• Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

Hænge-lamper (Pendler) i flot design

Vi elsker flot design! Det gør de fleste af vores kunder selvfølgeligt også, men når vi taler hængelamper og design, så er smag og indretning jo forskellig. Så husk derfor, at en hængelampe som du måske synes har et flot design, slet ikke passer ind til hvor du skal bruge den. Så derfor skal du tænke design af hænge-lamper ind som en del af den stil du har i rummet.
Husk også, at en hængende lampe (i højere grad end andre lampe-typer) giver rummet sjæl. Så vær modig og kreativ med valg af pendel-hængelampe - tag nogle chancer, udfordre dig selv med design og farver.

Læs mere

1-51 af 400

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 400 resultater

1-51 af 400

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 400

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hænge pendel-lamper med masser af lys

En lampe er jo selvfølgeligt tiltænkt at den skal give lys. Men der er faktisk meget stor forskel på hvor meget lys hængelamper giver. Du kan nemlig få både glas-hængelamper og lamper i metal mv. Hængependler i glas giver det absolut bredeste lys af den type lamper, der går lyset nemlig fra pæren og ud gennem skærmen og lyser ofte både vægge og loftet op. Vil du derimod have et mere styre lys over spisebordet, kan du med fordel vælge at hænge en lampe op i metal eller mørke materialer.
Valget af pære har også betydning, og der er en god regel, at se efter hvad du har i dag. Typisk watt (svarende til watt) er 40W ved mellem-belysning og 60W - 100W til hængelampe over spisebordet.

Store hænge-lamper til erhverv (og privat)

Søger du efter store lamper? Mål er selvfølgeligt relativt, men vi har også hængelamper i store størrelser - helt op til over 1 meter i diameter. En typisk stor lampe i private hjem, f.eks. over spisebordet, hedder Ø50 cm til Ø60 cm, men skal du bruge en hængelampe til din entre, din hall eller lign., så kan du have brug for en større lamper og her har vi også flere bud. Hvis du har brug for hjælp til at finde store lamper til at hænge i loftet, er du velkommen til at skrive os en mail eller ringe til os.