Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Solcellelamper på spyd

Vi har samlet alle vores mange solcellelamper på spyd i én kategori. Der er efterhånden et stort udvalg af solarlamper lige til at sætte op i haven, bare ved at stikke det ned i jorden. De er super dekorative og giver bare en rigtig hyggelig stemning i haven eller på terassen. Solcellelamper på spyd eller pind er også en god gaveide, f.eks. som værtindegave eller i stedet for en blomst. Du kan både få solcellelamper med spyd som lyser i hvid eller som har farvet lys. Grib chancen og få det flotteste solcellelys.

Læs mere

1-51 af 74

1-51 af 74

Køb din solcellelampe med spyd

Vi har samlet en masse super fine solcellelamper med spyd som du kan stikke i jorden og som kan give din have et super fint udtryk, både når det er mørkt og når det er lyst. En smart ting ved solcelle spydlamper som disse er, at de selv tænder når mørket falder på, hvilket vil sige at de ikke står og bruger unødigt på batteriet mens det er lyst, men samtidig også, at du ikke skal ud og tænde lamperne. Faktisk har vi de sidste par år udviklet vores kategori med solar spydlamper så meget, at vi har måtte rykke lagerlokationen om flere gange, da vi altid ønsker at have disse super fine solar spydlamper på lager, så du kan få dem straks efter du har bestilt dem. 

En Solcellelampe med spyd er ikke lig med én bestemt type af lampe. Nej, det kan være alt fra den klassiske lidt høje solcellelampe som du stikker i bedet, til de endnu mere dekoratiove solcelle spyd med motiver som papegøje, fugle eller lign. Men vi har også lamper som i højere grad minder om almindelige bedlamper som du kan bruge langs stier mv. Og så har vi ikke mindst også solcelle spydlamper i små lave udgaver som du kan bruge som jordspots og helt lav dekorativ solar belysning.

Solcelledrevet lampe med spyd

Vi elsker selv solcellelamper med spyd som vi har stående alle steder hvor det er muligt. Nogle af vores gæster vil måske endda sige at det har taget overhånd, men vi synes bare at solcellelamper med spyd er så hyggelige at stikke i krukker på terrassen eller i bedet. Vi har selvfølgelig også en masse solcelledrevet lamper på spyd stående rundt i haven og vi elsker den tid på aftenen hvor de begynder at tænde selv en efter en. Det er bare så fint at kigge på de mange solcelledrevet lamper med spyd rundt i haven når man sidder ude og hygger sig om aftenen, eller når man kigger ud af vinduet når det er blevet mørkt. 

Vi bruger ikke disse lamper som vores primære belysning i haven, men udelukkende som det vi mener at solcelle er bedst til, nemlig at skabe en helt fantastisk dejligt stemning med små lysende punkter i haven, i krukker på terrassen eller i altankasser på altanen. Heldigvis er Solcelledrevet lamper med spyd også super fine om dagen hvor du rigtig kan se hvad de forestiller. Derfor synes vi du skal være lidt frisk og vælge nogle af de sjove soldrevne lamper på spyd så du kan få noget fint at kigge på både når det er lyst og når det er mørkt.

Bedlampe med solcelle

En god ide til dig som gerne vil have bedlamper i indkørslen eller i haven, men som ikke har lyst eller mulighed for at bruge pengene på en elektriker er, at bruge bedlampe med solcelle panel som du bare skal skrue ned i terrassen eller i en flise, eller endda bare stikke i jorden ved et spyd. Det er en super nem og billig løsning, og så kan du endda på den måde spare lidt på strømregningenn.

Det er dog klart, at en bedlampe med solcelle panel ikke giver helt det samme lys som en almindelig bedlampe vil gøre, så derfor skal du være obsmærksom på, at en solcelledrevet bedlampe kun er tiltænkt som hyggelys eller det som også kaldes orienteringslys. Altså du kan godt (alt efter hvilken en type du vælger) se stien hvor du skal gå, men du må ikke forvente at kunne se enhver lille sten på vejen. Men når det er sagt så er solcelle bedlamper en god løsning mange steder i indkørslen, haven og langs huset.