• Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

LED lamper i god kvalitet med flot lys

Det er endnu sådan, at LED belysning er et marked hvor man skal se sig for. Der findes stadig leverandører med en dårlig lyskvalitet, hvor LED lyset enten er blåligt, for svagt eller hvor lyset ikke gengiver farver ordenligt. Alt det behøver du ikke bekymre dig om her, for når vi vælger LED lamper går vi meget op i, at kvaliteten er ordenlig til prisen og, at prisen iøvrigt er så lav som det er muligt. Vores anbefaling er dog, at du altid vælger LED belysning fra kendte leverandører som f.eks. Philips der i vores øjne er de bedste på markedet.

Læs mere

1-51 af 205

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 205 resultater

1-51 af 205

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 205

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

LED lamper i god kvalitet til billige priser

For LampeGuru.dk er LED lampen fremtiden og vi har stor fokus på LED lamper og LED belysning. Vi går dog ikke på kompromis med kvaliteten - LED lys skal være i den rigtige farve (2700 kelvin) og have en maximal levetid. I vores optik overmatcher Philips alle konkurrenter. Philips er verdensmestre i god LED belysning, såvel indendørs som udendørs.

Mange anvendelsesmuligheder

LED lamper kan både loftlamper, bordlamper, væglamper m.v. Særligt LED pendler er efterspurgte. LED pendler er populære fordi, at en pendel ofte er meget tændt. Men LED er også fantastisk velegnet til udendørs lamper. Grunden til at udendørslamper med LED er godt er, at de kan tåle vejret. LED skrivebordlamper er et andet sted hvor LED-produkter er perfekte, da LED belysningen er super godt arbejdslys. Men også LED gulvlamper sælger rigtigt godt. Billige LED lamper har vi, men kun i ordentlig kvalitet. VI bruger selv LED belysning flere steder på lager, kontor og i vores hjem.

Halo Tech LED lamper

Halo Tech laver flotte LED lamper med fokus på kvalitet og design – tag et kig på Halo Tech's LED lamper og pendler her på siden. Halo Tech har desuden stor succes med deres LED belysning i serien Chicago og kommer hele tiden med nye billige LED lamper. Husk vi altid vil tilbyde hjælp med LED lamper og LED belysning i den udstrækning har har brug for hjælp.

LED er en god investering

Hos LampeGuru.dk har vi altid gode tilbud på LED lamper. Vores gode priser på LED går vi ikke væk fra, men husk, at LED lamper og LED belysning holder længe og er en investering. LED pæren holder typisk 15-30 år alt efter brug og kvalitet. Vi garanterer altid for Philips LED lamper.