord. 

Hænger du en terrassevarmer over havebordet har du altså både skabt lidt ekstra hygge iform af en lampelignende varmer, men du får også lidt lys - og selvfølgelig de ekstra timer udendørs. Disse hænge-terrassevarmere kan også bruges ude i drivhuset, i din udestue eller under andre halvtag så du har noget at hænge den op i. Du kan hænge den i en bjælke, skrue den op og hænge i skrog eller på ligende måder via den medfølgende kæde. Du tænder og slukker den nemt ved at trække i snoren og du skal derfor ikke over på en stikkontakt for at tænde denne hængende terrassevarmer.

Stående terrassevarmer

En stående terrassevarmer er super smart til dig som ikke har plads til at have en loftmonteret varmer. Fordelen ved en terrassevarmer til at stille på gulvet er, at du ikke behøver ret meget plads, men at du alligevel får den op i højden så flest mulig får glæde af den varme der kommer fra dem. En gulv terrassevarmer er naturligvis også meget praktisk til dig som har et havemøbel sæt stået et stykke væk fra væggen, og ikke har overdækken, for her kan du bare stille den stående gulv terrassevarmer hvor det passer dig bedst omkring havebordet.

En klar fordel til en gulv terrassevarmer er også, at du nemt og hurtigt kan tage den frem fra skuret og stille ude ved havebordet når du skal bruge den og den fylder ikke meget at have stående. En stående varmer som denne er god fordi at du kan rykke på den og placere den så flest mulig får den sknne varme fra de indbyggede varmelyskilder som sidder i toppen. Vi oplever ofte også, at vores kunder vælger at købe flere terrassevarmere til gulvet sådan at de har 2 eller 3 varmeapparater til at dække hele havebordet, hvilket nok anbefales hvis du har et bord til 6 eller flere personer.

Terrassevarmer til væggen

Det er måske den mest klassiske udgave, nemlig en terrassevarmer til væggen som du skruer op i nærheden af hvor du skal bruge den. Det kræver selvfølgelig at du har et hegn at hænge den, og så anbefaler vi absolut at du skruer din væg-terrassevarmer op under et udhæng så den ikke får for meget regn, vind og rusk. Den kan sådan set godt tåle regnvejr, men en væg-terrassevarmer er ikke super glad for snevejr og kraftig blæsevejr. Derfor bør du altså hænge den på væggen et sted hvor den har rimelig fred for vejret, men selvfølgelig nær det bord ud skal havebord du skal have varmet op.

Brug kun en væghængt terrassevarmer hvis du har dine havemøbler stående helt tæt op ad væggen. Det er nemlig kun her at du vil opleve at få varme nok ned til de personer som sidder omkring bordet, og du kan med fordel, hvis du har et stort havebord, vælge at supplere med en gulv-varmer også. Den væghængte terrassevarmer er dog en fantstisk mulighed for at have en varmekilde udendørs tæt på havebordet hele tiden, og den tændes og slukkes nemt med den medfølgende trækafbryder.
Har du en lille terrasse og et maks 4-personers havebord vil du sikkert blive glad for denne terrassevarmer.

Hvad koster det at have en terrassevarmer tændt?

I Danmark har vi en gennemsnitlig elpris på 2,25 kr. pr. kWh (kilowatt-time). Det vil sige, at det koster dig ca. 2,25 kr. i timen at bruge 1000W. En typisk terrassevarmer bruger 2000W og koster derfor ca. 4,5 kr. at have tændt i timen.
Tallet er ca. da el-priser stiger og falder både i løbet af dagen, men også i løbet af året og alt efter vind og vejr.

Men er det mange penge? Det er i hvert fald rart at vide sådan cirka hvad det koster at have en terrassevarmer tændt i timen, men da man jo sjældent bruger en terrassevarmer mere end vel 1-3 timer ad gangen synes vi faktisk at det er givet rigtig godt ud. Du får nemlig en markant længere tid udendørs, i stedet for at du måske er nødt til at gå indendørs fordi det bliver for koldt.

Så vil du også forlænge de lune sommeraftener et par ekstra timer, eller vil du kunne sidde ude i udstuen hele året, så er en terrassevarmer et godt valg.