Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Spots til badeværelse

Spots til badeværelse passer utrolig godt til det morderne og minimalistiske hjem, hvor godt lys i hjemmet er i fokus. I dit badeværelse må du montere alle typer spots uden særlig godkendelse, så længe de er monteret 2,25 meter over gulvhøjde. Monterer du spot under 2,25 meter fra gulvet skal du sikre dig, at de opfylder reglerne for spot til badeværelse (se kateogrien Badeværelseslamper for mere info herom). Du finder de spot til badeværelse vi har lige nu sorteret herunder.

 

Læs mere

13 vare(r)

13 vare(r)

Indbygningsspot til badeværelse

Indbygningsspot til badeværelse er utrolig smart og passer godt ind i de minimalistiske moderne hjem, hvor mange ønsker godt lys samt at lamperne ikke fylder meget eller ses tydeligt. Der er mange forskellige valg, når man skal vælge sine indbygningsspots til badeværelse. Skal det være muligt at kippe spottene, skal de være faste og skal man selv kunne skifte pæren eller er det bedre med indbygget LED. Dette er nogle af de svære valg, når man skal finde de rigtige spots. Det kan være vi kan hjælpe dig lidt på vej, hvis du læser dette. 

Spot der kan kippe, kan være et rigtig godt ting, hvis man ikke ønsker andet lys end spots på sit badeværelse, da man ved at kippe spottene vil kunne give et bedre lys omkring spejlet, da der ikke altid er det bedste lys omkring et spejl. 

Downlights til vådrum

En anden mulighed er at indbygge spots i loftet på badeværelset, hvilket er en løsning vi er meget tilhængere af. Fordelen ved downlight spots i vådrum er, at du ikke tager af lofthøjden og at du kan være gode LED downlight som også kan lysdæmpes samt kippes, så du kan styre lysretningen. Hvis du alligevel er igang med at sætte dit badeværelse i stand, vil jeg anbefale at du vælger LED downlight på badeværelset. Husk dog også, at du faktisk kan bruge badeværelses-spots som lamper under udhæng udendørs.

Spots badeværelse - Hvad må jeg?

Du må montere alle spots i loftet som sidder over 2,25 meter fra gulvet. Uanset om det er i brusenichen eller i resten af badeværelset. Det vil derfor sige, at du må vælge spots badeværelse i næsten alle afskygninger, uden at tage højde for om de har en særlig godkendelse til at bruges på badeværelse - simpelthen fordi de er monteret så højt, at man har vurderet at de ikke kommer i kontakt med vand fra din bruser mv.

Lamper der er klassificeret med IP44 eller over, må kun monteres af autoriseret elinstallatør. Hvis du har brug for yderligere info om spots badeværelse er det vigtigt, at du kontakter din elektriker inden du selv går igang med at montere spots. Du kan nemlig risikere at du får lavet dele af opgaven som du ikke selv må, det gælder f.eks. at trække ledning til spots badeværelse.

Badeværelse spot med LED lys

Vi elsker LED lys, og da alt andet end LED i dag er udgået (grundet EU lov), er det nu også det eneste valg - heldigvis. LED badeværelse spot er nemlig super populære og er det som vi til enhver tid vil anbefale dig at bruge. For det første er LED spot gode på badeværelset da de ikke har noget imod at blive tændt og slukket ofte, de har intet imod fugt og så giver de selvfølgeligt et dejligt og klart lys til når du skal smuksere dig foran spejlet.

Badeværelse spot er derfor en rimelig enkel ting, for du bør bare købe vores smarte og enkle Nordtronic spot badeværelse og samtidig købe LED lyskilder, her anbefaler vi altid at du vælger Philips LED lyskilder, da de giver et dejligt lys.

Har du yderligere brug for hjælp til valg af badeværelse spot eller indbygningsspot til badeværelse, så lad os endelig bare høre fra dig.