Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Solcellelamper til haven og altanen

Solcellelamper skaber en fantastisk stemning i haven og på terrassen. Der findes mange forskellige udendørs lamper med solceller som lyser når det bliver mørkt. Du kan endda få solcellelamper som ligner rigtige udendørs væglamper og bedlamper. Vi har udvalgt både sjove, dekorative og hygge solcellelamper i fin kvalitet til gode priser. En solcellelampe lyser ca. 4-6 timer på fuld opladning. Har du iøvrigt set alle vores elektriske Flammelys (fakler og pærer)?

Læs mere

1-51 af 136

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 af 136

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Solcellelamper til udendørs brug hele året

Hos LampeGuru.dk har vi et stort udvalg i lamper med solceller og solcelle havelamper, fordi det er et godt alternativt til den klassiske lampe, som pynter mange, danske haver. De pynter og giver lys mange steder som i alt lige fra spyd til græsset eller stenbedet, til bordet eller monteret på en væg på terrassen. Havelamper baseret på energi fra solceller kan samtidig give lys de steder, hvor det normalt kan være svært at få lys, fordi de let kan flyttes rundt på igen og igen, uden du skal bøvle med strøm og ledninger. Det smarte ved solcellelamper til haven er nemlig, at lamperne typisk tænder selv ved mørkets frembrud, og så har de i løbet af dagen opladt nok strøm til at kunne lyse nogle gode timer – alt efter størrelsen på solcellelamperne til haven.

Måske er det ikke nogen hemmelighed, men faktisk er vi ret vilde med solcellelamper til haven hos LampeGuru.dk, og derfor har vi i år valgt at købe et kæmpe sortiment ind med alt i solarlamper til udendørs og indendørs brug, så du har noget at vælge imellem. Vi har endda også fået solcelle havelamper til vægmontering, som giver et rimeligt lys – de lyser selvfølgelig ikke ligeså meget som almindelige udendørs væglamper, men de giver et rigtigt fornuftigt lys, der kan sætte scenen for hygge til enhver kæresteaften, venneaften eller aleneaften.

Hvorfor solcellelamper – hvad er fordelen?

Solcelle havelamper har selvfølgelig den fordel, at de oplades via solens stråler, og derved belaster solcellelamper ikke elnettet og dit strømforbrug i hjemmet. Solcellelamper er derfor 100% grønne, når vi snakker strømforbrug. En anden fordel er også, at du slipper for at grave ledninger ned og bekymre dig mht. græsslåning osv. Solcellelamperne er nemlig ikke forbundet nogen steder hen. Det gør samtidig også, at de er meget nemme at flytte rundt på. Med solcelle havelamper får du altså en meget nem montering i forhold til at montere almindelige udendørslamper,  som i øvrigt også er ret dyrt.

Solcellelamper til haven er altså både nemme at montere og billige i forbrug, men det skal selvfølgelig siges, at de ikke lyser så meget om som almindelige lamper. Du skal egentligt mest se lamper med solceller som en hyggelig belysning, der både kan bruges inden og ude, men ikke en belysning,  som du skal være afhængig af. Solcellelamper til haven er især hyggelige om sommeren, når du kan sidde udenfor til sent, fordi solcelle havelamper her giver en belysning, der er med til sprede stemning og hygge.

Solar lamper med hygge og farver!

Vi har også valgt et par af de super hyggelige solarlamper, så alt ikke kun er med hvidt lys. Det er rigtigt nemt at skabe en fin stemning i have eller på terrassen med f.eks. spyd med farvede dyr med solceller – nogle skifter farver, nogle lyser i én farve, og nogle kan bevæge sig. Find din første eller næste solcellelampe til haven med farver online hos os. Hos LampeGuru.dk har vi måske Danmarks bedste udvalg af solarlamper online. Vi har desuden dag-til-dag levering og meget billig eller gratis fragt på ordre. Synes du, at der er nogle solcelle  havelamper eller udendørslamper du mangler i vores sortiment, så spørg os endeligt – måske kan vi skaffe det, eller måske kan vi fortælle dig, hvorfor vi har valgt de lamper og havelamper baseret på solceller, vi har.

Det skal ikke lyde som om, at almidelige solcellelamper ikke er dekorative, men her menes der de lidt sjovere lamper. Her har vi flere super gode bud, det kan f.eks. være en solcellelampe med sommerfugl, en solcellelampe som sten eller måske en sød havenisse med solcelle - mulighederne er mange.
Et af de mest dekorative bud er vores nye solcelle-lyskugler - de er SÅ flotte! Du kan både få dem som enkelte kugler, dem kan du sætte i bedet, på græsset eller i krukker. Derudover har vi fået en multi-model af lyskugler med solceller - den kan nemlig både sættes på de medfølgend spyd langs en sti eller lign., eller du kan tage spyddet af og bruge den som lyskæde - se dem herunder.

Virker solcelle lamper overhovedet i Danmark?

Det korte svar er “ja, det gør de faktisk”! Socellerlamper til haven får nemlig lys nok i løbet af dagen til at give lys om aftenen. Der kan selvfølgelig være forskel på hvor meget og hvor længe de lyser, alt efter hvor meget de har fået lov at lade op. Der er altså ikke nogen garanti for, at solcellelamper virker,  som hvis de stod i Sydspanien eller et andet varmt og solrigt land, hvor lyset er langt kraftigere, men de kan godt dække det lysbehov, vi har her i Norden. Jo længere nordpå, vi kommer, jo mindre er den tid, solcellelamper til haven kan lyse i. Har du spørgsmål omkring solceller havelamper, så fang os på chatten, ring til os eller send os en mail.