Se vores kæmpe UDSALG

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

LED bloklys med bevægelig flamme

Søger du LED bloklys med bevægelig flamme og flot lys? Så er du kommet til det hele rigtige sted, for vi har et stort udvalg af LED bloklys til batteri med et super flot varmt lys - helt som du kender det fra rigtige bloklys led. Vi har testet en masse forskellige LED bloklys fra vores leverandører og vi har valgt et sortiment som vi mener dækker de fleste behov for LED bloklys til batteri. Bemærk, at LED bloklys næsten altid er lavet af stearin eller parrafin og derfor ikke tåler at stå i direkte sollys!

Læs mere

16 vare(r)

16 vare(r)

Billige LED bloklys

En af de mest populære bloklys i dag, er dem med bevægelig flamme. De bloklys med bevægelig flamme som findes, vil altid være en anelse dyrere end bloklys uden vippende flamme - men de er det hele værd! Vores elektriske bloklys bevægelig flamme er lavet i super god kvalitet med det bedste resultat for dig, uanset om du skal have dine bloklys til batteri i en lanterne eller om de skal stå frit. 
Det er super vigtigt, at du vælger gode batterier til elektriske bloklys for, at få mest mulig ud af dine lys samt at få bloklysene til at holde længst muligt.

Bloklys med bevægelig flamme

Der er mange som bruger store elektriske bloklys til lanterner udendørs og det kan de sagtens. De fleste lanterner er nemlig vandtætte, så du kan sagtens sætte elektriske lys udendørs i lanterner, men der er dog ikke garanti på det! 
Faktisk har vi også lanterner med elektriske lys i, men vi har selv valgt her at have fokus på de elektriske bloklys. 
Vi har selv 2 lanterner med elektriske bloklys stående i gangen og de er bare super hyggelige - vi har valgt bloklys til batteri med vippende flamme.

LED bloklys med fjernbetjening

Vi har et stort udvalg af LED bloklys med fjernbetjening. Vores billige LED bloklys med fjernbetjening er i god kvalitet, og vi går efter lys med charme som rigtige lys. De bloklys vi har, er med blafrende flamme, altså en flamme som enten står og vipper, eller med en flamme som blinker lidt, så de ligner rigtige lys. Vores LED bloklys er lavet af paraffin eller voks, så de både ligner og dufter som rigtige starinlys - bare på batteri. Det er super smart og så er de faktisk ret billige! Du kan få LED bloklys med fjernbetjening i både 2 og 3-pakker samt hvor du vælger størrelsen selv - helt op til 50 cm i højden. Vi har sågar fået bloklys i flere farver! 
Du kan se dem alle herover, er der noget du mangler, så sig endeligt til. 

Brug gode batterier i LED Bloklys

Det er bestemt ikke ligemeget hvilke batterier du bruger i dine elektriske lys. Faktisk er der meget stor forskel på om du bruger et godt batteri, vi anbefaler Philips batterier, eller om du bruger et billigere mærke. 
Det kan tænkes, at du har se test af batterier omkring hvor længe de holder - men det er vigtigt her at forstå, at én ting er hvor længe de holder, en anden ting er den mængde strøm de giver i deres levetid. Vi oplever stadig batterier fra billige mærker, som har en fin holdbarhed, men som ikke har power nok i brugstiden til, at gøre oplevelsen af produktet som vi (og leverandøren) ønsker det.
Derfor: Husk at købe ordenlige batterier som f.eks. Philips batterier som vi anbefaler.