Se vores kæmpe UDSALG

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Julelandsby med lys

Pynt op til jul på 2 min., køb en julelandsby og få en skøn lille juleudstilling med lys og ofte også både bevægelse og lyd. En julelandsby er super fin og giver en dejlig julestemning i hjemmet. Du kan stille din julelandsby på skænken, i vinduet eller give den som en hyggelig værtindegave til de mange julefrokoster som du ret sikkert skal til i løbet af julen. På de fleste julelandsbyer kan du helt selv vælge og der skal være både lyd og lys i, eller om du kun vil have lys og ingen lyd.

Læs mere

13 vare(r)

13 vare(r)

Bevægelig julelandsby

Når det er juletid hos os, så er det samtidig tid til at sætte en ny skøn julelandsby op hjemme i stuen. Det er nærmest blevet en tradition, at vi skal have en ny julelandsby på reolen, ved siden af de andre. Nogle julelandsbyer er til strøm, altså med ledning og adapter, og nogle landsbyer er til batterier. Hvad der er bedst for dig, kommer an på hvor den skal stå og hvor meget du vil bruge din julelandsby. Det er klart, at der ikke vil være så meget aktivitet i en julelandsby som kører på batterier, så vil du gerne bruge den meget, anbefaler vi dem til strøm. Du kan finde info om din yndlings julelandsby bruger strøm eller batteri inde under hver vare, er du i tvivl om noget, så skriv endeligt til os.

En bevægelig julelandsby er også en dejlig oplevelse for børn. Det sker hvert år, at vi får opkald fra bedsteforældre som vil købe en bevægelig julelandsby for at skabe en dejlig julestemning derhjemme, og lidt sødt at kigge på for de små. Det skal jo naturligvis lige nævnes, at en bevægelig julelandsby ikke er tænkt som legetøj, og de ikke kan tåle at man holde dele fast eller lign. Men en bevægelig julelandsby er fantastisk hyggelig at sidde og kigge på, og sætter du musikken på som der er i mange af dem, så bliver der ikke mere julet.

Juleby med lys

Vi har også stor juleby med lys og med julemotiver som ofte har en både bevægelse, lyd og lys i sig. De er super flotte og har du pladsen, så vil de altså vække utroligt meget begejstring hos både voksne og børn. Det er nemlig super hyggeligt at sidde og jule-klippe samtidig med din juleby med lys kører i baggrunden. Der findes i dag mange forskellelige af disse Julebyer med lys, som vi også primært har fokus på da vi jo er en belysningsbutik. De fleste af disse juleby med lys er med et fint farverigt lys som vi mener giver lidt ekstra hygge når lyset er tændt i dem.

Derfor er det altså bare super nemt og lige-til at skabe en dejligt julestemning hjemme i stuen ved, at sætte en fin julelys med lys og lyd op og stå og pynte. Har du børn eller børnebørn så ved vi, at de vil elske at kigge på en juleby med lys og lyd, så de synes er fantastisk sjov, selvom det jo ganske vist ikke er legetøj. Det er naturligvis også vigtig at fortælle, at en juleby for os at se, er mindst lige så fin når den er slukket som når den er tændt.

Nisselandskab

Til jul hører der naturligvis nisselandskab til, det er der for os slet ingen tvivl om. Derfor er det også super positivt, at vi har fundet så mange flotte udgaver Nisselandskab som kan skabe en dejlig hygge og en god julestemning hjemme hos dig. Det er en af vores favorit julevarer faktisk og hver år vi får leveret det sidste nye nisselandskab er alle medarbejdere altid samlet for at se og høre hvad det kan. Og en garanti er, at vi hvert år får et eller flere nye nisselandskab som vi håber du vil tage godt imod og som vil kunne pynte hjemme i din stue.

Vores nisselandskab er ofte med både lys og lyd og flere af dem har endda besvægelse, sådan at du kan sætte det hele igang når du skal sidde og hygge ekstra, eller når børn og børnebørn er på besøg. Vi har stor succes med vores nisselandskab med lys som skaber en dejlig stemning og som er til batteri, så du helt frit kan stille den i hjemmet uden at tænke på hvor den nærmste stikkontkat er. 

Enkelte er vores nisselandskab er også lavet sådan, at de kan stilles ved siden af hinanden, for på den måde at skabe et større nisselandskab som du måske endda kan udvikle på år efter på. Nå vi skriver, at de kan stille nær hinanden menes der blot, at de er i samme stil. Men for os gør det ikke noget at vores forskellige nisselandskab ikke er ens, selvom de står på samme skænk, for det er jo heller ikke alle huse der er ens, vel? Kig med i kategorien herover og find dit nye nisselandskab i dag. God jul fra os.

Julelandskab med lys

Skal det være ekstra imponerende i år? Så tag et kig på vores store julelandskab med lys som er imponerende og fantastisk flot at have stående på kommoden eller skænken i stuen. Vores helt store julelandskab med lys er et som naturligvis koster en del mere end de mindre julelandskaber med lys vi har, men det er absolut også tilsvarende flot at kigge på. Der er masser af sjove detaljer at kigge på og det er næsten ikke til at lade være med bare at stå og kigge på dette skønne julelandskab med lys - et landskab som vi selv har tændt så ofte som muligt.

En sjov information er faktisk, at det første vi somregel får udsolgt af i juletiden, er netop dette julelandskab med lys som vi ellers år efter år bestiller ekstra mængder op af. Men vi ser samtidig bare, at kunder køber flere landskaber med lys på samme ordre, eller kommer tilbage år efter år for at bestille det sidste nye julelandskab med lys - og ja, vi forstår det udmærket godt!