Se vores kæmpe UDSALG

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Kunstig juletræ med lys

Det lyder måske ikke særlig julehyggeligt med et kunstig juletræ med lys, men i dag er disse kunstige juletræer virkelig flotte og ret livagtige, naturligvis især på afstand. Klik dig ind på varen og se hvordan vi selv bruger et kunstig juletræ med lys og pynt hver jul derhjemme, og se om ikke du måske alligevel synes at det ser ret fint ud. Som altid med julebelysning, så er det i begrænset udvalg. Så skal du bruge et juletræ med lys så vent ikke til sidste øjeblik - der kan være udsolgt der!

Læs mere

14 vare(r)

14 vare(r)

Kunstige juletræer med lys til både inde og ude

Ligesom andre år, så fortsætter vi med vores flotte kunstige juletræer med lys - det lyder måske ikke så pokkers charmerende, men faktisk er vores juletræer med lys ret fine og giver et smukt lys og en perfekt julestemning. Det er iøvrigt ikke kun os som siger der, vores kunder er også rigtigt tilfredse med de kunstige juletræer af plastik md lys, de fortæller os, at de både ser ægte ud og giver et flot lys i stuen eller i haven - for vores juletræer med lys kan både bruges indendørs og udendørs.
Som noget lidt nyere, har vi i år både juletræer med varmhvidt lys, men også juletræer med farvet lys - de er altså ret hyggelige.

Det er efterhånden blevet sådan, at lystræer hører julen til, det synes vi i hvert fald og vi har derfor fundet nogle forskellige slags lystræer som du kan sætte udenfor og lyse indgangen eller haven op i løbet af julen. De giver masser af stemning julen igennem og en dejlig julero over huset. Du kan sågar bruge vores lystræer indenfor, sæt dem f.eks. i en potte eller lign., det både pynter og hygger.

Vores lystræer er med LED dioder og bruger derfor næsten ingen strøm. Lystræerne er meget nemme at sætte op og kræver ingen installation, du skal bare bestille dit lystræ og så pakke det ud af æsken når du modtager det. Skal du bruge lystræer som ikke er bare "er som alle andre", så er du også kommet til det rette sted, for vi har nemlig prøvet at bevæge os lidt udenom de mest sete lystræer for at være lidt anderledes, og for at kunne tilbyde lystræer som du ikke finder i alle butikker.