Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Lamper til spejl eller spejl med lys

Vi har begge ting og du skal sådan set bare vælge, om du vil have en/flere lamper over (eller ved siden af) spejlet, eller om du vil have et spejl med lys. Du får i princippet det samme lys ud af det, dog skal du altid være obs på, at få rigeligt med lys foran spejl sådan, at du får oplyst dit ansigt når du bruger spejlet.
En god grundregel på et badeværelse er, at du skal have loftbelysning som lyser hele rummet op, og så skal du have 1-2 lamper over eller ved siden af spejlet, i en styrke du selv mener er passende.

Læs mere

31 vare(r)

31 vare(r)

Spejl med lys til badeværelse

Spejle er desværre lidt svære at sende, og vi har derfor ikke mange forskellige udgaver af spejle med lys i, af netop den grund. Men vi vil alligevel gerne hjælpe dig lidt på vej, for vi har faktisk et spejl med lys til badeværelse, eller teenageværelset, eller mors værelse - det kan sådan set bruges lige hvor du mangler spejl med lys. 

Spejlet er laver af Philips og leveres med en fjernbetjening, sådan at du selv kan indstille det optimale lys i spejlet. Det er vigtigt med et godt lys når du skal ligge makeup, sætte år eller se godt ud :). Desuden er det vigtigt, at du ikke får lyset direkte i øjnene, og lige netop her er spejlet med lys helt fantastisk.

Lamper til spejl montering

Vi har endda også lamper som du kan montere direkte på dit spejl. De har nemlig en montering som gør det muligt, at sætte lampens holder fast direkte på spejlet. Det er smart da du så ikke behøver, at skrue huller i væggen, og samtidig får et utrolig flot og enkelt look på belysningen omkring spejlet. Lamperne er meget elegante, naturligvis ikke ret store da glasset på spejlet skal kunne holde til vægten fra lamperne.

Disse små fine lamper er absolut at anbefale da de giver et godt lys, og sidder tilpas tæt på dit spejl til, at kunne lyse ansgitet perfekt op. Vælg gerne rimelig kraftige pærer, selvom lamperne sidder monteret så tæt på.

Lamper til over spejlet

Den mest klassiske løsning på spejllamper er nok, at du placerer den over spejlet. Det giver også rigtig god mening, da det er nemt på den måde at få belyst hele ansigtet. Der er faktisk ikke så mange til du skal være opmærksom på ved lamper over spejlet, da de lamper vi har i sortiment har taget højde for det som man bør, og det er derfor ikke en bekymring som du skal have med. 

Dog vil det altid kunne variere hvor højt oppe dit spejl sidder i forhold til lyskilden i lampen, men det er ikke noget vi oplever som et problem, at man får lyset i øjnene når lampen sidder over spejlet. Derfor mener vi ikke at du skal guides igennem et højde-ideal for lamper på badeværelset, da det blot vil være ekstra besvær uden nytte.

Lamper til ved siden af spejle

Vælger du at have spejllamper på hver side af spejlet, skal du sikre dig, at lyset i lamperne vender mod ansigtet. Det er desuden det bedste at du så har én lampe i hver side, og ikke kun vælger af have én lampe i den ene side. I det tilfælde vil vi hellere anbefale dig, at have lampen over spejlet i stedet for på siden, da du vil få det bedste lys på denne måde.

En helt generel ting at sige omkring valg af lamper på badeværelset er, at de gerne må have hvid skærm. Det er nok ikke svært at se, når man kigger kategorien igennem, at der sjældent er så mange farver i netop badeværelseslamper, og slet ikke i lamper beregnet til at side over eller ved siden af spejlet. En farvet skærm vil nemlig ofte både tage en del af den lysmængde for forventer at skulle bruge, og farverne fra skærmen vil også betyde, at det bliver svært at se sig selv ordentlig, når du kigger dig i spejlet.