Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

LED Kronelys til stager

Vi er ret vilde med den hyggelige stemning du får med LED kronelys. Det er både sikkert for børn og dyr, billigere end at købe almindelige stearinlys og mindre sundhedsskadeligt end rigtige stearin kronelys. Her i kategorien finder du også LED kronelys med blafrende flamme.

Læs mere

7 vare(r)

7 vare(r)

LED Stagelys (Kronelys)

Som noget nyere, har vi fået LED kronelys, altså disse lange lys til stager, som på afstand ligner rigtige stearinlys. De er ret charmerende og kan bruges i lysekroner, stager mv, da LED Kronelys er samme størrelse som almindelige kronelys. Ligesom de andre Kunstige stearinlys, så er de lange lys også med levende flamme, forstået på den måde, at flammen på lysene står og blafre som du kender det fra almindelige lys. De findes pt. i en 2-pk hvor du blot skal tilkøbe batterier, vi anbefaler altid gode batterier, så har du lyst i længst tid. 
LED Kronelys er super hyggelige at have stående og så er de endda også smarte. Med kunstige kronelys LED får du nemlig den fordel, at det ligner at der er nogle hjemme, hvis du stiller dem i vinduet. De er jo ikke brandfarlige grundet det ikke er rigtig ild i kunstige lys. Af samme grund er de heller ikke til fare for dyr og børn, da de ikke engang bliver varme.

LED Kronelys med bevægelig flamme

Som en længe eftersøgt ting for os, har vi også fået LED Kronelys med bevægelig flamme (også kaldet lange lys). De er med helt samme princip, at flammen vipper eller bevæger sig, samtidig med at der er et flot gyldent lys. Det får disse fine LED kronelys til at ligne ægte stearinlys, de er sågar lavet i paraffin ligesom stearinlys er. Det er muligt at få de lange lys i 2 farver, Hvid eller Creme og senere fås de også i vinrød. Husk bare, som ved alle andre LED kronelys som er lavet af voks/paraffin, at de ikke tåler direkte sollys. Det vil nemlig gøre at dine LED kronelys enten smelter eller mister/skifter farve i mere eller mindre grad.

Elektriske LED Kronelys til batteri

Kunstige kronelys til batteri er også blevet en større artikel inden for kunstige lys, så derfor har vi nu satset på at have et par forskellige salgs, som kan "hver sit" om man så må sige. Du kan finde elektriske LED kronelys som ligner rigtige lys i mere eller mindre grad, og prisforskellen er stor. 
Vi har valgt disse fine LED kronelys for at give dig valget selv - tænk over hvor meget kronelysene skal bruges og hvor meget de kan ses. Det er muligt at få lange lys til batteri med vippende flamme, de er dog forholdsvis dyre i forhold til de kronelys til batteri vi har, som ikke har bevægelig flamme.
Vi håber at du finder nogle LED Kronelys til batteri som du vil blive glad for i mange år fremover - husk gode batterier!