Se vores kæmpe UDSALG

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Juletræskæde

Vi elsker lys - Vi elsker jul! Det er derfor blevet til en kategori med alt fra juletræskæde til lys til juletræ og hyggelige lyskæder. Du finder både juletræskæde med varmhvide lys og med kulørt lys, og både med stik og batteriboks. VI mener faktisk, at vi har alt du kan have brug for at julekræskæder til udendørs og indendørs i det udvalg vi har salget herunder. God jul!

Læs mere

23 vare(r)

23 vare(r)

Juletræslys

Noget af det vi holder aller mest af ved juletiden, er vores juletræslys. Det at kunne pynte sit juletræ op med alt det dejlige jylepynt og til sidst sætte fint juletræslys på er for mange, inkl. os, bare det mest hyggelige ved juletiden. Julen er kendt som lysets fest, og juletræet er for de fleste midtpunktet for højtiden så derfor har vi i år et stort udvalg af juletræslys i forskellige modeller og typer, mest er vores LED juletræslys populære da de giver et smukt lys, og samtidig ikke bruger ret meget strøm.

Som noget nyt har vi også et stort fokus på LED juletræslys med både varmhvidt lys og med multifarvet lys. Det er bestemt en smagssag hvad man synes om det, men fakta er, at de udgaver af lys til juletræet som vi har fundet og taget i sortiment, har stort fokus på farven på lyset. Ligesom det er vigtigt med at det netop er LED, så er farven på lyset på juletræslys også nærmest en videnskab. Det er nemlig ikke altid nemt for os, at finde det perfekte lys, men det mener vi at have gjort i år.

De meste af vores juletræslys kan fås i flere forskellige længder. Det er tænkt som en mulighed for, at du selv kan bestemme hvor mange lys du vil have på dit juletræ, men også med tanke på at der naturligvis er stor forskel på størrelse af juletræer. Derfor finder du på vores side flere forskellige modeller af LED juletræslys sådan at der temmelig sikkert også findes en pakke med et antal lys som du kan bruge på dit pyntede juletræ.

Juletræskæde

Vi har også flere fine juleræskæder som er lavet til at hygge og pynte i hjemmet. De giver en masse stemning og vi har fundet en type juletræskæde med julemotiver som vi selv synes er super fine og giver en dejlig stemning. Flere af vores juletræskæder er faktisk også mulige at bruge selvom det ikke er jul, men mange af disse kæder til juletræer er selvfølgeligt oplagt kun at bruge her til jul. Så skal du have lidt ekstra julestemning, så har vi også en fin juletræskæde som kan skabe den ekstra stemning til jul hos dig.

Er du også lidt nervøs for levende lys til juletræet? Så har vi faktisk flere flotte lyskæder til juletræet som ligner rigtige lys og som du nemt sætter på dit juletræ, men som er med LED dioder og derfor bruger strøm. Her finder du både en juletræskæde til indendørs brug, men vi har naturligvis også flere udgaver af juletræskæder til udendørs brug - og nogle af dem er endda med fjernbetjening, så du kan styre med den + evt. indstille på timer.

Find en juletræskæde som du selv bestemmer længden på og derved kan du helt selv vælge hvor mange lys du vil pynte dit juletræ med. Det er nemlig meget stor forskel på juletræer hvorfor vi også har en juletræskæde til dig som har både stort og lille juletræ. Har du behov for en juletræskæde udendørs, så har vi fået flere forskellige modeller, både med almindelig strømstik, men også til batteri. De af vores juletræskæder udendørs kan selvfølgelig alle tåle det danske klima.

Pynt huset med LED lyskæder udendørs

Skal du stå for at pynte huset op med juletræer i år, så har vi fået vores nye (A) lyskæder som du kan sætte sammen i længere udgaver, eller bare købe en af de mange størrelser så de passer til der hvor du skal bruge dem. Vores (A) LED lyskæder kan sættes sammen i længder op til 1000 LED dioder på én transformer. Det betyder at du akn sætte flere at vores lyskæder sammen, og du kan endda sætte forskellige jule lyskæder sammen, sådan at du skaber et hyggelig julehus med lyskæder. 

Vælg altid LED lyskæder til at pynte huset udendørs til juletid fordi det er langt det billigste for dig at have tændt. Vidste du f.eks. at du kan spare op til 80% strøm ved at bruge LED lyskæder udendørs til jul, end hvis du vælger dine gamle luskæder med glødepærer? Det er ret mange penge, og sjovt nok er det flere penge, jo flere jule lyskæder du sætter op. Derfor kan du lige så godt få skiftet alle dine lyskæder om til LED i stedet for at blande nye med gamle jule lyskæder, det betaler sig hurtigt hjem igen.