Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Udendørs bedlamper / standerlamper

For os er det vigtigt, at du får nogle lamper, som du kommer til at kigge på i flest muligt år, så du får mest værdi for pengene, når du handler hos Lampeguru.dk. Det er klart, at det vejr, vi har her i Norden, ikke er det bedste for vores lamper, havemøbler osv., fordi vejret i Skandinavien er koldt og omskifteligt. Men hos LampeGuru.dk er vores udendørslamper faktisk lavet til vores klima, som ofte står på blæst, byger og kulde, uanset om kalenderen siger forår, sommer, efterår eller vinter. Hos LampeGuru.dk har vi efterhånden fået et stort udvalg af udendørs standerlamper, som du kan bruge til oplysning af indkørslen, så du kan se, hvor du kører, eller som bedlamper, som klæder de fleste haver. Husk selvfølgelig på, at du ikke må installere udendørslamper og bedlamper helt selv. Noget af arbejdet skal nemlig gøres af autoriseret elinstallatør. Vi anbefaler, at du hører din lokale elektriker til råds, så du ikke kommer galt afsted med nye nye udendørslamper eller bedlampe.

Læs mere

1-51 af 52

1-51 af 52

Find Standerlamper til haven

Hvis du spørger os, synes vi, at udendørs standerlamper rundt omkring i haven bare er så hyggeligt. Det giver en fantastisk stemning af se på alt lyset udenfor, selvom du er indenfor – særligt flotte udendørs standerlamper kan være med til at give haven et superhyggeligt løft. Hvis du er i tvivl, så er en bedlampe sådan set slet ikke anderledes fra en udendørs standerlampe, men vi har skrevet begge ord her, så ingen er i tvivl. Hos LampeGuru.dk kan du finde masser af udendørs standerlampe fra små til store leverandører, der alle har hvert sit unikke udtryk, så vi er sikre på, at du kan finde en bedlampe eller flere standerlamper til udendørs brug, som kan klæde din have og glæde dig. Så prøv at kigge rundt mellem udvalget, og lad os vide hvis du har spørgsmål til vores udendørs bedlamper eller standerlamper.

For os er det vigtigt, at du får nogle lamper, som du kommer til at kigge på i flest muligt år, så du får mest værdi for pengene, når du handler hos Lampeguru.dk. Det er klart, at det vejr, vi har her i Norden, ikke er det bedste for vores lamper, havemøbler osv., fordi vejret i Skandinavien er koldt og omskifteligt. Men hos LampeGuru.dk er vores udendørslamper faktisk lavet til vores klima, som ofte står på blæst, byger og kulde, uanset om kalenderen siger forår, sommer, efterår eller vinter. Hos

LampeGuru.dk har vi efterhånden fået et stort udvalg af udendørs standerlamper, som du kan bruge til oplysning af indkørslen, så du kan se, hvor du kører, eller som bedlamper, som klæder de fleste haver. Husk selvfølgelig på, at du ikke må installere udendørslamper og bedlamper helt selv. Noget af arbejdet skal nemlig gøres af autoriseret elinstallatør. Vi anbefaler, at du hører din lokale elektriker til råds, så du ikke kommer galt afsted med nye nye udendørslamper eller bedlampe.

Udendørs LED bedlamper

Hvis du kender os, ved du sikkert, at vi hos LampeGuru.dk elsker LED – og LED elsker at være udendørs. Simpelthen fordi at LED elsker det danske vejr, så det er ret simpelt, hvis du spørger os. Ja, du bør vælge LED bedlamper til din have, alternativ kan du vælge en LED pærer til dine næste bedlamper. Der kan være flere, gode grunde til, at du ikke ønsker LED pærer i din bedlamper, men vi tror ikke på myterne mere, i hvert fald ikke hvis du vælger ordentlige pærer og udendørslamper som f.eks. bedlamper fra Philips. Husk, at der i dag også findes dekorative, store LED pærer, som ser supergodt ud i de gammeldagsinspireret udendørs bedlamper. Kombinationen af bedlamper og LED er altså rigtig god,  hvis du spørger os. Så lad dig inspirere og lys din have og dit humør op med vores sortiment af bedlamper, der også fås som LED – hvad venter du på?

Montering af udendørs standerlamper

Først og fremmest skal det siges, at montering af udendørslamper skal foretages af autoriseret el-installatør! Men du kan godt selv klare det mest og blot alde elektrikeren gøre "det sidste", vi anbefaler dog at du ringer og aftaler hvad du gør, og hvad elektrikeren gør.  Du kan, hos os, købe en nedgravnings-base til bedlamper, vi anbefaler at du støber den fast i jorden, men den kan også bare graves ned. Det er også muligt at købe såkalde jordspyd i mange byggemarkeder som gør monteringen endnu nemmere, men ikke så stabil som vores omtalte base. Sørg for at give dig god tid til opsætning af udendørslamper så får du et godt resultat som vil holde i mange år fremover.