• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Væglamper til badeværelset

På et badeværelse er det vigtigt med det helt rigtige lys, da det ofte skal bruges med præcition. Derfor skal du tænke ekstra over hvilke lamper du skal bruge og hvordan lyset skal være på badeværelset. 
En god hovedregel er dog, at du skal bruge en grundbelysning - det er altid betegnet som loftlamper af en art og så skal der være væglamper over spejlet eller fra siden af. Det vigtigste ved dine badeværelses-væglamper er, at de lyser ud på ansigtet når der f.eks. lægges makeup og at de gengiver farverne godt. Derfor har Philips lavet en masse gode badeværelseslamper til væggen som er perfekt over spejlet samt væglamper til siden af spejlet. Vi har et stort udvalg af væglamper til vådrum, skriv endeligt bare til os hvis du har spørgsmål.

Læs mere

39 vare(r)

39 vare(r)

Find din LED væglampe til vådrum

Der er også masser af virkeligt flotte LED væglamper til vådrum som stadig har det gode lys, men også giver dig en stor besparelse i strømmen. For os skal en LED væglampe til badeværelset være flot designet da den ofte er tiltænkt at skulle holde i flere år, men belysningen i væglampen er altid prio 1.
Hos LampeGuru finder du altid en masse flotte væglamper til vådrum i både LED og halogen samt sparerpærer. En anden vigtig fordel ved at vælge LED væglamper på badeværelser er, at lyset på LED lamper tænder straks - i modsætning til væglamper med sparerpærer som tager lidt længere tid om optænding.

Du kan også finde loftlamper til badeværelset her.

Regler op baderumslamper

Læs mere om badeværelseslamper på Philips.dk (åbner i nyt vindue).