Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

LED strips | LED bånd med fjernbetjening

Med disse LED strips medfølger det en fjernbetjening - super praktiske til steder hvor du ikke kan nå over/op for at slukke lyset. Et LED bånd med fjernbetjening kunne f.eks. bruge oven på køkkenskabe eller i reoler. Vi har LED strips med farvet lys, hvidt lys og til både indendørs og udendørs. Kig med herunder.

Læs mere

18 vare(r)

18 vare(r)

LED Strips med farvet lys

Som fortalt herover så har flere af vores LED strips farvet lys, som skaber en superflot effekt. Måske du så tænker "jeg vil da ikke have et hjem med blå eller rød farve", men netop farver handler om meget mere end selve farven – hvis du spørger os, skal du skal nemlig tænke i stemning og stemninger fra et rum til et andet og som helhed! Forestil dig, at du sidder ved spisebordet, og under køkkenskabene har du LED Strips tændt i en varm orange farve, nærmest som en solnedgang, der kun kan gøre dit i godt humør, måske fordi det leder tankerne tilbage til din sidste ferie eller første sommerflirt. Eller forestil dig, at du sidder og ser tv, og bag tv'et har du sat en LED Strip, som lyser stærkt grønt, samtidig med at der kører fodbold – det er da stemning, ikke? Det, vi prøver at sige, er, at LED strips og lysbånd kan pifte enhver indretning op og sætte skub til enhver stemning, så selv en grå og triviel hverdag med arbejde og planlægning bliver sjov og kulørt, uanset hvor, hvordan og hvornår, fordi LED strips og lysbånd nemt kan sættes op, lige når det passer dig.

Vores LED strips og LED bånd giver nemlig et fint hygge-lys eller stemningslys, samtidig med at lysbåndene er med til at lyse alt det op af inventar og tilbehør, du ønsker, og så er det endda på den lækre og underspillede måde. Vores strips og lysbånd, uanset om det er med LED eller ej, er dog ikke tænkt som primær belysning, men som en ekstra belysning, der giver en sej og stemningsfyldt effekt, hvor du ønsker det. Nogle LED strips med LED lys har også farvet lys, hvilket kun giver en endnu bedre effekt – og så er de ikke engang dyre.

Se også vores indendørs lyskæder.

LED Strips med fjernbetjening

Obs! LED Bånd er blot en dansk oversættelse af LED Strips. Vil du have lys i sted hvor det er svært at komme til at tænde og slukke for lyset, det kan være under køkkenskabe, over køkkenskabe, ovenpå reoler eller lign., så kan et LED bånd med fjernbetjening være en super god ide, og en både billig og nem måde at få lys på. Et LED bånd har også den fordel, at det er utrolig medgørligt, det kan nemlig bukke og dreje som man ønsker det, og så kommer de fleste af disse lysbånd med en fjernbetjening, så du nemt og enkelt kan styre det på afstand, og så det ikke kræver en ekstra kontakt i huset.

Du kan få disse lysbånd med fjernbetjening både med hvidt lys og med farvet lys. Så er du til farver og det sprælsk lys, så gå efter det farvede lys, som også kan lyse i en hvid nuance. Det er iøvrigt super hyggeligt med farvet lys, f.eks. en rødlig nuance, om aftenen når man sidder og ser TV.

LED Bånd og Lysbånd

Vi må jo sige, at kært barn har mange navne. Derfor prøver vi at beskrive og omfagne dem alle i denne tekst. For at prøve at forklare forskellen, så er det nok nemmest at vi som udgangspunkt antager at LED Bånd og LED Lysbånd er det samme. Vi tager i hvert fald udgangspunkt i det, da de er bygget ens op. 

 • LED Bånd
  Du kan bruge disse smarte LED bånd stort set alle steder i indretningen. Du kan kliste dem op ovenpå dine køkkenskabe, under dine køkkenskabe, inde i dine reoler eller vitrineskabe, under hylder, under sengens, rundt omkring et maleri, ja praktisk talt alle steder. Det eneste krav er sådan set bare, at der er noget som det kan klistre på, da det monteres via det påsatte dobbeltklæbende tape, samt at du har adgang til et stik indenfor rimelig afstand.
 • LED Lysbånd
  Det klassiske LED lysbånd bliver brugt meget indendørs, og at de kan fås med fjernbetjening er sådan set ikke en ny ting. Hvis vi skal tage om noget nyt så er det, at lysfarven i dag er langt bedre end du har været vant til på LED Lysbånd, og du vil derfor i dag kunne bruge lyset som en del af indretningen, og ikke bare for sjov som mange tidligere modeller af LED lysbånd må siges at være. Typisk i dag er lysfarven på de hvide LED lysbånd i en pæn varmhvid farve, som det skal være.
 • Lightstrip med sensor
  I dag kan du faktisk også på Lightstrips med sensor som du kan montere inde i dit klædeskab eller under sengen. Det er ganske smart, så du ikke behøver at tænde eller slukke din Lightstrip med sensor, da netop sensoren registrerer bevægelse og selv tænder og slukker,

LED Bånd som styres via mobilen

Som det nyeste indenfor LED bånd og LED lysbånd er, at du kan styre dem via din mobil. Der findes et par udbydere, som har dette, og det er faktisk ikke kun light strips, som findes i disse serier, men også lamper, pærer og tilbehør. De store spillere på dette marked er Philips Hue LED Bånd med smartstyring, som også er vores favorit, specielt på deres flotte LED bånd – tryk på linket, og læs mere om det. Den anden store spiller er Osram Lightify. Deres lys er dog ikke helt på niveau med Philips Hue, men det er heller ikke dårligt. Begge dele fungerer sådan, at du skal have en startpakke fra dem, som du tilslutter dit wifi-netværk derhjemme. Derefter kan du tilkøbe de LED bånd, du ønsker og tilslutte, og så har du nu mulighed for at styre din LED lysbånd eller led bånd via din smartphone – det er da smart!

Du skal dog være obs på, at LED bånd som skal kunne styres via din smartphone eller tablet som oftest kræver at du har en styreboks fra samme mærke.