Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Havefakler | Find din fakkellampe

Vi elsker det altså! Havetid og udendørshygge er bare herligt, og med havefakler bliver det kun bedre. Vi har fundet vores flotteste havefakler til dig i denne kategori, så vil du have lidt ekstra hygge i haven, så fin dine havefakler lige her. Obs! Visse fakkellamper er i begrænset antal.

Læs mere

21 vare(r)

21 vare(r)

Fine havefakler til udendørs

Det siger måske sig selv, at havefakler er til udendørs brug, men det er et spørgsmål vi rimelig ofte støder på, så nu nævner vi det lige. De havefakler vi har med i denne kategori kan allesammen tåle at blive brugt udendørs, også selvom det regner. Der kan derimod være nogle fakkellanterner som ikke kan tåle at blive brugt udendørs, men du kan altid læse om det inde på selve varen.

Havefakler er blevet utrolig populære og vi har mange kunder til dem. Derfor leder vi hele tiden efter nye udgaver af smukke havefakler så du har lidt til enhver tid på året, også selvom det er vinter kan vores havefakler tåle at stå udendørs. Og prøv at tænke dig en kold vinteraften hvor det er mørkt udenfor, men at du har en eller flere hyggelige havefakler som står og lyser fint og ser helt levende ud. Det er faktisk muligt, for vores havefakler som tåler at være i, nå ja, haven, kan også tåle at stå udendørs om vinteren. Så nu behøver jeg vist ikke at komme med flere bud på hvorfor du skal købe dig et par nye havefakler, vel?

Udover havefakler vil vi faktisk gerne lige vise dig vejen ind til en anden populær kategori. En kategori som også indeholder havefakler (dog ikke nogle som ikke er i denne kategori), men en kategori som er elsket af kunder som køber vores havefakler har vi bemærket. Kategorien hedder Flammelys og indeholder alle havefakler, pærer og andre produkter som har et lys der ligner flammende ild.

Fakler til haven

Uanset om du er til hverdagshygge eller familefester så kan du sikkert altid finde en god grund til at købe fakler til haven, ikke? Vi kender det nemlig selv. Vi giver sågar fakler til haven i gave til alle dem vi skal på besøg hos, ikke bare fordi vi kan, men fordi at alle kan bruge fakler til haven. Det kunne jo sådan set også tænkes, at det ikke bare var til haven, men vi har faktisk en del kunder som skriver om fakler til altanen og her kan du jo sagtens bruge fakler også. Det betyder jo lige meget om de står i en have eller på en altan - i hvert fald for os. 

Hvis vi sådan skal sige hvad der er mest populært af fakler til haven, så svinger det faktisk lidt efter årstiden. I foråret og selvfølgelig især om sommeren er vores solcelle fakkel ufattelig populær. Det er nemlig bare super nemt det der med, at du pakker din fakkel ud, stiller den i haven og så lader den op i sollyset om dagen. Den tænder endda selv om aftenen når det bliver mørkt og brænder i 2-6 timer alt efter hvor meget lys og sol den har fået. 

Til gengæld er den absolut mest solgte type af fakler til haven vores opladelige fakkellampe som er drøn-hyggelig at have stående. Grunden til at den sælger mere om vinteren er naturligvis, at der jo ikke er så meget sol om vinteren og derfor er den her opaldelige fakkellampe fantastisk praktisk. Du lader den op indendørs eller udendørs via det medfølgende USB stik. Så sætter du fakkellampen op ved enten at bruge jordspyddet eller bordfoden (begge dele medfølger), og så har du en fantastisk flot fakkellampe med lys som ligner rigtig levende ild - uden at være til fare for nogle.
Vi vil godt røbe, at selvom vi sælger ufattelig mange havefakler med solcelle, så er det faktisk den opaldelige fakkellampe der sælges flest af samlet set på året. Ikke mindst fordi at netop denne fakkellampe også kan bruges indendørs.

Alternativ til Engangs fakler

VI kender jo alle disse fakler engangs som typisk er lavet i bambus. Men skulle vi nu ikke prøve at komme lidt væk fra ideen om, at købe en vare som kun skal bruges én gang? Derfor mener vi faktisk at vi har flere rigtig gode bud på laternative engangs fakler som du kan bruge igen og igen ved flere lejligheder. Vi tænker, at de fleste engangs fakler bliver brugt til fester og arragementer, men hvad med denne tanke:

Engangs fakler til begivenheder: Måske i kunne vælge, at købe vores fakkellamper i stedet for, og så kunne man måske forestille sig, at i kan sige til jeres besøgende at de gerne må tage en fakkel med når de går, for at fakkellampen på den måde får et ekstra liv, og desuden kan bruges igen og igen. Hvis du er et firma eller en organisation vil det også se flot ud og virkelig super prof at du har taget en holdning til, at du ikke vil bruge engangs fakler til netop dit arrangement.

Bambusfakler til fester: Det er klart, at det er langt billigere i kr/øre at købe billige engangs fakler, men miljøet vil hellere have at du køber noget som kan bruges flere gange. Det kunne måske tænkes, at der i invitationen til årets havefest kunne skrives, at i ville blive glade hvis folk ville købe en fakkel og tage med, eller man kunne måske selv købe fakkellamper og så skrive, til festen, en seddel om, at gæsterne gerne må købe en havefakler med hjem, så du ikke ender med at stå med 10-20 havefakler selv.

Så er vi enige om, at vi måske prøver at gå væk fra disse bambus fakler engangs i bambus og plastmaterialer og i stedet går efter nogle som kan bruges igen og igen? Vi vil gerne være med på legen og aftale en super god pris, hvis du skal bruge mange fakelr engangs til et arrangement eller en firmafest. Men så ikke noget med at bruge disse fakler engangs, vel?

Bambusfakler erstating

Vi sælger ikke disse klassiske bambusfakler som man kan købe for næsten ingen penge i supermarkedet og som ofte bruges til nem og billig pynt til haven ved fester osv. Disse bambusfakler er måske også ved at have kørt sit løb, så tænker du om der måske er en erstatning til disse billige bambusfakler så synes vi faktisk har vi har flere gode bud til dig i denne kategori. Det er klart, at intet er så billigt som de bambusfakler du snupper med under armen når du er ude og købe grillkød, men til gengæld kan du bruge vores bambusfakler igen og igen, hvilket i længden er billigere - og så er det bedre for miljøet.

Derfor synes vi at du skal prøve at tage et kig på vores bambusfakkel med solcellelys som bare giver et super dejligt lys når den står ude i haven. Det praktisk ved netop disse bambusfakler er, at de lader op om dagen når solen skinner, og så tænder de selv når mørket falder på og du sidder og hygge dig ude i haven. Du kan selvfølgelig også tage den med dig på stranden eller bare nyde dem inde fra stuen hvis de står ude foran vinduerne.