Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Lavalamper i original kvalitet

De fleste kan huske lavalamper, og de fleste har endda haft en lavalampe før. Men den tid er absolut ikke forbi. Lavalamper er nemlig blevet en design genstand som både kan pynte i hjemmet, og som giver lidt ekstra liv og farver. Vi kan nu tilbyde dig et kæmpe sortiment af lavalamper, så du nu kan få dem i alverdens farver og former.
Vi er faldet for engelske Mathmos lavalamper, som faktisk er opfinderen af lavalamperne tilbage i 1963, og som i dag producere høj-kvalitets lamper med flydende lava i smukt design. De er desuden en perfekt gaveide til både voksne og børn.

Læs mere

4 vare(r)

4 vare(r)

Flotte lavalamper med flydende lava

Vi har, her hos LampeGuru.dk, haft en lavalampe da vi har unge. Vi kan allesammen huske præcis hvordan den så ud, hvor den stod, og huske flere gode minder - og ja, vi taler om en ganske almindelig lavalampe. Det er måske fordi, at det er facinerende, at kigge på det flydende lava som bobler op og ned i væsken, inde i flasken. Det er næsten ikke til, at få øjnene væk fra bevægelserne bag glasset. 

Der findes i dag en del forskellige mærker indenfor lavalamper, men vi har udvalg de leverandører som vi mener har noget at byde ind med. Vi har valgt dem dels ud fra pris, sådan at vi har lamper i alle prisklasser. Og dels har vi valgt det originale, dem i den bedste kvalitet på markedet. Og kvalitet betyder faktisk noget, særligt for den fine flydende lava, da den nemlig ikke er "bare lige til at lave", den skal nemlig arte sig præcist efter temperaturen.

Lava lamper i alle farver og former

Sæt ekstra kulør på hjemmet med en fin lavalampe med smukt farvet lava indeni. Det unikke ved mange af de lavalamper vi har i sortiment er, at der både er nogle til børn og nogle til voksne. Det er forunderligt hvad en sådan lampe kan gøre i hjemmet, den både skaber hygge og stemning, samtidig med, at den er facinerende at kigge på.

Du kan både få lavalamper med stærke farver, og selvfølgelig også nogle i mere afdæmpet design. Fælles for dem alle er, at de giver et fint hyggelys, hvilket gør dem ideelle at sætte på skænken i stuen, værelset eller lign.
Hvilken farve du bedst kan lide er op til dig selv, men tag dig i agt for, at der både er forskllig farvet lava, men også forskellig farvet vand, som lavaen flyder rundt i. Det er en fornøjelse at kigge på de smukke farver, og vær endelig ikke bange for, at bringe farver ind i dit hjem!

Original lavalampe produceret i England

Det hele startede nemlig den klassiskeren / originalen som hedder (og også den gang hed) Astro. Astro lavalampen er designet og opfundet af Edward Craven Walker tilbage i 1963. Den ser ud som den altid har gjort - det helt klassiske raket-formet design, som du måske også kender fra andre mærker lavalamper.

Siden da er der sket en del. Firmaet producerer stadig deres lavalamper i England, for at bibeholde den gode kvalitet og levetid. Det gør, at hvis du skal have en lampe hvor du vil være helt sikker på, at kvaliteten er i orden, skal du helt klart gå efter deres lavalamper. Der er også sket en hel del på designsiden af lamperne, hvor du i dag kan få dem i flere forskellige design. De findes endda i flere forskellige størrelser og med mange forskellige farver lava, som alle gør det utrolig flot.