• Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

LED lamper i god kvalitet med flot lys

Vi elsker LED lamper og det som gode LED lamper kan gøre for din belysning derhjemme. Hvis du tænker, at LED lamper er noget grimt lys, så tager du helt fejl. Vi står inde for alle vores LED lamper og har altid helt styr på, at du får en flot lysfarve og en god kvalitet på dine LED lamper. Kig med og find din næste LED lampe her.

Læs mere

1-51 af 240

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 240 resultater

1-51 af 240

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 240

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

LED lamper med flot varmt hvidt lys

Der kommer flere og flere, og de bliver hele tiden lidt billigere - her taler vi om lamper med LED lyskilder. Mange vil gerne skifte deres gamle lampe ud med en af de ekstremt strømbesparende LED lamper og vi gør alt hvad vi kan for at finde nye fine lamper til billige priser. 
En af de vigtige ting ved LED belysning er også, at lys-farven skal være varm-hvid, det som man også kalder farven, er 2700 Kelvin - eller hvad der svarer til glødepærerne. Vi går meget op i, at de LED lamper vi tilbyder, har et flot og naturligt lys i en varm hvid farve som vi kan stå inde for. Du skal være opmærksom på, at LED lamper ofte koster en del mere end almindelige lamper m/u pærer i, men de er til gengæld langt billigere i forbrug + at de holder typisk omkring 15-30 år.

LED lamper er perfekt som arbejdslys

Uanset om du skal have en skrivebordslampe til dit firma, eller om du mangler en gulvlampe til at lave håndarbejde med, så er LED som skabt til arbejdslys. Fordelen ved LED pærer er, at deres lys er meget fokuseret og giver fantastisk godt lys der hvor den rettes hen. Vores Philips skrivebordslampe er med LED pære, og det er vi super glade for. Ligeledes får vi ofte positive tilbagemeldinger fra vores kunder omkring LED gulvlamper som skaber det rette lys f.eks. når de læser, men at de stadig lyset godt op udenom.  

Gode råd inden køb af LED lamper

Der er selvfølgeligt nogle ting du skal overveje inden du køber LED pærer og lamper, men først og fremmest skal du bestemme dig for, om du vil investere i det. Prisen er lidt højere end almindelige lamper, men det bliver tjent hjem ved strømbesparelsen. Vi har listet lidt mere op herunder.

 • LED lamper kan ikke altid lysdæmpes (se det på hver lampe). 
 • Du skal vende dig til LED lys (tager ca 1-2 uger).
 • LED pærer er ikke altid så pæne som alm. pærer.
 • Køb LED lamper fra kendte leverandører (F.eks. Philips) 

Vi har altid gode tilbud på LED lamper

Du kan altid finde en masse gode tilbud på LED lamper fra Philips, Halo Tech og de andre leverandører vi har. Tilbuddet er ofte begrænset til et bestemt antal, så vent ikke for længe. Du kan enten kigge LED lampe kategorien her igennem for gode tilbud på LED lamper, men du kan også lige kigge fordi vores kæmpe lampe-outlet efter endnu flere tilbud - både med og uden LED.

For LampeGuru.dk er LED lampen fremtiden og vi har stor fokus på LED lamper og LED belysning. Vi går dog ikke på kompromis med kvaliteten - LED lys skal være i den rigtige farve (2700 kelvin) og have en maximal levetid. I vores optik overmatcher Philips alle konkurrenter. Philips er verdensmestre i god LED belysning, såvel indendørs som udendørs.

MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER

LED lamper kan både loftlamper, bordlamper, væglamper m.v. Særligt LED pendler er efterspurgte. LED pendler er populære fordi, at en pendel ofte er meget tændt. Men LED er også fantastisk velegnet til udendørs lamper. Grunden til at udendørslamper med LED er godt er, at de kan tåle vejret. LED skrivebordlamper er et andet sted hvor LED-produkter er perfekte, da LED belysningen er super godt arbejdslys. Men også LED gulvlamper sælger rigtigt godt. Billige LED lamper har vi, men kun i ordentlig kvalitet. VI bruger selv LED belysning flere steder på lager, kontor og i vores hjem.

Lamper med LED er en god investering

Hos LampeGuru.dk har vi altid gode tilbud på LED lamper. Vores gode priser på LED går vi ikke væk fra, men husk, at LED lamper og LED belysning holder længe og er en investering. LED pæren holder typisk 15-30 år alt efter brug og kvalitet. Vi garanterer altid for Philips LED lamper.