• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Børnelamper til drenge og piger

Børnelamper er mange ting, derfor kan du klikke dig videre via kategorierne herover.

Læs mere

52-102 af 151

52-102 af 151 resultater

52-102 af 151

52-102 af 151

Lyskæder med farvede kugler

Børnelamper til skønne børneværelser

Vi har et stort udvalg af sjove og skøre børnelamper fra Disney. Her er alle lamper selvfølgelig også i god kvalitet, der både gør det sjovt at få ny belysning til børneværelset for forældre som børn. Af lamper til børneværelse fra Disney finder du lidt af hvert, der kan gøre alle uanset alder i godt humør, fordi Disney med sine figurer og farver altid bringer det bedste humør frem. Hos LampeGuru.dk finder du et bredt udvalg af livlige lamper i børnehøjde, der gør, at alle de store og velkendte figurer fra Disney som Mickey Mouse, Minnie Mouse, Peter Plys, Disney Princess, Cars, Toy Story, Fairies og Planes kan blive en fast del af børneværelset – enten på bordet, i loftet eller på væggen. Børnelamper fra Disney findes nemlig både som bordlamper, loftlamper, loftspots, vågelamper, væglamper og rispapirs-skærme. Hvis du stadigvæk ikke tror, der er noget, som vil ramme helt plet, skal du holde øje på vores side, da vi hele tiden opdaterer vores udvalg af sjove og skøre lamper til børneværelset, så du har mulighed for at finde den helt rigtige lampe og belysning.

Anderledes lamper til børneværelset?

Vi har også lavet en lille sortering som gør, at du kan finde nogle grupper af lamper til børneværelset som vi gerne vil vise dig. Derfor har vi samlet disse lamper som typisk bruges på børneværelset. Meeen, det skal ikke afholde dig for at kigge selvom det ikke er til børn, for vi har også samlet andre sjove lamper i disse kategorier.

Sjove, skøre og sprudlende børnelamper

Vi plejer at sige, at LampeGuru.dk har Danmarks største udvalg af lamper online – også til børn, og det er ikke bare noget, vi siger. Det passer! Vi har nemlig efterhånden en del leverandører, som vi samarbejder med omkring levering af de sjoveste, skøreste og mest sprudlende børnelamper, som vil passe ind på de fleste drenge- og pigeværelser. Eksempelvis har Halo Tech lavet en børnelampe til drengene, som ligner en flyvemaskine, mens de har udviklet en prinsessekrone til pigeværelserne. Hos LampeGuru.dk har vi altså sjove børnelamper til både drenge og piger, uanset, hvad du søger. Har du nogle spørgsmål, eller er der nogle børnelamper, du mener, vi som guruer indenfor lamper burde forhandle til børneværelset, så tøv ikke med at skrive til os, vi er kun et klik væk. 

Børnelamper uden brændte børnefingre

Noget vi ved betyder meget for forældre er naturligvis sikkerheden for børn. Derfor er der ekstra fokus på netop sikkerheden omkring lamper til børneværelser, da alle som ved at de er nogle pilfingre. Det betyder f.eks. at batterilamper til børn er skruet fast, så man ikke kan få batterierne ud. Det betyder også, at børnelamper ikke er lampet med små stykker materiale som kan falde af.

Men det betyder også, at hvis du vælger LED børnelamper, så er der taget højde for, at lyskilden ikke skal blive så varm at små fingre kan brænde sig - end ikke selvom lampen har været tændt i lang tid. Det er især Philips som er gode til LED belysning i lamper til børn. Philips børnelamper er lavet til gode priser og med et dejligt lys som giver en fanastisk stemning for de små i værelset.