Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Lampe gaveidéer - Giv lamper i gave

Husk altid: ✔️365 dages bytte/retur ✔️Gratis retur ved ombytning ✔️ Dag-til-dag levering
Læs mere

1-51 af 302

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 302

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Køb gaver hos LampeGuru

Lamper som gave til mænd og drenge

Vi er klar over, at det kan være super svært finde på gaver til drenge og mænd - men vi har faktisk nogle rigtig gode idéer, hvis vi selv skal sige det. For en lampe er slet ikke så tosset at give som gave, men endnu bedre er måske intelligent belysning. Det er en fantastisk gave til mænd og drenge i næsten alle aldre.

For at starte med lamper som gaveide til mænd og drenge, så kan det måske lyde kedeligt, men det er det absolut ikke. Vi har flere forskellige lamper som er "som skabt" til de mandlige gavemodtagere og vores p.t. mest populære bud, finder du i kategorierne over denne tekst.
Men når du vælger gaver til mænd, så tænk praktisk - altså tænk i funktion mere end i design, eller tænkt sjovt design.

Men når vi taler intelligent belysning rammer vi virkelig plet! 
Det er blevet et kæmpe stort hit og her er vi mestre, hvis vi selv skal sige det. Og hvad er intelligent belysning? Det er kort fortalt, lys som kan mere end bare at lyse. Her er den helt store spiller på markedet Philips Hue, som har et fantastisk system - Tryk på linket herunder og se alt Philips Hue.

Det er altid svært at købe lamper og lyskilder til andre end sig selv, så derfor har vi hos LampeGuru.dk givet nogle bud på, hvad vi mener folk vil kunne være interesserede i. Vi har ikke udvalgt ud fra hvad vi selv kan lide (så ville listen aldrig ende), men derimod ud fra vores erfaring fra de kunder vi dagligt taler med, samt nogle friske bud på lamper som passer i enten design, funktion eller pris til gave. 

Gaver med lamper til piger og damer/kvinder

Jeg vil nok sige, at gaver til piger, kvinder og damer måske er en lidt mere bred smag. Vi ved, at de fleste af vores kunder er kvinder, så rigtig mange af vores lamper er valgt med udgangspunkt i kvinderne / pigerne. Men det skal ikke afholde os fra, at komme med nogle bud på lamper som vi ved, at mange af vores kvindlige kunder elsker - og skal vi selv sige det, så har vi nogle rigtig gode idéer til både loftlamper, bordlamper og gulvlamper.

Er du mand og skal købe til din kone/kæreste, datter eller lign., så tag et kig i hjemmet hvor du skal købe til. Er der f.eks. bestemte farver de holder sig til, så sørg for, at vælge farver som matcher her. Vi er altid friske på at hjælpe dig på vej med idéer, men ellers kan du tage et kig i vores samling af gode gaveidéer med lamper til piger / kvinder herover.

Giv en lampe som gave - byt/retur i 100 dage!

Gaver kan være en svær ting, så vi tilbyder dig selvfølgelig altid 100 dages retur og bytteret - uanset om du ønsker varer som er på tilbud eller ej! Så hvis du er lidt i tvivl, så tøv ikke, modtageren kan altid sende det retur eller bytte til noget andet. Husk iøvrigt, at vi har gratis retur ved ombytning.
har du spørgsmål eller mangler inspiration, så skriv endelig til os!