• Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

LED lamper i god kvalitet med flot lys

Vi elsker LED lamper og det som gode LED lamper kan gøre for din belysning derhjemme. Hvis du tænker, at LED lamper er noget grimt lys, så tager du helt fejl. Vi står inde for alle vores LED lamper og har altid helt styr på, at du får en flot lysfarve og en god kvalitet på dine LED lamper. Kig med og find din næste LED lampe her.

Læs mere

1-51 af 226

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 226 resultater

1-51 af 226

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 226

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

LED lamper i god kvalitet til billige priser

For LampeGuru.dk er LED lampen fremtiden og vi har stor fokus på LED lamper og LED belysning. Vi går dog ikke på kompromis med kvaliteten - LED lys skal være i den rigtige farve (2700 kelvin) og have en maximal levetid. I vores optik overmatcher Philips alle konkurrenter. Philips er verdensmestre i god LED belysning, såvel indendørs som udendørs.

Mange anvendelsesmuligheder

LED lamper kan både loftlamper, bordlamper, væglamper m.v. Særligt LED pendler er efterspurgte. LED pendler er populære fordi, at en pendel ofte er meget tændt. Men LED er også fantastisk velegnet til udendørs lamper. Grunden til at udendørslamper med LED er godt er, at de kan tåle vejret. LED skrivebordlamper er et andet sted hvor LED-produkter er perfekte, da LED belysningen er super godt arbejdslys. Men også LED gulvlamper sælger rigtigt godt. Billige LED lamper har vi, men kun i ordentlig kvalitet. VI bruger selv LED belysning flere steder på lager, kontor og i vores hjem.

Halo Tech LED lamper

Halo Tech laver flotte LED lamper med fokus på kvalitet og design – tag et kig på Halo Tech's LED lamper og pendler her på siden. Halo Tech har desuden stor succes med deres LED belysning i serien Chicago og kommer hele tiden med nye billige LED lamper. Husk vi altid vil tilbyde hjælp med LED lamper og LED belysning i den udstrækning har har brug for hjælp.

LED er en god investering

Hos LampeGuru.dk har vi altid gode tilbud på LED lamper. Vores gode priser på LED går vi ikke væk fra, men husk, at LED lamper og LED belysning holder længe og er en investering. LED pæren holder typisk 15-30 år alt efter brug og kvalitet. Vi garanterer altid for Philips LED lamper.