Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Solcelle væglamper

Vil du også gerne slippe for alt det med ledninger, elektriker og dyre regninger til strøm? Spar det hele ved at købe solcelle væglamper som du kan montere direkte på væggen og som selv tænder når det bliver mørkt. Det er super smart og med selcelle væglamper har du altid slidt ekstra lys på væggen eller på hegnet. Vores væglamper med solcelle panel er lavet i god kvalitet og tilpasset vores mængde af sollys., om end de dog virker bedre efter godt med sollys.

Læs mere

17 vare(r)

17 vare(r)

Køb solcelle væglampe LED

Solcelle væglamper med LED lys er oplagt for de fleste at sætte op langt huset eller hegnet, men er en solcelle væglampe den rigtige løsning for alle? Nej måske ikke, men derfor vil vi gerne guide dig lidt videre så du ved, om du skal gå efter væglamper med solcellepanel, med batterier eller ledning, eller måske en blanding. Der er naturligvis nogle ting du skal være opmærksom på når vi taler solcelle væglamper som, i det danske klima, ikke kan fungere 100% på samme måde hele året, men vi mener absolut at solcelle væglamper er en god ide alligevel.

Du skal købe solcelle væglamper hvis du ikke har brug for et meget kraftigt lys langt huset mv. Det kan f.eks. være at du har det fint med at du blot har orienteringslys sådan at du kan se stien hvor du går, men at du ikke behøver at have så meget lys så du kan se hver en sten på stien. Det er sådan mere den praktiske del kan man sige, for du kan også være en som ikke har lyst eller mulighed for at montere væglamper med ledning, enten fordi du synes at en elektrikerregner er uoverskuelig, eller fordi du bare gerne selv vil have lov at montere udendørs væglamper. Her er solcelle væglamper en ideel løsning.

Du skal ikke vælge solcelle væglamper hvis du skal montere dine udendørs væglamper et meget mørkt sted hvor de kun har begrænset lys til solcellepanelet, eller slet ikke sol. Det er ikke et krav, at de har sollys, men hvis du vil have optimal udnyttelse af væglamper med solceller så bør de få sollys et par timer om dagen i hvert fald, jo mere sol, jo mere lys. Du skal heller ikke en vælge solcelle væglampe hvis du kun vil have få lamper i forhold til det areal du ønsker at få oplyst omkring huset eller indkørslen. Vil du alligevel have lys fra lamper uden ledning kan du med fordel kigge på batteridrevet væglampe i stedet for.

Husk ved køb af solcelledrevet væglampe

Der er selvfølgelig et par ting du lige skal huske på inden du køber en solcelledrevet væglampe frem for en tradiotionel væglampe med ledning eller batteri. Der er faktisk ikke som sådan lavet en egentlig guideline for hvordan solcellelamper skal placeres eller bruges, så disse råd er taget ud fra vores egen erfaring fra mange år med salg af solcelledrevet væglamper.

 • Solcelledrevet væglampe lyser dobbelt så meget som de får direkte sol.
  - Får de f.eks. 2 timers direkte sol, kan de lyse ca. 4 timer ud fra det.
 • Solcelle væglamper oplader OGSÅ uden direkte sol.
  - Almindelig lys oplader også en solcelle væglampe, men dog ikke så meget som ved sollys.
 • Solcelle væglamper lyser ikke 100% ens.
  - Der skal kun små forskelle til for, at en solcelledrevet væglampe ikke lyser ligesom de ellers ens lamper som er i nærheden. Det skyldes, at de oplader forskelligt alt efter lys, og er meget lysfølsomme.

Solcelle væglamper sparer dig for ledningerne

En af de helt store fordele ved at vælge solcellelamper til væg eller solcelle bedlamper i stedet for rigtige bedlamper er, at du ikke skal lægge ledninger ned i jorden, som i øvrigt skal gøres af en elektriker og koster mange penge. Med en solcelle bedlampe skal du faktisk bare montere den i dit underlag, ofte ved hjælp af spyd. Du skal selvfølgelig huske på, at en solar bedlampe ikke vil give så meget lys som en almindelig bedlampe med strøm til, men de giver et hyggeligt orienteringslys, som kan give det helt rigtige skær en lun sensommeraften.

I dag findes der efterhånden mange, forskellige solcellelamper på markedet, som er ligesom rigtige udendørs væglamper. Hos LampeGuru.dk er vi vilde med solcellelamper til væg og solcelle bedlamper. Det skyldes i høj grad, at solcellelamper kan placeres mange steder i din have uden besvær, fordi de ikke kræver samme montering som en almindelig udendørslampe, så det er faktisk næsten kun fantasien, der sætter grænser, hvor du kan placere din solcelle. Men til lamper baseret på solceller skal der selvfølgelig være sollys om dagen, så lamperne kan suge energi til sig, så de kan lyse op senere, og derfor synes vi, at solcellelamper til væg eller solcelle bedlamper er et ideelt valg. På væg eller i bed får solcellelampen lys nok, samtidig med at den kan pynte på en naturlig måde i din have. Det er dog vigtigt at sige, at solcellelamper til væg eller solcelle bedlamper endnu ikke kan give samme lys som en rigtig udendørs lampe, men de vil kunne give et udmærket lys, altså et såkaldt orienteringslys, på væggen eller i bedet. Hos LampeGuru.dk søger vi altid med lys og lygte efter flere udendørs solcellelamper til væg og solcelle bedlamper, så du har det størst mulige udvalg, der kan passe perfekt hjemme hos dig.