Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning
Billede /

König Røgalarm m/batteri

Spar 30%

Specialpris 69,95 kr

Vejl. pris: 99,95 kr

Ikke på lager

VAREN ER DESVÆRRE UDSOLGT

 • Type: Loftlampe
 • Varenummer: SAS-SA120
 • EAN: 5412810236008
 • Materiale: Plast / Akryl
 • Størrelse (Produktside): Ø10 cm H4 cm
 • Farver: Hvid
 • Bemærkninger: Advarsel ved lavt batteri-niveau
 • Størrelse: Ø: 10 cm, H: 4 cm
 • Batteri: 1x (Medfølger)
 • IP Klasse: IP20 Kun til indendørs brug

König Røgalarm med batteri
En røgalarm skal være at finde i samtlige hjem - basta! Men har du en? Vi ved det jo godt, det er bare ikke særlig spændende at købe (eller montere) en røgalarm, og det er jo ikke fordi at den er dyr eller svær at sætte op, man føler måske bare ikke at man får så meget ud af det, men det kan du få!

Denne røgalarm begynder at bippe ved lavt batteriniveau, men test den alligevel med jævne mellemrum. Brandalarmen hyler med 85db, har en sensorlevetid på 5 år og er godkendt og testet.

Pakken indeholder 1x røgalarm, 1x 9V batteri, vejledning og monteringsudstyr.

750.000 hjem har ikke en røgalarm

Og i skulle skamme jer! Endnu mere fordi, at hver 4. af disse hjem faktisk HAR købt en røgalarm, men de har bare ikke sat den op, ifølge Trygfonden. Det er bare ikke i orden, slet ikke når de ikke koster mere end de gør! Det skal vi altså have lavet om på omgående, og det kan vi kun gøre ved, at vi hjælper hinanden og giver hinanden en røgalarm i julegave, fødselsdagsgave, indflytningsgave og ja, ved enhver lejlighed. 

Sæt den op! Når du så er så sød (for det er du jo), at give en røgalarm i gave til en du har kær, så gå også lige det skridt videre og få den monteret når du alligevel er der. Det kan godt være, at du måske ikke lige har lyst til det, men det tager jo kun ganske få minutter at få monteret en røgalarm i loftet. Og nej, det hjælper ikke at have den liggende i skuffen, heller ikke selvom den er tændt.

Husk også bedste.. Og sønnike

Når du selv skal have en brandalarm kan du måske lige så godt sikre dig, at din gamle mor, bedstefar, eller dine børn som lige er flyttet hjemmefra har en røgalarm. Det er nemlig nogle af de grupper som ofte ikke har styr på at få en røgalarm, enten fordi de ikke selv tænker over det eller lige så ofte fordi, at bedstemor ikke selv har mod på at hænge en røgalarm op. Gør derfor familien en tjeneste og giv dem en røgalarm, men ikke bare som gave - nej, du skal selvfølgelig montere den med det samme, så måske det kan være en god vært(inde) gave ved næste familiebesøg?

Når vi også skriver sønnike på er det naturligvis fordi, at det er nemt at glemme de unge mennesker som lige er flyttet hjemmefra. Har de husket en røgalarm? Har du husket dem på den? Er den sat op? Selvom det måske ikke er enhver ny-udflyttes ung mand eller piges drøm at få en røgalarm i indflytningsgave, så gør det alligevel - og igen, du skal ikke bare give den, du skal få den sat op med det samme!

Gode råd til røgalarmer

En røgalarm i skuffen er ikke nok, den skal være monteret korrekt, de korrekte steder og i et korrekt antal. Derfor hjælper vi dig lige på vej når du har valgt, at det altså skal være nu du skal have røgalarmer. Eller måske du endda allerede HAR røgalarmer derhjemme, men har du nok?

 • Skal monteres på loftet
  - Gerne midt i rummet, ikke i hjørner
  - Mindst 50cm fra vægge
  - Læg ikke bare ovenpå skabet
 • Den første røglalarm er den vigtigste
  - Men sæt flere op i større boliger
  - Mindst én røgalarm pr. etage
 • Monter røgalarmen centralt, så alle kan høre den
  - TEST det!
  - Anbefalet i gangen i hjemmet

Køb en ekstra, så har du til et familiemedlem!

Har du spørgsmål til König Røgalarm m/batteri?

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med dit køb af König Røgalarm m/batteri, så kontakt os endelig! Du kan fange os på chatten, via mail eller på telefon 64 64 29 60. Vi sidder klar til at hjælpe både før, under og efter købet.