Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Loftlampe til badeværelse

Søger du en ny loftlampe til badeværelse så er du kommet til rette sted. Vi har samlet vores mange fine loftlamper til badeværelset i denne kategori og under varerne finder du mere info om IP krav. Men som udgangspunkt skal du vide, at du må sætte din loftlampe til badeværelse op i en hvilken som helst IP klasse, hvis bare den sidder højere end 2,25 meter fra gulvet. Find din næste loftlampe til badeværelse herunder.

Læs mere

32 vare(r)

32 vare(r)

Badeværelseslampe loft

Et godt lys er super vigtigt ude på dit badeværelse. Vi kender nemlig alle de problemer det skaber, hvis der ikke er et godt lys ude på badeværelset, så derfor går vi selv meget i at få et godt kraftigt lys fra vores badeværelseslampe loft. Vi har samlet de loftlamper til badeværelse i denne kategori, sådan at du ikke skal tænke på, om en given lampe må monteres på badeværelse. 

Når du skal købe en badeværelseslampe loft skal du huske at tænke over, at du får det rigtige grundlys. Det er nemlig især loftlampe badeværelse som giver det grundlys som er så vigtigt, og som er med til at supplere resten af lyset i rummet op, som du f.eks. får fra væglamper til badeværelser eller andre lyskilder du har derude. Et godt lys er naturligvis en smagssag, men vi mener at et hvidt lys er en god start, også mere hvidt lys end du normalt vil vælge i resten af huset. 

Loftbelysning badeværelse

Det gode lys som ofte ved, at du vælger en god placering af dine loftlamper badeværese, men selvfølgelig også at du vælger det rigtige antal af lamper i rummet. En anbefaling fra os lyder på, at du skal have 1 lyskilde pr. kvadratmeter, hvilket umiddelbart kan lyde af meget, men det er netop blot fordi at et godt kraftigt lys er så vigtigt. Vælger du en plafond loftlampe på badeværelset så er det muligt at du kan sætte en kraftigere pære i, og derved spare nogle af de omtalte lyskilder væk. 

En god loftbelysning badeværelse kræver dog også, at du placere dine lamper korrekt. Du skal montere lamper hvor de steder hvor du naturligt har brug for lyset, hvilket vil sige, at gode steder at montere loftbslysning i badeværelset er over dit WC, over håndvasken, på evt. gangareal samt inde i brusenichen. Derudover skal du supplere med mere loftbelysning hvis du kan se, at du kan få mørke områder på badeværelset, men også samtidig huske, at du med væglamper kan supplere dit lys godt.

Regler op baderumslamper

Badeværelse loftlampe

Det gode lys er super vigtigt på badeværelset, både fordi at det sakl være sikkert, men også fordi at vi bruger lyset enormt meget hele året på badeværelset. Derfor skal du sikre dig, at dit baderums-loftlys er godt og holdbart. Vi har en masse loftlamper til vådrum som er skabt til badeværelser og våde miljøer. I denne kategori er der kun badeværelse loftlampe som kan tåle at sidde i netop vådrom som et badeværelse er betegnet som. Har du brug for yderligere hjælp til at finde en god badeværelse loftlampe, så står vi gerne til rådighed med sparring til dig.

På badeværelset skal du sørge for at have en god grundbelysning. Det kan være gode vådrums-plafonder som er lavet til at give godt lys. Loftbelysningen i badeværelset må gerne være med LED, men de findes også ofte med sparerpære eller halogen. Det vigtigste er selvfølgeligt at lyset er godt og du kan roligt vælge en Philips badeværelse loftlampe og være sikker på godt lys. Vi anbefaler dog altid at du i badeværelse loftlampe sætter LED pærer i, da det giver den største energibesparelse, tænder med det samme og giver det bedste lys i flest år.