Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Køb LED fyrfadslys

Fantastisk opfindelse! LED Fyrfadslys helt uden fare for dyr og børn. Faktisk kan LED fyrfadslys også hjælpe dig til, at det ser ud som om at der er nogle hjemme, da de kan lyse selvom du ikke er i nærheden. Vi har selv LED fyrfadslys flere steder i hjemmet i kan og vi ville slet ikke kunne undvære dem. Bemærk, at LED fyrfadslys med bevægelig flammer bruger væsentlig mere strøm, ned vores LED fyrfadslys uden.

Læs mere

5 vare(r)

5 vare(r)

LED Fyrfadslys med fjernbetjening

Har du ikke lige selv overvejet LED fyrfadslys med fjernbetjening fordi du tænker, "Hvad skal jeg bruge en fjernbetjening til Fyrfadslys LED til"? Så lad mig give dig svaret. For det er faktisk smart i flere situationer. Har du f.eks. LED fyrfadslys med fjernbetjening er det nemlig ingen sag at slukke og tænde for fyrfadslys led som står oppe på en reol, eller oven på skabet. Det kunne også tænkes, at du har LED fyrfadslys oppe i vinduerne højt oppe eller måske liggende i stager hvor du synes det er upraktisk at slukke så mange LED fyrfadslys. Her ville LED Fyrfadslys med fjernbetjening løse din udfordring og gøre det utrolig nemt for dig at slukke og tænde dine kunstige fyrfadslys, uden at trykke på dem hver især.

Du skal naturligvis også være obs på, at ovenstående eksempler også kan løses ved at du vælger LED fyrfadslys med Timer i stedet for fjernbetjening. På den måde vil du nemlig få LED fyrfadslys som tænder og slukker helt automatisk, uden at du skal trykke på en fjernbetjening eller trykke på dem hver især. Det er fantastisk smart, og det øger desuden batterilevetiden på dine kunstige fyrfadslys da de selv tænder og slukke - og du derved ikke kan glemme det.

Fyrfadslys LED bevægelig flamme

Søger du fyrfadslys LED med bevægelig flamme skal du være obmærksom på, at de altid vil bruge en del mere strøm (batteri) end fyrfadslys LED med timer før. Derfor anbefaler vi altid at du kun vælger fyrfadslys med bevægelig flamme i stager hvor du er tæt nok på til at du kan se det blafrende lys derfra. I stager hvor du skal bruge fyrfaslys LED som du ikke lige kan se tæt på, vil vi altid anbefale dig at du så bruger Fyrfadslys med timer eller fjernbetjening.

En anden ting du lige skal lægge mærke til er, at fyrfadslys LED med bevægelig flamme er en del højere end normale fyrfadslys. Det er de fordi at netop den bevægelige flamme i fyrfadslyset optager en del mere plads, end i lys hvor flammen ikke kan bevæge sig. Til gengæld får du, i fyrfadslys med bevægelig flamme og så lys som ser utrolig livagtig ud. Det ligner simpelthen rigtige fyrfadslys grundet den vippende flamme, og ser du disse fyrfadslys LED tæt på, vil du også opleve at de ser mere ægte ud end vores andre fyrfadslys med blinkende flamme.

Du kan også findes vores LED bloklys her.

LED fyrfadslys uden skadelige stoffer

Det har i lang tid været en kendt sag, at almindelige fyrfadslys, og andre typer af lys, med levende ild udsender skadelige stoffer - sodpartikler, som bestemt ikke er godt for dit indeklima. Derfor har det også i lang tid været anbefalet at man skal være ned på bruges af levende fyrfadslys for at minimere disse skadelige stoffer i hjemmet. Det er naturligvis ærgerligt for fyrfadslys er jo super hyggelige at have tændt om aftenen, og du har sikkert også nogle flotte fyrfadsstager som du gerne stadig vil have lidt liv i - men der er jo en løsning.

LED fyrfadslys er din løsning, og vi vil påstå at du ikke kan blive skuffet over at vælge de LED Fyrfadslys som vi i dag har i sortiment hos os. For os har det nemlig været et stort arbejde at finde LED fyfadslys som ligner fyrfadslys med levende ild så meget som muligt. Det kan både være i farven på flammen, men i endnu højere grad er det i den måde lyset ser ud når det er tændt. I dag har de fleste LED fyrfadslys en af disse 2 funktioner for at ligne levende lys mest mulig.

1: Lyset blinker tilfældigt, sådan at det mere eller mindre ligner det blinkende lys som du kender fra et rigtig lys. Det er ikke sådan, at du skal sætte disse 2 lys ved siden af hinanden for at sammenligne, men tager du og sætter LED fyrfadslys i dine fyrfads lysestager, og sætter hvor du plejer at have dem stående, så vil du nok blive overrasket over hvor god effekt der er.

2: LED Fyrfadslys med bevægelig flamme, som vi også har beskrevet herunder. Disse lys bruger en del mere strøm end dem som blot blinker i flammen, men de er særligt gode i fyrfadsstager hvor du kan se flammen, da et LED fyrfadslys med bevægelig flamme ser ret ægte ud i en stage.