Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Køb Duracell solcellelamper

Du kender ret sikkert Duracell for batterier, og måske endda også fra lommelygter, pærer eller sågar nogle enkelte lamper. Men Duracell lamper også solar lamper i høj kvalitet i både plastisk og metal. Det betyder også, at de koster mere end 10,- som du måske har set nogle solar lamper til i andre butikker, men de koster faktisk mindre end du tænker, er vores påstand. 

Læs mere

4 vare(r)

4 vare(r)

Kvalitets solcellelamper fra Duracell

Vi kan lige så godt være ærlige - Kvalitet ER et problem i solcelle lampe branchen, der er findes nemlig utrolig meget dårligt og mange solcellelamper i dårlig kvalitet. Det meste af denne dårlige kvalitet skyldes jo naturligvis, at det ofte bare handler om at købe på billige solcellelamper som det er muligt, og når kunderne efterspørger det, så øger butikkerne også udvalget af de billige solcellelamper. Her har Duracell heldigvis valgt at gå en lidt anden vej. De har nemlig valgt et stort fokus på solcellelamper i god kvalitet i stedet for at have den kedelige fokus på kun en pris. Jeg vil dog sige, at Duracell ikke er dyre solcellelamper, men mere at de afspejler den kvalitet de er i - og man kan jo også vælge at sige, at hvis du ikke skal skifte dine lamper ud hver anden måned, men i stedet kan få nogle i god kvalitet som holder i flere år, ja, så ender prisen jo med at være billigere for dig i det lange løb.

Derfor er der for os ingen tvivl om, at du skal gå efter at købe kvalitets solcellelamper fra Duracell, og de andre gode mærker vi har. Det kan simpelthen ikke betale sig at købe for billigt, da det alligevel skal skiftes ud lige om lidt igen. Og vi tager gerne udfordringen op med dig, oplever du problemer så skal du bare kontakte os.

Solar lamper til haven fra Duracell

Du finder en bredt udvalg af solarlamper fra Duracell, vi har endnu ikke fuldt sortiment, men vi udvider løbende sortimentet. Det er dog ikke muligt, at få flere modeller end de du finder her på shoppen. Bemærk iøvrigt, at flere af lamperne sælges som 2-pk osv., det betyder at du får ekstra meget for dine penge, når du vælger Duracell til havelamper med solceller i. Vi har valgt Duracell som en af vores leverandører af solcellelamper, da de står for den gode kvalitet, hvilket er en fordel for både dig og os. Du får en solcellelampe som holder igennem flere år, og vi undgår en masse reklamationer på lamperne.

Det er faktisk muligt at købe gode solcellelamper som holder i mere end en måned, men du må altså give mere end 10,- pr. lamper. Vi har fundet 2 leverandører af solcellelamper i god kvalitet som vi selv kan stå inde for, og som vi har testet af. Det er nemlig vigtigt for os, at vi kan holde hvad vi lover, da vores oplevelse er, at der er mange dårlige erfaringer med solcellelamper blandt vores kunder.
Husk hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af dine købte solarlamper, så skriv til os.

Duracell solarlamper

Det nyeste leverandør af kvalitets solarlamper er Duracell som de fleste nok kender. Duracell er typisk kendt fra batterier og dels også for deres LED lyskilder. Men de har lavet en række solarlamper som de har lavet i en god kvalitet. Det er nemlig en mærkesag for dem, at både lyset i solarlamperne samt materialerne er i orden, og holder så længe som muligt. Klart er det dog, at med vores klima, skal man ikke forvente mange års levetid på lamper som stå udenfor, særligt ikke hvis man ikke tager lamperne ind om vinteren.

Som et alternativ til Duracell har vi fundet Svenske Star Trading. For deres vedkommende er kvaliteten også super god, vi er faktisk ret imponeret. For selvom priserne ligger over de helt billige solarlamper vi har, så er de stadig "til at betale" og bestemt en leverandør som leverer Value for money, altså værdi for pengene.
Og så har de iøvrigt et kæmpe udvalg af solcellelamper, så der bør være lidt for enhver smag!