Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Party lyskæder og LED lyskæder

Vi elsker lyskæder! Der er ikke meget belysning, der skaber så god en stemning, som netop lyskæder kan gøre. Du kan bruge lyskæder mange steder, både ude og inde. Især kæderne med de farvede kugler er populære at ligge i en skål, over ryggen på sofaen, over døren eller langs en reol. Du kan skabe en god belysning og en dejlig og hyggelig stemning i hjemmet med billige lyskæder med LED.

Læs mere

20 vare(r)

20 vare(r)

LED lyskæder og partylyskæder med kulør

Skal der være fest? Så skal der også farvede lyskæder til, hvis du spørger os. Så derfor har vi et stort udvalg af farvede partykæder fra b.la. Sirius som er et kæmpe hit. Sirius Party-lyskæderne kan nemlig købes i længder fra tre meter og helt op til en partykæde på 30 meter! Du bestemmer selv længden på lyskæden, som du vil have det, og det er der rigtigt mange, som er vilde med – for uanset om din fest skal være stor eller lille, så kan du finde en party-lyskæde med farvede kugler, som passer til din fest.

LED lyskæder holder i mange år, og samtidig er det en kæmpe fordel ved LED lyskæder, at de tænder med det samme. Det betyder, at LED lyskæder ikke har brug for at varme op, så du får en hyggelig belysning med det samme – det er især rart i de mørke aftentimer og i de kolde vintermåneder. Men selvom en LED lyskæde er hurtig klar at sprede hygge, har en LED lyskæde heldigvis stadigvæk et lavt forbrug af strøm – det er ikke bare rart i de mørke måneder og aftentimer men året rundt. Så hvis du virkelig vil have gang i hyggen og stemningen derhjemme, får du stor værdi for pengene og glæde i mange år, hvis du køber en LED lyskæde, der kan sprede et stemningsfyldt eller kulørt skær. Det kan være i dit eget selskab søndag med din yndlingsserie, i familiens gode selskab en hverdagsaften eller i venners lag over et brætspil lørdag aften. Særligt populært er Partylyskæder til både hverdag og fest. 

Partykæder med hvide kugler

Faktisk er det næsten synd at kalde denne hvide party lyskæde for netop en partylyskæde – den kan nemlig bruges til utroligt mange formål. Vi har f.eks. set kunder bruge Partylyskæde mat hvid i drivhuse eller indendørs, og begge steder er den super fin, lidt rå i stilen kan man sige, men med et dejligt blødt lys. Den hvide partykæde kan ligeledes forlænges op til 30 meter, så du kan derfor bruge den rigtigt mange steder. De hvide kugler på partykæden er naturligvis LED, og så er de lavet i plastik, hvilket gør, at lyskæden ikke er så sart overfor stød.

Party kæder med klare bolde

En anden festlig lyskæde er partykæden med klare kugler fra Sirius. Den giver et superflot lys, og de klare kugler har et rigtigt flot look, uanset hvor du vil bruge den. Den er som skabt til at sidde inde i drivhuset, eller i den overdækkede terrasse – kan du se det for dig? Partykæden med klare kugler er også blevet ret populær på cafeer, hvor den er med til at skabe en superhyggelig stemning, når mørket falder på om aftenen. Vi har desuden solgt party-lyskæder til flere store butikker og f.eks. også til Bakken i Klampenborg.

LED lyskæder fra Sirius m.fl.

Udover de festlige partykæder, så har vi også en masse LED lyskæder fra Sirius m.fl. Vi forsøger altid at have en masse forskellige slags lyskæder, som du kan bruge til pynt og hygge, men også til de store sæsoner er vi klar til. Derfor finder du altid en masse jule-lyskæder hos LampeGuru.dk. Men skal du bruge en lyskæde med farvet lys, en LED lyskæde med varmhvidt lys eller noget helt andet, så kan du altid finde en lyskæde med LED lys online hos os!