• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Loftlamper til badeværelser

Det gode lys er super vigtigt på badeværelset, både fordi at det sakl være sikkert, men også fordi at vi bruger lyset enormt meget hele året på badeværelset. Derfor skal du sikre dig, at dit baderums-loftlys er godt og holdbart. Vi har en masse loftlamper til vådrum som er skabt til badeværelser og våde miljøer. 
På badeværelset skal du sørge for at have en god grundbelysning. Det kan være gode vådrums-plafonder som er lavet til at give godt lys. Loftbelysningen i badeværelset må gerne være med LED, men de findes også ofte med sparerpære eller halogen. Det vigtigste er selvfølgeligt at lyset er godt og du kan roligt vælge en Philips badeværelses-loftlampe og være sikker på godt lys. 

Læs mere

24 vare(r)

24 vare(r)

Indbygningspots til vådrum (og udhæng)

En anden mulighed er at indbygge spots i loftet på badeværelset, hvilket er en løsning vi er meget tilhængere af. Fordelen ved indbygningspots i vådrum er, at du ikke tager af lofthøjden og at du kan være gode LED indbygninspots som også kan lysdæmpes samt kippes, så du kan styre lysretningen. Hvis du alligevel er igang med at sætte dit badeværelse i stand, vil jeg anbefale at du vælger LED indbygningspots på badeværelset.
Husk dog også, at du faktisk kan bruge badeværelses-spots som lamper under udhæng udendørs.

Se også alle vores væglamper til badeværelser.

Regler op baderumslamper

Se mere om loftlamper til badeværelse på Philips.dk (åbner i nyt vindue).