Tilfreds eller penge tilbage 100 dages fortrydelsesret

Fragt: 39,- Gratis v/køb over 998,-

GRATIS RETUR v/ombytning

Solcellelamper til haven - Find lamper med solceller

Solcellelamper i kobber - Solcellelamper i flet  - solcellelamper til bed - solcelle væglamper - Dag-til-Dag levering

Solcellelamper til haven

Vi har stort udvalg i lamper med solceller, alt lige fra spyd til græsset eller stenbedet, til bordet eller fastmonteret i f.eks. en terrasse. Typisk tænder lamperne selv ved mørkets frembrud og har så i løbet af dagen opladt nok strøm til at kunne lyse nogle gode timer, alt efter størrelse. 
Faktisk er vi selv ret vilde med solcellelamper og har i år valgt et kæmpe sortiment ind, med alt i solarlamper til udendørs og indendørs.  VI har endda fået solcellelamper til vægmontering som giver et rimeligt lys - de lyser selvfølgeligt ikke så meget som almindelige udendørs væglamper, men de giver et rigtigt fornuftigt lys. 

Solcellelamper fra Duracell i god kvalitet.

Hvorfor solcellelamper - hvad er fordelen?

Solceller har selvfølgelig den fordel at de oplades via solens stråler og derved ikke belaster elnettet og dit strømforbrug i hjemmet. Solcelle lamper er derfor 100% grønne når vi snakker strømforbrug. En anden fordel er også at du slipper for at grave ledninger ned og bekymre dig mht. grænslåning osv. Solcellelamperne er nemlig ikke forbundet nogen steder hen og gør samtidig også at de er meget nemme at flytte rundt på.

Du får altså en meget nem montering af udendørs solcellelamper, i forhold til at montere almindelige udendørslamper som er ret dyrt. Solcellelamper er både nemme at montere og billige i brug, men det skal selvfølgeligt siges, at de ikke lyser så meget om som almindelige lamper. Du skal egentligt mest se lamper med solceller som en hyggelig beslysning, men ikke en belysning som du skal være afhængig af.

Solar lamper med hygge og farver!

Vi har også valgt et par af de super hyggelige solarlamper, så alt ikke kun er med hvidt lys. Det er rigtigt nemt at skabe en fin stemning i have eller på terassen med f.eks. spyd med farvede dyr med solceller - nogle skifter farver, nogle lyser i én farve og nogle kan bevæge sig. Find dine solcellelamper med farver online hos os - Vi har måske Danmarks bedste udvalg af solarlamper online. Vi har desuden dag-til-dag levering og meget billig fragt på kun 39,- eller gratis ved køb over 998,-
Er der nogle solcellelamper du mangler, så spørg os endeligt - måske kan vi skaffe det, eller måske kan vi fortælle dig hvorfor vi har valgt de lamper vi har.

Virker solcellelamper overhovedet i Danmark?

Ja, det gør de faktisk! De får lys nok i løbet af dagen til at give lys om aftenen. Der kan selvfølgeligt være forskel på hvor meget og hvor længe de lyser, alt efter hvor meget de har fået lov at lade op. Der er ikke nogen garanti for, at solcellelamper virker som hvis de stod i sydspanien hvor lyset er langt kraftigere, men de kan godt dække det lysbehov vi har der i Norden. Jo længere nord på vi kommer, jo mindre er den tid, at lamper kan lyse i.

Har du spørgsmål så fang os på chatten, ring til os eller send os en mail.Vent venligst ...