I DAG -15% på Pendler

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Gaveideer til mænd - Smart belysning

Se også: Gaver til piger/kvinder

Husker du i gamle dage, da sønnen fik en lokomotivbane, (far havde fundet på gaven), men hurtigt havde far også taget over! Der var masser af teknik og intelligens, som far slet ikke kunne stå for! Vi har nogle varer, som far/mand/kæreste ikke behøver ønske sig i skjul!

 

Læs mere

1-51 af 95

1-51 af 95

Gaveideer til drenge - Sjove lamper

Spørger du os, så må man gerne udfordre både mænd og drenge lidt. Gør det sjovt, anderledes, herligt - og vælg gerne noget som er lidt andet end deres typiske valg. Vi har derfor valgt gaveideer som ligger meget op til teknik og til sjove gaver, men også til brugbare gaver som for mænd er "til at forstå" - det synes vi er den gode måde at udfordre både mænd og drenge på - men tør du?

Måske manden er den sværeste at finde gave til, specielt når vi taler gaver med lamper og ting til hjemmet. Men vi har fundet nogle bud som næsten kun kan blive et hit, lidt af det pæne, lidt af det sjove og lidt af det super seje og selvfølgeligt til enhver prisklasse. Lamper i julegave til mænd og drenge skal nok blive et hit - ellers kan vi jo bytte. Mangler du ideer til en gave til mand, så har vi et par forslag. Nr. 1 er helt sikkert en vinder! Philips HUE er ordet! Philips Hue er det nye indenfor belysning i hjemmet - her betjenes lyset via en App på din telefon eller tablet.