• Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Væglampe til badeværelse

Det kan virke uoverskueligt at købe en væglampe til badeværelse, men vi hjælper dig. Under alle varerne kan du se IP krav til væglampe til badeværelse, men generelt set må du sætte enhver væglampe op i dit badeværelse vi har i denne kategori, hvis bare de sidder 60 cm fra dit bad. Er der ikke risiko for direkte vandsprøjt så har du ikke disse krav. Kig kategorien igennem og find din nye væglampe til badeværelse herunder.

Læs mere

35 vare(r)

35 vare(r)

Væglampe badeværelse / vådrum

Der er også masser af virkeligt flotte LED væglampe til badeværelse og vådrum som stadig har det gode lys, men også giver dig en stor besparelse i strømmen. For os skal en LED væglampe til badeværelset være flot designet da den ofte er tiltænkt at skulle holde i flere år, men selve lyset i væglampen er altid prio 1.
Hos LampeGuru finder du altid en masse flotte væglamper til vådrum i både LED og halogen. En anden vigtig fordel ved at vælge LED væglampe til badeværelse er, at lyset på LED lamper tænder straks, i modsætning til en væglampe badeværelse med sparerpærer som tager lidt længere tid om optænding.

Badeværelse væglampe godkendelser

Herunder finder du en illustration af de IP klasser som er godkendt på badeværelser. Det gælder både for loftlamper og væglamper at de skal have den rette godkendelse, men med en væglampe på badeværelse kan det være, at du skal montere den så langt fra vand, at den ikke behøver en særlig høj IP klasse, og du kan faktisk ofte bruge badeværeæse væglampe i en IP klasse som de lamper du bruger i resten af hjemmet.

Du kan derfor vælge væglampe til badeværelse i disse IP klasser (som du finder inde på hver vare).

 • Badeværelse væglampe IP21 + IP23 i zone 3
  - Længere væk end 0,6 meter fra badet (både brug og kar).
 • Badeværelse væglampe IP44 i zone 2
  - Op til 0,6 meter fra badet.
 • Badeværelse væglampe IP65 i zone 1
  - Over badet, men 2,25 meter fra gulvet må der monteres alm. IP21 lamper.

Regler op baderumslamper

Badeværelseslampe væglampe

På et badeværelse er det vigtigt med det helt rigtige lys, da det ofte skal bruges med præcition til f.eks. at lægge makeup mv. Derfor skal du tænke ekstra over hvilken badeværelseslampe væglampe du skal bruge og hvordan lyset skal være på badeværelset. En god hovedregel er dog, at du skal bruge en grundbelysning, det er altid betegnet som loftlamper af en art og så skal der være badeværelseslampe væglampe over spejlet eller fra siden af. Det vigtigste ved dine badeværelses-væglamper er, at de lyser ud på ansigtet når der f.eks. lægges makeup og at de gengiver farverne godt. Derfor har Philips lavet en masse gode badeværelseslamper til væggen som er perfekt over spejlet samt væglamper til siden af spejlet. Vi har et stort udvalg af væglamper til vådrum, skriv endeligt bare til os hvis du har spørgsmål.

Det er en god ide, at gå efter et mere hvidt lys på dit badeværelse da det giver en mere frisk følelse samt et bedre lys når du skal smuksere dig foran spejlet. Derfor skal en badeværelseslampe væglampe være et lys som er omkring 3000K eller lign., og en ide for dig kan også være, at du vælger en væglampe til badeværelse som du kan skifte i lysfarven, som det f.eks. er muligt med Philips Hue.