Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Lanterner med LED lys

Der findes flere fine lanterner med elektriske bloklys indeni som faktisk er super hyggelige og giver en dejlig stemning til huset. Lanternerne er som oftest lavet til indendørs, men mange vælger at bruge lanternerne med elektriske lys udendørs - men må så accepterer dem til tider kortere levetid. Skab en hyggelig stemning med lanterner.

Læs mere

9 vare(r)

9 vare(r)

Batteridrevet lanterne

Før de elektriske bloklys rigtigt nok igang, var de opladelige lys i glas et kæmpe hit - nu har andre typer elektriske lys overtaget en del, men de opladelige lys i glas er slet ikke uden evne! Dels så sparer du, at skifte batterier hele tiden, det kan være lidt irriterende at skulle gøre. Men du får også et kraftigere lys når du vælger de genopladelige LED lys i glas - deres lys er simpelthen skarpere, da de ikke skal tage højde for batteriskift. Derfor kan du altså få opladelige lys i glas som du oplader om dagen og bruger om aftenen/natten.

Du kan finde flere forskellige lanterner med bloklys til batteri hos os, de er lavet i forskellige materialer og er perfekte til vinter-hygge i stuen eller som forårs-hygge på terassen. Nogle lanterne bruger batteri og lyser så med timer, mens andre elektriske lanterne skal du selv tænde og slukke for.
Har du små lanterne som du skal have lys i, kan det være nøvendigt med elektriske fyrfadslys.