Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Væglampe til badeværelse

Det kan virke uoverskueligt at købe en væglampe til badeværelse, men vi hjælper dig. Under alle varerne kan du se IP krav til væglampe til badeværelse, men generelt set må du sætte enhver væglampe op i dit badeværelse vi har i denne kategori, hvis bare de sidder 60 cm fra en vandhane. Er der ikke risiko for direkte vandsprøjt så har du ikke disse krav. Kig kategorien igennem og find din nye væglampe til badeværelse herunder.

Læs mere

30 vare(r)

30 vare(r)

Væglampe badeværelse

Der er også masser af virkeligt flotte LED væglampe til badeværelse og vådrum som stadig har det gode lys, men også giver dig en stor besparelse i strømmen. For os skal en LED væglampe til badeværelset være flot designet da den ofte er tiltænkt at skulle holde i flere år, men selve lyset i væglampen er altid prio 1.
Hos LampeGuru finder du altid en masse flotte væglamper til vådrum i både LED og halogen. En anden vigtig fordel ved at vælge LED væglampe til badeværelse er, at lyset på LED lamper tænder straks, i modsætning til en væglampe badeværelse med sparerpærer som tager lidt længere tid om optænding.

Når du tænker væglampe badeværelse er det også vigtigt, at du lige har for øje hvad der ellers er af belysning i rummet. Du skal nemlig primært bruge væglampe badeværelse som et supplement til den øvrige belysning, og især loftbelysning på et badeværelse er vigtig. Så derfor vil vi anbefale dig, at du har badeværelse væglampe siddende på steder hvor du har brug for det ekstra lys som en væglampe til badeværelse ka give dig - det kunne oplagt være som spejllampe, hvor du kan få nytte af det ekstra lys i forbindelse med makeup eller barbering.

Badeværelse væglampe godkendelser

Herunder finder du en illustration af de IP klasser som er godkendt på badeværelser. Det gælder både for loftlamper og selvfølgelig badeværelse væglampe at de skal have den rette godkendelse, men med en badeværelse væglampe på i vådrum kan det være, at du skal montere den så langt fra vand, at den ikke behøver en særlig høj IP klasse, og du kan faktisk ofte bruge badeværeæse væglampe i en IP klasse som de lamper du bruger i resten af hjemmet.

Du kan derfor vælge væglampe til badeværelse i disse IP klasser (som du finder inde på hver vare).

 • Badeværelse væglampe IP21 + IP23 i zone 3
  - Længere væk end 0,6 meter fra badet (både brug og kar).
 • Badeværelse væglampe IP44 i zone 2
  - Op til 0,6 meter fra badet.
 • Badeværelse væglampe IP65 i zone 1
  - Over badet, men 2,25 meter fra gulvet må der monteres alm. IP21 lamper.

Regler op baderumslamper

Badeværelseslampe væglampe

På et badeværelse er det vigtigt med det helt rigtige lys, da det ofte skal bruges med præcition til f.eks. at lægge makeup mv. Derfor skal du tænke ekstra over hvilken badeværelseslampe væglampe du skal bruge og hvordan lyset skal være på badeværelset. En god hovedregel er dog, at du skal bruge en grundbelysning, det er altid betegnet som loftlamper af en art og så skal der være badeværelseslampe væglampe over spejlet eller fra siden af. Det vigtigste ved dine badeværelses-væglamper er, at de lyser ud på ansigtet når der f.eks. lægges makeup og at de gengiver farverne godt. Derfor har Philips lavet en masse gode badeværelseslamper til væggen som er perfekt over spejlet samt væglamper til siden af spejlet. Vi har et stort udvalg af væglamper til vådrum, skriv endeligt bare til os hvis du har spørgsmål.

Det er en god ide, at gå efter et mere hvidt lys på dit badeværelse da det giver en mere frisk følelse samt et bedre lys når du skal smuksere dig foran spejlet. Derfor skal en badeværelseslampe væglampe være et lys som er omkring 3000K eller lign., og en ide for dig kan også være, at du vælger en væglampe til badeværelse som du kan skifte i lysfarven, som det f.eks. er muligt med Philips Hue badeværelseslamper..

Vådrum væglampe til badeværelse

Er du ved at sætte dit vådrum istand, eller har du bare brug for (eller lyst til) at skifte din væglampe til badeværelse ud med en ny, så har vi samlet alle de bedste bud på sådanne, i denne kategori. Her finder du i dag et stort udvalg af smukke og stilrene væglampe til badeværelse, og vi har hele tiden nye fine udgaver på vej. Du behøver ikke, som vi ellers hører det fra kunder af og til, at være bange for at skulle skifte væglampe til badeværelse, du skal bare være obs på de få regler der er vigtige, og så ellers finde en lampe du kan lide.

Vi bruger ikke så ofte ordet vådrum, men et vådrum er sådan set bare et rum som er lavet til at kunne tåle at være vådt, altså f.eks. et badeværelse. Og det er altså i et sådan rum at der er særlige regler, simpelthen for at passe på dig. Selvom du finder en væglampe til badeværelse i denne kategori, så skal du alligevel være meget opmærksom på om lampen har den IP mærkning det kræves til der hvor du skal montere den. Typisk vil det ikke kræveret meget af lampen, da en væglampe til badeværelse meget ofte er placeret langt fra din bruser, som er den primære årsag til IP mærkning i vådrumslamper.