• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Discolamper - Find dit festlys her

Hos Lampeguru.dk har vi et lille udvalg af lys til fest og farver, vi kalder det Discolamper! Med discokugler og lamper kan du altid sætte stemningen på børneværeslet i daglig dagen, samt weekend eller lave lille hyggeligt børnediskotek, når sønnen eller datteren holder fødselsdag for børnehaven eller klassekammeraterne. Hvilket barn elsker ikke at se på farver og spændende lys? Så tag et lille kig på vores fine lille udvalg af discolamper ;)

Læs mere

18 vare(r)

18 vare(r)

18 vare(r)

18 vare(r)

Flotte farvede partylamper

Hos Lampeguru.dk er vi alle sammen vilde med farvet lys, og som børn husker vi ikke noget bedre, end når der kom farvet lys mens musikken spillede. Alle børn elsker jo at rører sig, og med et lidt sjovt farvet lys i rummet, så kan man jo rigtigt danse og hygge sig på sit værelse eller til børnefødselsdagen.  

Distributør i Danmark: Veli Line

Sjove lamper til hverdagen

Vores spændende og sjove discolamper kan du også bruge i det daglige. Discolamperne giver dit barn muligheden for, at få lidt anderledes og sjovere lys på værelset end en almindelig kedelig hvid pære. Igen hvilket barn elsker ikke farvet lys, som kan roterer rundt i rummet, mens de glædeligt hopper og danser? Hvis du nu selv tænker tilbage, så er jeg sikker på, at du selv har været facineret af lys og farver som lille? Vi elsker jo alle lys og farver, selv som voksne kan lys og farver være virkelig facinerende.   

Højtalerer til musik

Under vores udvalg at discomlamper har vi også enkelte højtalerer, da musik og discolamper lidt hænger sammen. Man kan jo ikke have en fest uden musik og discolys gør det jo kun endnu sjovere. Vores højtalerer forbindes via bluetooth og fås i flere varianter. Højtalerne fås med og uden lys samt som pære, alene stående højtaler, en der minder om et syltetøjglas i størrelsen og waterspeakers.