Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Indendørs lyskæder til hjemmet

Vi elsker at hygge! Og for os er hygge helt bestemt lig med indendørs lyskæder, både dem med farver og dem med et mere klassisk varmt lys. For os er indendørs lyskæder ikke bare en del af indretningen, men en del af belysningen i hjemmet. Kig med herunder og find netop den lyskæde indendørs der kan skabe både liv i indretningen og lys i rummet - og så endda uden at den koster alverden.

Læs mere

32 vare(r)

32 vare(r)

Skab hygge med indendørs lyskæde

Det primære formål for os med indendørs lyskæder er, at skabe en hyggelig stemning derhjemme. Det er nemlig det som de indendørs lyskæder er alle bedst til, hvis du spørger os. Prøv at gå en tur rundt i dit eget hjem og se hvor du har sådan lidt mørke hjørner, eller hvor du mangler lidt pynt. Det kunne være oppe på armlænet af sofaen, ned langs reolen, i en skål på spisebordet, over døren til et værelse - Det kan være alle steder. Du skal naturligvis have en stikkontakt i nærheden for at kunne få lys i lyskæden, men har du det er det en utrolig enkel måde at skabe lidt ekstra hygge derhjemme,

Vi har i dag en større udvalg af indendørs lyskæder, og det er bestemt ikke blevet mindre af, at mange i dag faktisk bruger de udendørs lyskæde indenfor. Disse andre lyskæder giver et lidt mere råt look end hvis du vælger lyskæder beregnet til indendørs brug. En lyskæde er også ofte brugt som en del af indretningen af de somregel har flotte farver, og dermed ikke sagt at det er pangfarver men det kan lige så godt være i støvede, rolige farver. Her gør især de smarte indendørs lyskæde med kugler sig helt fantastisk godt - tænkt dig dem i den stue?

Lyskæde indendørs

Det er ikke fordi at vi mener at en lyskæde indendørs nødvendigvis skal være disideret billige, som forstået i at kvaliteten ikke er god. Nej derimod mener vi at du skal gå efter nogle fornuftige mærker af lyskæde indendørs, alle mærker som vi selv har i sortiment har vi prøvet af og flere af dem har vi som medarbejdere endda selv derhjemme. Det gør at vi altid kan stå inde for den kvalitet vi har på vores, trods alt, billige lyskæde indendørs. For en billig lyskæde kan jo også være en hvor du får meget for pengene, selvom du kan få en anden model som koster mindre.

Vores billige lyskæde indendørs ligger omkring et par hundrede kroner hvor du får utrolig meget lyskæde for pengene. I dag er vores lyskæder indendørs med LED som som er en lyskilde som sparer dig for en masse strøm sammenlignet med gammeldags glødepærer, hvilket også har den fordel at dine børn (hvis du har sådanne) ikke brænder fingrene selvom de får rørt ved LED pærerne.

I dag er en LED pære i lyskæde indendørs i samme flotte varmhvide farve som du kender fra enhver gammeldags pærer ellers. Her er bare den ekstra fordel at du sparer strøm på dem, hvilket er rart når en lyskæde indendørs ofte er tændt i mange timer om dagen. Du kan også have den fordel at en lyskæde indendørs med LED dioder ikke bliver varm, hvilket kan lave mærker på dine møbler eller lign., for en LED lyskæde indendørs bliver nemlig ikke varm og laver derfor ingen skade.

Køb indendørs lyskæde LED

I dag bliver vi oftere og oftere sprugt om vi har indendørs lyskæder med LED - og ja, det har vi faktisk også. Hvis du har forelsker dig i vores flotte indendørs lyskæder med farvede kugler så skal du købe lyskæden til batteri ved siden af, og sætte de farvede kugler på selv. På den måde vil du altså kunne bruge de farvede kugler på en batterilyskæde.

Derudover har vi løbende kigget på at finde nye indendørs lyskæde LED til batteri som kan give det samme hyggelige lys som vi ellers har i de andre lyskæder. Nogle af de kæder vi finder falder for at lysfarven ikke er som den bør være, men vi bliver ved med at teste kæderne indtil vi finder dem som vi selv gerne vil have derhjemme. Vi har i dag masser forskellige indendørs lyskæder LED som vi bestemt mener er et kig på - og skulle du finde nogle som du mener vi bør have i vores sortiment, så tag endelig og skrive til os.