Tilfreds eller penge tilbage 100 dages fortrydelsesret

Fragt: 39,- Gratis v/køb over 998,-

GRATIS RETUR v/ombytning

Frost børnelamper

Børnelamper til drenge og piger

LampeGuru.dk har masser børnelamper til billige priser og selvfølgelig i super god kvalitet. Børnelamper fra Philipser lavet i de bedste materialer, f.eks. i træ og metal i stedet for, som de billige børnelamper, i plastik. Sikkerheden i børnelamper er super vigtig og alle vores børnelamper er testet og godkendt. Men lamper til børn skal både kunne give et godt lys, så der er lys til leg, og samtidig være en del af legen. Philips børnelamper har meget fokus på at den gode belysning skal være en del af lampen og legen. Og faktisk er Philips børnelamper billigere end du tror.

Sjove lamper til børneværelset

Vi har et stort udvalg inden for børnelamper fra Disney – og alle lamper er selvfølgelig i god kvalitet, og til en billig og fornuftig pris! Af Disney børnelamper, findes der selvfølgelig alle de store og velkendte figurer som Mickey Mouse, Minnie Mouse, Peter Plys, Disney Princess, Cars biler, Toy Story, Fairiesog Planes og vi får selvfølgelig nye lamper til børn hele tiden. Disney lamper findes hos os både som bordlamper, loftlamper, loftspot, vågelampe, væglampe, rispapirsskærme.

OBS! Se vores kæmpe Disney webshop med alle film fra Disney!

Mange Disney børnelamper!

Vi har efterhånden en del leverandører som der kan leverer børnelamper. For eksempel har Halo Tech lavet en børnelampe til drengene som ligner en flyvemaskine og en prinsessekrone til pigerne. Lamper til drenge og lamper til piger – uanset set hvad du søger, har vi det hele. 
Er der nogle lamper du mangler, enten pigelamper eller drengelamper, så skriv til os!

 Vent venligst ...