• Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Julelandsbyer med lys til en hygge-jul

Måske du har set det masser af gange før, men måske du slet ikke har set det før? Sådan havde vi det selv da de så de super flotte julelandsbyer som vi bare måtte eje! Julelandsbyerne er super fine og giver en dejligt julestemning i hjemmet. Du kan stille din julelandsby på skænken, i vinduet eller give den som en hyggelig værtindegave til de mange julefrokoster som du ret sikkert skal til i løbet af julen.
På de fleste julelandsbyer kan du helt selv vælge og der skal være både lyd og lys i, eller om du kun vil have lys og ingen lyd. Der er mange forskellige landsbyer med julemotiver og hver har de sin egen charme.

Læs mere

27 vare(r)

27 vare(r)

Bevægelig julelandsby

Når det er juletid hos os, så er det samtidig tid til at sætte en ny skøn julelandsby op hjemme i stuen. Det er nærmest blevet en tradition, at vi skal have en ny julelandsby på reolen, ved siden af de andre. Nogle julelandsbyer er til strøm, altså med ledning og adapter, og nogle landsbyer er til batterier. Hvad der er bedst for dig, kommer an på hvor den skal stå og hvor meget du vil bruge din julelandsby. Det er klart, at der ikke vil være så meget aktivitet i en julelandsby som kører på batterier, så vil du gerne bruge den meget, anbefaler vi dem til strøm. Du kan finde info om din yndlings julelandsby bruger strøm eller batteri inde under hver vare, er du i tvivl om noget, så skriv endeligt til os.

En bevægelig julelandsby er også en dejlig oplevelse for børn. Det sker hvert år, at vi får opkald fra bedsteforældre som vil købe en bevægelig julelandsby for at skabe en dejlig julestemning derhjemme, og lidt sødt at kigge på for de små. Det skal jo naturligvis lige nævnes, at en bevægelig julelandsby ikke er tænkt som legetøj, og de ikke kan tåle at man holde dele fast eller lign. Men en bevægelig julelandsby er fantastisk hyggelig at sidde og kigge på, og sætter du musikken på som der er i mange af dem, så bliver der ikke mere julet.

Julelandsby med lys

Vi har også større julelandskaber med julemotiver som ofte har en både bevægelse, lyd og lys i sig. De er super flotte og har du pladsen, så vil de altså vække utroligt meget begejstring hos både voksne og børn. Det er nemlig super hyggeligt at sidde og jule-klippe samtidig med at julelandsbyen kører i baggrunden. Der findes i dag mange forskellelige af disse julelandsbyer med lys, som vi også primært har fokus på da vi jo er en belysningsbutik. De fleste af disse julelandsbyer med lys er med et fint farverigt lys som vi mener giver lidt ekstra hygge når lyset er tændt i dem.