Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Pendelsæt med 2 små lamper i køkkenet

Lys i køkkenet er et af vores vigtigste steder, for især her, har vi har brug for et godt arbejdslys. Over køkkenbordet vælger mange, at hænge pendelsæt som typisk består af 2 små lamper, som føres op til loftet og får strøm fra kun én ledning. Men husk at overveje, om du skal have mulighed for, at dæmpe lyset nu eller i fremtiden.

Læs mere

8 vare(r)

8 vare(r)

Pendelsæt med 2 små lamper

Disse er klart de mest solgte typer pendelsæt - altså 2 små lamper som hænger ned fra loftet og ikke er ret store. De er super vejegnet til mange formål, netop på grund af størrelsen på pendlerne. Skal du bruge pendelsæt til et mørkt hjørne, så ser det iøvrigt super fint ud at hænge dem forskudt af hinanden - meget gerne med lysdæmper, så du kan dæmpe lyset på pendelsættet når du skal gøre stemningen hyggeligere.

Små pendler til køkkenet

Et godt lys i køkkenet er vigtigt og du skal derfor finde nogle gode små pendel-lamper som kan hænge over dit køkkenbord. Der er flere gode bud på pendler til over køkkenbordet, men en typisk populær størrelse er pendler med en diameter på 12-18 cm. Tænker over, om dine pendelsæt skal give lys ud i rummet eller om du bare har behov for lys ned på køkkenbordet. Hvis du "tør" vælger dine nye små pendler med farve, så gør endelig det - pendelsæt i farver frisker på dejligt op i de mange sort-hvide køkkener som findes.

Små lamper til over køkkenbordet

Pendelsæt er perfekte små lamper til over køkkenbordet da de har en fin lille størrelse og ofte har et rigtigt godt lys nedad. Det er nemlig rigtigt rart at have et godt lys over køkkenbordet og derfor passer et pendelsæt med 2 små pendler perfekt over dit køkkenbord. Et lille fif omkring køkkenbordslamper er, at de skal tænde straks - det vil sige, at du skal vælge lamperne som har enten stiftpære (som G4 eller G9) eller LED lamper. Sagt med andre ord, skal du helst ikke vælge køkkenpendler med sparerpærer, da de er længere tid om at varme op og give godt lys.