Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Pendel lampe = "Hængelampe"

TIP: Brug vores Filter-funktion til sortering af pendel loftlamper, for på den måde at finde lige den størrelse eller farve pendel du søger. Pendel er betegnelsen for loftslamper som hænger ned fra loftet. Pendel lamper er helt centrale i de fleste rum vi har, de er med til at skabe en del af oplevelsen i rummet. Her finder du også Pendelsæt (2 små lamper til over køkkenbordet mv.) samt Klyngependler. Søger du loftlamper som sidder helt op til loftet? Så kig plafonder og loftspots.

Læs mere

205-255 af 375

205-255 af 375

Sæt lamperne i strømskinne

Pendler og loftslamper til hele huset

Vi er faktisk ret stolte af det store udvalg af smukke pendler, vi har – vi synes nemlig selv, at vi hos LampeGuru.dk har lidt for enhver smag, og fordi vi er et nysgerrigt lampefirma, kommer der hele tiden nye pendel lamper eller loftslamper til. Pendel lamper eller loftslamper, som vi også kan kalde dem, kan bruges mange steder. Men rigtig ofte bruges pendler over spisebordet og over sofabordet, fordi den giver et hyggeligt skær fra foroven. Hængelamper kan også bruges over et skrivebord eller et køkkenbord, så der er mange muligheder for at lyse dit hjem op med en pendel lampe.
Og en loftslampe giver heller ikke kun et flot skær, som er anvendeligt, når du spiser, ser tv, arbejder eller laver mad. Den kan også være med til at give rummet eller stedet, hvor den placeres, et ekstra pift der understreger din stil, fordi pendel lamper ikke kun er en lyskilde men også design til rummet, der er med til at udtrykke dine personlige præferencer.

Valg af loftslamper er vigtig, fordi pendler ofte er den primære lyskilde i huset. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvilket lys du skal bruge fra din pendel lampe, og selvfølgelig skal det visuelle udtryk også være med i dine overvejelser. Heldigvis har vi hos LampeGuru.dk stort udvalg af pendler og loftslamper i mange forskellige materialer, så der er lidt til enhver smag, men der er fordele og ulemper ved dem alle:

 • Pendler af glas
  - Fordelen er klart at lyset spreder sig godt ud i rummet.
  - Ulempen kan være, hvis du ikke vil have lyset spredt ud.
 • Pendler af metal
  - Fordelen er, at lyset kan fokuseres nedad, så det ikke blænder.
  - Ulempen er, at du skal have en grundbelysning udover.
 • Pendler i stof
  - Fordelen er, at de ikke vejer meget og har et godt lys.
  - Ulempen kan være, at de er relativt dyre i forhold til fragt.

Pendler er mange ting - Hvilken skal du bruge?

Det er jo netop sagen at finde ud af, hvad er det for en type pendel eller loftslamper, du skal bruge? Vi har prøvet at liste de forskellige typer pendler og loftslamper op her. Hvis du trykker på deres link, så vil du komme ind til kategorien, hvor kun den type pendel lampe eller loftslampe, du har valgt,  vises, så du hurtigt kan danne dig et overblik over vores udvalg:

Hvad er pendler for en lampetype?

En pendel er en lampe som hænger ned fra loftet, typisk hænger den ned i ledningen. Det er lamperne som vi oftest bruger over spisebordet, sofabordet og køkkenbordet. Derfor er pendler også den type af lamper som betyder mest i indretningen, men sjovt nok er det også en lampetype som de færreste ved hvad hedder. Derfor skal du bare huske af pendler er lamper som hænger ned fra loftet.

Husk at bruge sorteringen på siden for at finde de pendler du søger. På den måde kan du undgå at se på hvide pendler, hvis du i virkeligheden søger sorte. Der kan desuden søges på pris, størrelse og andre ting, hvilket er ret effektivt når du køber pendler online her. Har du derudover brug for hjælp til valg af lys til hjemmet, så lad os endelig bare hjælpe dig. Vi sidder klar på chat, mail og telefon alle hverdage - og vi er her bare for at hjælpe dig.

Se iøvrigt det store udvalg af Nordlux lamper, hvor du finder super moderne (og billige) pendler.

LED pendler med godt lys

Er du klar til LED pendler eller loftslamper? Så er her masser at komme efter, men du skal selvfølgeligt overveje et par ting. Først og fremmest skal du overveje, om du selv ønsker at kunne bestemme styrken af lyset på dine lamper. LED pendler har nemlig indbygget LED lyskilde, og derfor er der også en bestemt watt på. En del af LED pendlerne kan dog lysdæmpes, enten direkte på pendlen eller ved at bruge din lysdæmperkontakt. Derefter skal du overveje prisen, da LED pendler stadig er en tand dyrere, end hvis du f.eks. vælger en loftslampe uden pærer og så tilkøber LED lyskilde til. Valget er dit ene og alene, men uanset hvad er pendler eller loftslamper altid et sikkert sted at investere i lys til hjemmet.

Hænge pendel-lamper med masser af lys

En lampe er jo selvfølgeligt tiltænkt at den skal give lys. Men der er faktisk meget stor forskel på hvor meget lys hængelamper giver. Du kan nemlig få både glas-hængelamper og lamper i metal mv. Hængependler i glas giver det absolut bredeste lys af den type lamper, der går lyset nemlig fra pæren og ud gennem skærmen og lyser ofte både vægge og loftet op. Vil du derimod have et mere styre lys over spisebordet, kan du med fordel vælge at hænge en lampe op i metal eller mørke materialer.
Valget af pære har også betydning, og der er en god regel, at se efter hvad du har i dag. Typisk watt (svarende til watt) er 40W ved mellem-belysning og 60W - 100W til hængelampe over spisebordet.

Vi elsker flot design! Det gør de fleste af vores kunder selvfølgeligt også, men når vi taler hængelamper og design, så er smag og indretning jo forskellig. Så husk derfor, at en hængelampe som du måske synes har et flot design, slet ikke passer ind til hvor du skal bruge den. Så derfor skal du tænke design af hænge-lamper ind som en del af den stil du har i rummet.
Husk også, at en hængende lampe (i højere grad end andre lampe-typer) giver rummet sjæl. Så vær modig og kreativ med valg af pendel-hængelampe - tag nogle chancer, udfordre dig selv med design og farver.

Store hænge-lamper til erhverv

Søger du efter store lamper? Mål er selvfølgeligt relativt, men vi har også hængelamper i store størrelser - helt op til over 1 meter i diameter. En typisk stor lampe i private hjem, f.eks. over spisebordet, hedder Ø50 cm til Ø60 cm, men skal du bruge en hængelampe til din entre, din hall eller lign., så kan du have brug for en større lamper og her har vi også flere bud. Hvis du har brug for hjælp til at finde store lamper til at hænge i loftet, er du velkommen til at skrive os en mail eller ringe til os.