Spar EKSTRA 8% på Outlet  > Kuponkode: ekstra8

×
 • 100 dages fortrydelsesret
 • Gratis fragt v/køb over 799,-
 • Gratis retur v/ombytning

Børnelamper til drenge og piger

Udvalget af børnelamper fås til skarpe priser og selvfølgelig i super god kvalitet, fordi vores børn fortjener det bedste lys – både i nutiden og for fremtiden. Hos LampeGuru.dk går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og som betyder, at sikkerheden i alle lamper til børneværelset er testet og godkendt, så du som forældre også kan sove roligt om natten. Herudover er vores børnelamper fra Philips lavet i de bedste materialer. Det betyder, at plastik er erstattet med træ og metal, der er med til at give lamperne et elegant og lækkert udtryk, når de hænger på væggen over sengen eller står på natbordet ved siden af sengen, så lamperne både er pæne og sjove at kigge på for forældre som børn.

Læs mere

1-51 af 187

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-51 af 187

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Mange Disney lamper til børneværelset

Vi har et stort udvalg af sjove og skøre børnelamper fra Disney. Her er alle lamper selvfølgelig også i god kvalitet, der både gør det sjovt at få ny belysning til børneværelset for forældre som børn. Af lamper til børneværelse fra Disney finder du lidt af hvert, der kan gøre alle uanset alder i godt humør, fordi Disney med sine figurer og farver altid bringer det bedste humør frem. Hos LampeGuru.dk finder du et bredt udvalg af livlige lamper i børnehøjde, der gør, at alle de store og velkendte figurer fra Disney som Mickey Mouse, Minnie Mouse, Peter Plys, Disney Princess, Cars, Toy Story, Fairies og Planes kan blive en fast del af børneværelset – enten på bordet, i loftet eller på væggen. Børnelamper fra Disney findes nemlig både som bordlamper, loftlamper, loftspots, vågelamper, væglamper og rispapirs-skærme. Hvis du stadigvæk ikke tror, der er noget, som vil ramme helt plet, skal du holde øje på vores side, da vi hele tiden opdaterer vores udvalg af sjove og skøre lamper til børneværelset, så du har mulighed for at finde den helt rigtige lampe og belysning. Hvis du vil sprede lidt ekstra glæde derhjemme, kan du også tage et kig på vores kæmpe Disney-webshop med alle film fra Disney, som kun bliver bedre af at blive set i det helt rigtige skær og selskab. 

Sjove, skøre og sprudlende børnelamper

Vi plejer at sige, at LampeGuru.dk har Danmarks største udvalg af lamper online – også til børn, og det er ikke bare noget, vi siger. Det passer! Vi har nemlig efterhånden en del leverandører, som vi samarbejder med omkring levering af de sjoveste, skøreste og mest sprudlende børnelamper, som vil passe ind på de fleste drenge- og pigeværelser. Eksempelvis har Halo Tech lavet en børnelampe til drengene, som ligner en flyvemaskine, mens de har udviklet en prinsessekrone til pigeværelserne. Hos LampeGuru.dk har vi altså sjove børnelamper til både drenge og piger, uanset, hvad du søger. Har du nogle spørgsmål, eller er der nogle børnelamper, du mener, vi som guruer indenfor lamper burde forhandle til børneværelset, så tøv ikke med at skrive til os, vi er kun et klik væk. 

 

Vent venligst ...