Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Børnelamper til drenge og piger

Børnelamper er mange ting, derfor kan du klikke dig videre via kategorierne herover eller find alle vores børnelamper herunder.

1-51 af 118

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 af 118

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lyskæder med farvede kugler

 

Lampe til børneværelse

Find en sjov og skør lampe til børneværelse hos os - hvis du ligesom os også synes, at en lampe til børneværelse godt må være lidt anderledes. Her er alle lamper selvfølgelig også i god kvalitet, der både gør det sjovt at få ny lampe til børneværelse for forældre som børn. Af lampe til børneværelse fra Disney finder du lidt af hvert, der kan gøre alle uanset alder i godt humør, fordi Disney med sine figurer og farver altid bringer det bedste humør frem.
Hos LampeGuru finder du et bredt udvalg af livlige lamper til børneværelse, der gør, at alle de store og velkendte figurer fra Disney som Mickey Mouse, Minnie Mouse, Peter Plys, Disney Princess, Cars, Toy Story, Fairies og Planes kan blive en fast del af et børneværelse – enten på bordet, i loftet eller på væggen. Børnelamper fra Disney findes nemlig både som bordlamper, loftlamper, loftspots, vågelamper, væglamper og rispapirs-skærme. Hvis du stadigvæk ikke tror, der er noget, som vil ramme helt plet, skal du holde øje på vores side, da vi hele tiden opdaterer vores udvalg af sjove og skøre lamper til børneværelset, så du har mulighed for at finde den helt rigtige lampe og belysning.

Så uanset om din næste lampe til børneværelse skal være med Disney motiv, eller skal være den som dit barn måske kan vokse op med, så har vi en masse gode bud på en ny lampe til børneværelse. Tænk også over om netop din næste lampe skal være en som er til et "nu og her" behov, eller om det måske er ved at være tid at have en lampe til børneværelse som også passer til når værelset (måske snart?) bliver et teenage værelse. Et rigtig god bud her kunne være de kendte Fjerlamper fra danske Umage. Det er i hvert fald en pendel lampe som vi ved er velegnet som lampe til børneværelse, men som vi også ofte ser bliver købt til teenagerens værelse - og så har den iøvrigt et fantastisk godt lys.

Anderledes lamper til børneværelset?

Vi har også lavet en lille sortering som gør, at du kan finde nogle grupper af lamper til børneværelset som vi gerne vil vise dig. Derfor har vi samlet disse lamper som typisk bruges på børneværelset. Meeen, det skal ikke afholde dig for at kigge selvom det ikke er til børn, for vi har også samlet andre sjove lamper i disse kategorier.

Men lad dig end ikke stoppe her, for hvem siger ikke at børnelamper være mange andre typer af lamper? Hvem siger ikke, at en børnelampe bare kan være en smart USB væglampe, en farverig skrivebordslampe eller noget lignende. Det klassiske er nok bare at tænde, at en børnelampe er noget med et motiv af en art, men i dag er det ikke bare barnet selv som bestemmer, vi ser nemlig ofte af en lampe til børneværelse skal være en del af hele indretningen. Det gælder især de populære Globus med dyr som er et kæmpe hit som julegave, fødselsdaggave mv, især fra bedsteforældrene.

Vi plejer at sige, at LampeGuru.dk har Danmarks største udvalg af lamper online – også til børn, og det er ikke bare noget, vi siger. Det passer! Vi har nemlig efterhånden en del leverandører, som vi samarbejder med omkring levering af de sjoveste, skøreste og mest sprudlende børnelamper, som vil passe ind på de fleste drenge- og pigeværelser. Eksempelvis har Halo Tech lavet en børnelampe til drengene, som ligner en flyvemaskine, mens de har udviklet en prinsessekrone til pigeværelserne. Hos LampeGuru.dk har vi altså sjove børnelamper til både drenge og piger, uanset, hvad du søger. Har du nogle spørgsmål, eller er der nogle børnelamper, du mener, vi som guruer indenfor lamper burde forhandle til børneværelset, så tøv ikke med at skrive til os, vi er kun et klik væk. 

Børnelamper uden brændte børnefingre

Noget vi ved betyder meget for forældre er naturligvis sikkerheden for børn. Derfor er der ekstra fokus på netop sikkerheden omkring lamper til børneværelser, da alle som ved at de er nogle pilfingre. Det betyder f.eks. at batterilamper til børn er skruet fast, så man ikke kan få batterierne ud. Det betyder også, at børnelamper ikke er lampet med små stykker materiale som kan falde af.

Men det betyder også, at hvis du vælger LED børnelamper, så er der taget højde for, at lyskilden ikke skal blive så varm at små fingre kan brænde sig - end ikke selvom lampen har været tændt i lang tid. Det er især Philips som er gode til LED belysning i lamper til børn. Philips børnelamper er lavet til gode priser og med et dejligt lys som giver en fanastisk stemning for de små i værelset.

Børneværelse lampe - Vi er den her

Du behøver ikke lede længere, vi har nemlig et væld at smarte og moderne børnelamper, ja vi har endda så mange at vi sælger ud af dem. Og har du travlt, så husk at vi sender lige så snart du har bestilt. Børneværelse lampe var jo det vi skulle skrives ved om her, og der er næsten ingen ende for hvad er egentlig en børneværelse lampe? Vi mener at børn i dag bør bestemme deres egen lampe, vi kunne måske endda finde på at sige, at vi burde nedlægge en kategori kun til børnelamper, for hvorfor kan en såkaldt voksenlampe ikke være en børneværelse lampe? Så derfor er vores råd til dig at finde ud af hvad behovet egentlig er på dit børneværelse. Hvilken type lampe er det der mangler, og så i stedet for at kigge i denne kategori efter dette, så gå i stedet op i "Lamper" i menuen og kig efter lamper her.