Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Udendørslamper du selv må montere

Tryk "Læs mere" for info om montering. Lavvolt udendørslamper du selv må sætte op, modsat almindelige 230V lamper som kun må monteres af aut. el-installatør.

Montér selv - Ingen elektriker!

Den primære grund til at du skal vælge lavvoltslamper er uden tvivl det, at du helt selv må montere og installere lamperne. Da lamperne er lavvolt (typisk 12V-24V) er der ingen krav om, at en elektriker skal montere lamperne, som ved normale 220V udendørslamper.
Sæt lamperne op, skru ledningerne sammen og sæt stikket i kontakten!

Kategorien her indeholder også 220V lamper med almindelig stik som du selv må montere.

Udendørslamper du selv må installere

Læs mere

27 vare(r)

27 vare(r)

Udelamper du selv må installere

En af de største forhindringer for mange som vil have udendørslamper er, at der skal en elektriker til at montere dem. Det kan godt være rimelig mange penge, udover prisen på lamperne. Men lige præcis i denne kategori har vi samlet alle de lamper du selv må montere og installere, det vil sige - du skal på intet tidspunkt have elektriker ud, når du skal bruge lav-volts udendørslamper. 

Det at du selv må installere det hele gør, at du sparer el-installatøren som normlat vil koste flere tusinde kroner for at montere udendørslamper. Og det er endda uden, at lav-volt udelamperne koster mere end almindelige udendørslamper. Derfor får du altså samlet set en stor besparelse på køb og installation af udendørslamper ved at vælge lav volt udelamper, uden at gå på kompromis med kvalitet, design eller lyskvalitet i haven, på terrassen, altanen eller indkørslen.

Duracell lavvolt lamper

Duracell lavvolt lamper er super nemme at montere og installere. Du skal blot forbinde ledningerne med lamperne og sætte stikket i din udendørs kontakt. Se selv på tegningen herunder hvor nemt det er.

Duracell 18V lamper - MONTER SELV!

 

Lav-volt udelamper til indkørsel, bed og væg

Praktiske udelamper med lav-volt gør det nemt at montere udelamper, og det er ikke spor svært - alle kan være med, da det ikke kræver nogen færdigheder af dig på nogen måde. Du kan få vores lavvolt lamper som flere forskellige typer af lamper, så du har til både væggen, indkørslen og haven eller altanen. Det er nemlig lavet således, at du kan få de normale typer af udelamper, her er de bare i lavvolt som giver dig de oplyste fordele. 

Det eneste det kræver af dig er, at du har en udendørs stikkontakt, da de jo selvfølgelig skal have strøm uanset hvad. Har du ikke en udendørs stikkontakt, så er det noget en elektriker skal lave for dig, men det vil ofte ikke koste ret mange penge. Men tjek lige om du ikke skulle have et stik ude i skuret, for har du det, kan du bare trække strømmen derfra, bore et hul i væggen og føre ledningen ud gennem der.

Det er dog vigtigt, at du placerer transformeren 30cm over jorden, men det bør ikke være et problem. Vi anbefaler, at du skruer den i væggen et sted nær kontakten. Derfor begynder du så at trække lampens ledning ud til første lampe, og derfra videre til næste. Grav ledningerne ned undervejs, eller lad dem ligge ovenpå jorden.

Hvad er forskellen på lavvolt og 230V?

Lavvolt lamper er betegnelsen for lamper under 230V, hvilket typisk vil sige 12V (bruges ofte til campingvogne mv.), 18V som vores Duracell udelamper typisk er, samt 24V som de fleste Philips Hue udendørslamper er. Du kan ikke sætte 2 forskellige mærker af lamper sammen i samme ledningsnet, men du kan godt sætte forskellige udgaver af lamper sammen, hvis de bare er fra samme producent, f.eks. Philips Hue eller Duracell.

Lavvolt lamper forbindes via plastikledning som er lavet til at være udendørs. De er praktiske fordi du kan sætte dem sammen, via de samlestykker der er i hver ende af ledningerne, og når du ikke skal have flere lamper på i rækken, så sætter du blot proppen på og så er du færdig.

Lav-volt lamper i god kvalitet

Dét, at lamperne er lavvolt gør ikke, at du får en dårlig kvalitet i hverken materialer eller lys. Vi har nemlig valgt leverandører ud, hvor du får et godt kvalitetslys samtidig med, at du får materialer som er lavet til at være udendørs. Det er typisk aluminum og plastik som egner sig godt til at være udendørs, men også LED lyset i lamperne er skabt til at være udenfor hele året, og kan give dig dejlig lys både sommer og vinter.

 

Har du yderligere spørgsmål til lamperne eller montering, så tag endelig kontakt til os.