Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Skrivebordslamper med godt lys

Det er sådan set rimelig enkelt, at en skrivebordslampe skal have et godt lys, og det skal du også kunne forvente når du køber dine nye lampe til skrivebordet hos os. Derfor har vi udvalgt lamperne ud fra en hold til kvaliteten af lys, og selvfølgelig også med fokus på nogle flotte design skrivebordslamper. Alt sammen til noget som du og jeg kan betale - Det er da ganske ok, ikke?

Læs mere

1-51 af 67

1-51 af 67

Hvad er en god skrivebordslampe?

Jamen sådan helt kort fortalt, så er den rigtig god skrivebordslampe en som giver et hvidt lys, som gerne er fokuseret rimelig vis ned på det du arbejder med. Den skal have en fleksibel arm, det er nødvendigt i langt de fleste tilfælde når du arbejder på kontor. Så skal den gerne have en rimelig lang arm, jo længere den er jo mere fri er du i bevægeligheden af lampen, og du slipper på den måde for, at skulle rykke den rundt ved behov.

Samtidig gør det jo ikke noget at du får en bordlampe til skrivebordet som er til at holde ud af kigge på. De fleste af dem er måske ret ens, men tag et godt kig på dem, og vurder om der er en du alligevel synes er lidt pænere end andre. For os er det vigtigt at vi også har en pæn lampe på bordet, så det betyder rimelig sikkert også noget for dig.

Det er bestemt ikke altid prisen som afgør om en skrivebordslampe er god eller dårlig. Vi har flere gode bud på billige skrivebordslamper og det bedste forslag vi her kan komme med, må nok være, at du tager et kig på vores skrivebordslamper. Vores sortiment af lamper skifte hele tiden og disse forslag er blog eksempler. Vi har fundet nogle af de populære og billige skrivebordslamper frem herunder. De er alle super velegnet til at arbejde, læse eller lave lektier ved.

Søger du noget "lidt andet" end ovenstående? Det kan måske være svært at sætte ord på, men vi giver da også gerne et par bud på skrivebordslamper som er en anelse dyrere, men som også gerne skulle kunne byde på lidt mere. Du skal selvfølgeligt huske, at spørge dig selv hvad du søger af en skrivebordslampe - Skal armen være fleksibel? Skal den lyse hele skrivebordet op?
Husk på, at du ofte betaler lidt mere for et gennemtænkt design, men kig vores bud på flotte skrivebordslamper herunder.

Skrivebordlamper med godt lys

For lige at vende retur til det gode lys, så vil vi gerne hjælpe dig lidt på vej. For det er måske her det vigtigste valg er at tage, og det kan virke som om, at der er meget at tænke på, men det er der faktisk ikke. Men et godt lys i dine skrivebordslamper er alfa omega for at du bliver glad for den i fremtiden.

Det vigtigste i dag er, at du har LED lys i lampen. Køb ikke en skrivebordslampe som ikke har LED lyskilde, eller som minimum kan sætte en LED pære i den (det kan du sådan set i alle lamper med fatninger). Men en LED lyskilde er ikke bare en hvilken som helst, for det er vigtigt at du får en ordenlig mængde lys, hvilket kan være svært at gennemskue som forbuger. En tommelfingeregel må lyde, at du ikke skal gå under hvad der svarer til 40W - det vil typsik sige omkring 5W LED.

Derudover er det vigtigt at din skrivebordslampe er med hvidt lys. Et varmhvidt lys er faktisk ikke det bedste at arbejde ved da det ikke lader dine øjne fokusere på samme måde som det hvide lys gør, og du bliver faktisk mere sløv af at arbejde ved hvor varm en lysfarve. Vi anbefaler som minumum 3000 Kelvin lysfarve, men gerne op i 4000 Kelvin. Det vil dog samtidig betyde, at første gang du skal bruge din nye LED skrivebordslampe, så vil du nok blive ret overrasket over det hvide lys, men du vender dig hurtigt til det.

LED skrivebordslamper

Der er vist efterhånden ingen tvivl om, at det bedste bud på fremtidens belysning er LED. Heldigvis, for LED belysning er perfekt til skrivebordsbelysning. Fordelen ved en LED skrivebordslampe er, at den har et godt, kraftigt og rimeligt centreret lys over det sted du retter dem mod. Det gør at du får et lys over skrivebordet som har fokus på det du sidder og arbejder med, men til gengæld ikke så meget lys ud i rummet.

Vi har selvfølgeligt selv valgt nogle lamper vi synes er super flotte, så vi skal undgå at fortælle hvor glade vi er for dem. Både på hjemmekontoret og på firmakontoret har vi valg LED skrivebordslamper, grunden kan du læse herover. De koster selvfølgeligt lidt mere nu og her, men sparer dig en masse strøm i længden og giver et super flot lys. Vores LED skrivebordslamper er fra Philips og du kan se dem lige her.

Flot lampe til skrivebordet - findes det?

Ja, det er faktisk et spørgsmål vi får af og til, og det er noget af det sværeste af svare på, for hvad er en flot skrivebordslampe for dig? For mig personligt er en flot lampe til skrivebordet en lidt slankt lampe, sådan lidt minimalistisk, men den må dog meget gerne ligne en skrivebordslampe, så at sige. Men lige hvad der er en flot lampe til skrivebordet for dig, kan være svært for os at hjælpe med. Husk dog altid at skrive søgekategorien i venstre side af shoppen, hvor du kan spore dig lidt ind på farve mv.

Vi er desuden kontant på jagt efter flotte lamper til skrivebordet (ja altså det er vi jo sådan set til hele hjemmet), men prisen er en vigtig faktor for os. Du vil derfor altid finde et bredt udvalg af fine lamper til dit skrivebord, men prisen har vi altid vurderet, at den er det værd.

Der er par gode råd til dig, som kan være super gode at følge. Der er selvfølgeligt stor forskel på hvis du sidder 8 timer om dagen foran skrivebordet eller om du sidder 2 timer om ugen. Det er de samme regler der er gældende, men kravene er selvfølgeligt mindre nødvendige alt efter brug.

  • Sørg for en god grundbelysning (f.eks. en plafond over skrivebordet)
  • Skrivebordslampen bør kunne drejes/justeres.
  • Børn har også brug for en skrivebordslampe.

Skrivebordslamper til kontor (B2B)

Vi sælger, og hjælper gerne, med skrivebordslamper til erhverv, det offentlige og andre større kontorer. Det er jo selvfølgelig lige så vigtigt, at de får en lampe til deres skrivebord som passer til dem, passer til det setup i ellers har, samt til det lys i har på kontoret.

Og så er vi naturligvis altid friske på at lave en god pris på skrivebordslamper hvis du har bruge et større antal. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os omkring det, så hjælper vi dig videre.