Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Udendørs julebelysning

Selvfølgelig skal der pyntes op med udendørs julebelysning, og for os må det godt blive hængene langt ind i februar. Vi elsker jul, så vi har udendørs belysning samlet i denne kategori så du har lidt af det hele at vælge i mellem. Har finder du udendørs julebelysning til batteri og til stikkontakt, og du finder både det klassiske varmhvidt udendørs julebelysning og selvfølgelig også det med farver. Julen er lysets tid, så se at få det købt, inden der er udsolgt igen.

Læs mere

24 vare(r)

24 vare(r)

Julelys udendørs

Det er svært ikke at blive helt glad, når man kører gennem de mange villaveje og kigger på alt det fine julelys udendørs. Det giver en fantastisk god stemning med de fine lyskæder, julefigurer og andet julelys udendørs som står og hænger rundt omkring i de mange haver. Og ligesom med lamper, ja så er vi også helt tossede med julelys udendørs, både fordi det giver en super dejlig julestemning, men også bare fordi det er lys som altid er rart.

Som sagt finder du i denne kategori alt vores julelys udendørs samlet ét sted og der er lidt for enhver smag. Vi har igen i år været på jagt efter de flotteste lyskæder, de smukkeste juletræer med lys, de dejligste lysende figurer og en helt masse andet julelys udendørs. Det er lige til at købe og få leveret hjem til dig på en dag, og så kan du få sat alt dit nye julelys udendørs op til glæde for dig og dine naboer.

Husk dog altid når vi taler julelys udendørs, at hvis du vælger det som er batteridrevet så skal du altid tilkøbe gode batterier, så du undgår at skulle skifte batterierne oftere end højest nødvendig. Men det er mindst lige så vigtig, at du tager batterierne ud af dine julelys udendørs når du tager dem ned igen efter jul, for gør du ikke det, så risikerer du altså at dit julelys slet ikke virker til næste år, og det ville da være synd og skam.

Julebelysning udendørs

Det at sætte julebelysning op udendørs er slet ikke så svært som nogle går og tænker, og hvis du er bange for at komme til at fryse for meget om hænderne, så er det jo bare fordi du er for sent igang med opsætningen. Julebelysning udendørs kommer, hjemme hos os, allerede op i slutningen af oktober måned, så får vi nemlig en ekstra måned til at kigge og beundre den smukke julebelysning udendørs når vi kigger ud. Men det giver altså også den fordel, at hvis du sætter din julebelysning op udendørs i oktober, så er det trods alt væsentlig varmere for fingrene, end hvis du gør i slutningen af november eller endda i starten af december.

Når du skal sætte julebelysning udendørs op derhjemme så sørg også for, at du har de dele du skal bruge til monteringen. Det er ikke alt vi sælger, men med et par søm eller skruer kommer man som regel et godt stykke vej, men du skal naturligvis også have noget strøm. Derfor skal du sikre dig, at du enten har et udendørsstik som du kan bruge til din julebelysning udendørs og ellers skal du i hvert fald overveje at købe batteridrevet julebelysning udendørs, hvilket både er smart og ser fantastisk godt ud.

Udendørs julepynt

Er du mere til at det ikke bare lyser som f.eks. en almindelig udendørs jule lyskæde, jamen så findes der heldigvis også mange gode alternativer til dig. Du kan nemlig også finde udendørs julepynt som ligger i den mere pyntelige ende, end i den lysende ende. Vi holder også at netop den udendørs julepynt da det igen skaber en dejligt stemning, og så er det altså væsentlig hyggeligere at komme hjem til flot udendørs julepynt end til et helt mørkt hus eller hjem.

Og når vi taler hus eller hjem, så husk at du sagtens kan have udendørs julepynt på altanen også. VI har både batteridrevet udendørs julepynt og selvfølgelig også den slags som sættes i et almindelig stik til dig som er så heldig, at have et stik udendørs. Derfor kan du i denne julehyggelige kategori også finde en masse fint udendørs julepynt til altanen, terrassen og lignende, det behøver bestemt ikke altid bare at hænge på husmuren, eller langs tagrenden.

Den udendørs julepynt vi har gået efter i år dækker over alt fra det farverige julepynt til det mere klassiske og hyggelige julepynt. Derfor bør du kunne finde en masse gode og fine udendørs julepynt til dig selv, men oplagt er dette lysende julepynt til udendørs også at give som gave, det ser vi meget ofte. Faktisk kommer den første bestilling på udendørs julepynt allerede fra kunder i april, og så er julen ligesom igang for vores vedkommende. Glædelig jul!