Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Lyskæder med kugler og bolde i fine farver

De smukke lyskæder i alverdens farvede kugler er ekstremt populære og vi forstår hvorfor! Du får nemlig masser af lyskæde til billige penge samtidig med at du får en super stemning hvor end du skal bruge lyskæderne.
Lyskæderne med farvede kugler kan bruges mange steder, læg dem i en glas-skål eller et fad, høng dem over døren, på sofa-ryggen, over billeder - mulighederne er mange og stemning er fantastisk. Har du en bedre ide til hvor du kan bruge din lyskæde med kugler, så send os gerne et billede til inspiration til andre.

Læs mere

29 vare(r)

29 vare(r)

Happy Lights lyskæder med kugler

Vi synes lige, at vi vil nævne de flotte lyskæder fra Happy Lights især, da disse lyskæder er særligt udvalgt i farverne på kuglerne fra de mange rejser som parret bag Hapoy Lights har været på. Der er sågar en lyskæde med inspiration fra København samt masser andre lande, og det er ikke bare en super historie, men også et super godt produkt du får på samme tid. 
Vores Happy Lights lyskæde med bolde fås i både 20 bolde og med en lyskæde med 35 bolde, dette gælder i samtlige farvede Happy Lights lyskæder vi har på lager. Er der en farve som du søger, så skriv endeligt til os, det meste kan skaffes fra Happy Lights, omend der er lidt leveringstid.

Find lyskæder med garn-bolde til gode priser 

Skal du bruge endnu billigere lyskæder med garn-bolde, ja så har Sirius skam også meldt sig på banen med et stort udvalg. Sirius lyskæder med farvede bolde er super populære også, ikke mindst på grund af den virkeligt gode pris vi har på dem. 
De fleste Sirius lyskæder med disse kugler findes kun med 20 kugler, men der er nogle enkelte modeller som laves med 35 kugler.
Så søger du billige lyskæder med kugler, så tag et kig på Sirius lyskæderne!

 

Få inspiration til indretning med lyskæder til børneværelset i vores bloginlæg "8 eventyrlige lyskæder til børneværelset, dit barn vil elske"