Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Find dine spot lamper online

Vi har efterhånden et stort udvalg af spot-lamper som dækker de flestes behov. Fordelen ved loftlspots er det gode lys som du får fra dine spots. Derudover er der utrolig stor valgfrihed ved loftspots, både når vi taler om design af spotten eller det lys du får ud af din spot. En spot-lampe som meget anvendelig i f.eks. din entre hvor der typisk ikke er plads til en stor hænge-lampe og hvor du måske synes, at en plafond er for kedelig. Find ud af dit lysbehov og pladsen du har til spotlampen i gangen mv og find lige den spot du bedst kan lide lige her hos LampeGuru.dk.
Søger du i stedet efter indbygningspots, så se her.

Læs mere

1-51 af 77

1-51 af 77

Påbygningsspots - Spots til montering på loft og væg

Ordet "påbygningsspot" er sådan set bare et udtryk for, at det er en spot som bliver bygget udenpå loftet eller væggen, i modsætning til dem som bliver bygget ind i f.eks. loftet. Påbygningsspots kan sådan set være flere slags, men du finder dem alle i denne kategori. De fleste spots kan justeres i lyset alt efter hvilken retning du skal bruge det, men husk også at overveje om din spotlampe skal kunne lysdæmpes - det kan være praktisk hvis du har spotten i soveværelset, stuen eller måske i et køkken med åben forbindelse til stuen. 
Påbygningsspots kan også være væglamper (eller loftlamper monteret på væggen), hvilket kan bruges ved trapper eller som belysning i lange gange mv.

Spot-skinner eller spot-tracks med bevægeligt hovede

De nok mest solgte typer af spots er, at typisk dem vi kalder for tracks eller skinner. Grunden til det er nok, at de er meget nemme at justere i lyset, hvilket kan være rart for at vinkle lyset ind i mørke hjørner i gangen eller til at lyset klædeskabet bedre op. Nogle bruger også spots som sengelamper, sæt en spot op med 2 lamper i midten af sengen og så har i hver især en læselampe - visse af disse 2-spots sælges også med dobbelt tænd/sluk kontakt.
Dog er de fleste solgte spots med 3 spots eller 4 spots - det giver dig en god mængde lys og er super velegnet til f.eks. din entre.